Eén Mystery Popstar doet vanavond masker af

Het gaat weer spannend worden bij Popstars. Vanavond is er wederom één Mystery Popstar die haar identiteit zal onthullen. In de vorige aflevering van twee weken terug ontdeed Robin Zijlstra zich al van zijn blauwe masker, nu gaat Mystery Popstar Paars of Rood het masker afdoen. Ik gok op Mystery Popstar Rood.

Want van haar is eigenlijk iedereen het er wel over eens, dat het om Dewi Pechler gaat, die vierde werd in de allereerste Idols. Haar solocarrière kwam daarna niet echt van de grond, al scoorde ze in duet met Jamai nog wel een top 10-hit.

Van Mystery Popstars Paars wordt gezegd dat het om Charlotte ten Brink gaat, die we eigenlijk alleen kennen als ‘dochter van’ en als meisje uit de Liga reclame van jaren terug. Maar op straat zouden we haar straal voorbijlopen, denk ik. Hier zit nog een onzekerheidsfactor in en dat kun je als programma natuurlijk nog enige weken uitmelken.

Bekijk ook de video waarin de finalisten speculeren over wie de Mystery Popstars zijn.

Zie ook:
- Eerste liveshow van Popstars 2009
- Video: Wie zijn Mystery Popstar paars en rood?
- Is mystery popstar paars Charlotte ten Brink?
- Dit zijn de twaalf finalisten van Popstars 2009
- Extra wildcardshows voor Popstars
- Mystery Popstars; leuk, maar wat heb je er aan?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Eén Mystery Popstar doet vanavond masker af

  1. michel

    Vind dat het nu klaar moet zijn met dat mystery gedoe. Eigenlijk het best oneerlijk! Ook al weet de jury niet wie het zijn ze hebben net als de kijkers ook heus wel ondekt dat Robin en Dewi zijn. Alleen paars is moeilijk te raden. Maar waarom zo geheimzinnig als je de dochter van Robert ten Brink bent? Hoop dat een van de andere kandidaten vanavond met geweld dat masker er af trekt! Vind het echt on eerlijk dat die mystery popstars bijna allemaal door zijn. Robin en Dewi hadden er op een andere manier ook wel gekomen daarvoor hoeven ze niet opnieuw mee te doen aan een talentenjacht. Had beter een van die 4 zusjes door gelaten of Stef en Douwe. Maar vanavond hoop ik dat die Bart er uit gaat die vind zichzelf iets te geweldig. Wat een irritant mannetje zeg.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Dewi scoorde met Jamai een hit die tot nummer 7 kwam maar haar eigen eerste single ‘Left of Center’ kwam ook tot 7 en stond 8 weken in de top 40 de single met Jamai maar 5. De 2e single ‘Amazing’ kwam tot #26 en haar debuut album ‘Know Me’ tot nummer 10. Dus opzich scoorde ze toen wel aardig. Alleen jammer dat ze het succes nooit vast heb weten te houden want Dewi is echt 1 van de beste zangeressen van Nederland

      /   Reply  / 
  3. jos

    Het is dewi!

      /   Reply  / 
  4. Mart

    Geen onthulling in boulevard, dat is gewoon nance.

      /   Reply  / 
    1. Mart

      te kinderachtig voor woorden.

        /   Reply  / 
  5. Stefan

    Aan hun maskervorm te zien onthullen ze zich vanavond allebei..

      /   Reply  / 
  6. Stefan

    En btw: Het waren duidelijk Dewi en Charlotte

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>