Eerste liveshow van Popstars 2009


Popstars gaat de liveshows in. Daarvoor heeft SBS 6 maar liefst 14 talenten die – naar verwachting – één voor één zullen afvallen. Dat betekent dus nog een lange zit naar de finale. Deze is gepland op vrijdag 5 februari. Maar wanneer de kijkcijfers op peil blijven (of natuurlijk verder stijgen) is SBS 6 de allergrootste winnaar. De afgelopen weken keken er ruim 1,5 miljoen mensen naar de talentenjacht en het is de verwachting dat dit aantal zal toenemen.

Meer talent
Want laten we wel wezen: het talent is dit jaar veel talrijker aanwezig dan vorig jaar. Toen zaten er misschien drie figuren in die echt goed konden zingen – waarvan er eentje ook echt won (Brandy) – maar geen van allen leek erg gelukkig in een popgroepje. Getuige ook het zeer geringe succes van Red!, dat vorig jaar de talentenjacht won.

Dit jaar zal dat anders zijn. Niet alleen ligt het niveau per avond hoger, ook zijn er nu legio mogelijkheden te verzinnen voor een uiteindelijke winnaar. Dat kan een solist zijn, maar ook een duo, trio of kwartet. Zelfs een boyband is goed denkbaar met de zes mannen die nu al als finalist bekend zijn. Daar komen mogelijk nog twee mannen bij via de wildcards.

Wildcard
Vanavond wordt de eerste wildcard-winnaar bekendgemaakt, die meteen optreedt, samen met zes andere finalisten. Volgende week maakt SBS 6 dan de tweede wildcard-Popstar bekend die optreedt met de zes andere finalisten. Gaandeweg slinkt de groep en uiteindelijk worden de talenten in één aflevering geplaatst.

SBS 6 heeft Studio 22 afgehuurd, de grootste tv-studio van Europa waar ook Idols en X Factor zijn opgenomen. Alle mogelijkheden voor een mooi decor dus, dat tijdens de theaterrondes er al erg mooi uitzag.

Wat voor groepje er uiteindelijk ontstaat? Daar hebben de kandidaten hun eigen ideeën over, zoals je volgende week op deze blog in een filmpje kunt zien. Check nu alvast de video over het vraagstuk: Wie zijn de laatste twee Mystery Popstars?

Popstars, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Alle Popstars-berichten
- Video: Wie zijn Mystery Popstar paars en rood?
- Is mystery popstar paars Charlotte ten Brink?
- Dit zijn de twaalf finalisten van Popstars 2009
- Popstars neemt weer leiding op vrijdagavond

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Eerste liveshow van Popstars 2009

  1. Flakin

    Ik ben echt benieuwd wie die Wildcard gaat winnen. Ik denk wel dat het nagenoeg hetzelfde decor wordt als vorig jaar, dat er overigens prima uitzag.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    jeeeeeeezus tot 5 februari..typisch SBS hoor hoor alles uitmelken. Ik hoop gigantisch dat de kijkcijfers instorten, maar dat zal wel.

      /   Reply  / 
    1. Nick

      maar dat zal wel weer niet…bedoelde ik

        /   Reply  / 
      1. michel

        Als je het niks vind kijk dan gewoon niet!

          /   Reply  / 
  3. PINHEAD

    Boring

      /   Reply  / 
  4. Gonneke

    Vond het altijd leuk om naar Popstars te kijken. Ik vind de jury verschrikkelijk en erger me dood aan Patricia Paay!! Gewoon zielig hoe ze zit te kicken op jonge jongens. Belachelijk! Het lijkt allemaal doorgestoken kaart! Bah.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>