Eerste Mystery Popstar onthult zich vanavond

“Mystery Popstar, je bent door naar de volgende ronde. En ik vraag je of je jezelf bekend wilt maken zodat je met de andere kandidaten kunt meedoen”, vraagt Henkjan Smits week na week. En elke keer weigert de Mystery Popstar in Popstars zichzelf kenbaar te maken. Vanavond komt de kentering, dan maakt ‘Mystery Popstar blauw’ zich bekend.

Heel veel geschokte reacties zal die onthulling verder niet teweegbrengen, want iedereen weet allang dat het hier gaat om Robin Zijlstra, bekend uit Idols II en van de soap GTST. Al bij zijn eerste gemaskerde auditie was het overduidelijk dat het om Zijlstra ging.

Er zijn nog vier Mystery Popstars in de race. Naast blauw heb je ook nog geel, oranje en paars. Vrijwel iedereen is het er over eens dat Dewi Pechler (Idols I) schuilgaat achter rood. Geel is dan Naomi Reingoud (Popstars I) en paars is de dochter van een bekende Nederlander. Hier worden BN’ers als Robert ten Brink, Rachel Hazes, Patricia Paay en Connie Breukhoven.

Zie ook:
- Dit zijn de twaalf finalisten van Popstars 2009
- Theaterrondes Popstars van start; terugkeer mystery popstars
- Extra wildcardshows voor Popstars
- Mystery Popstars; leuk, maar wat heb je er aan?

25 Reacties // Reageer

25 thoughts on “Eerste Mystery Popstar onthult zich vanavond

  1. miranda

    Denk je echt dat het robin zijlstra is? ik denk dat geel edsylia rombley is, rood en paars twijfel ik over. toch spannend. vanavond ga ik kijken of het zo is

      /   Reply  / 
    1. Sam

      Ja, eentje is Robin Zijlstra..dat hoor je aan zijn stem..

        /   Reply  / 
  2. B.K.

    Edsilia Rombley? Hahaha. Ik heb Popstars nog geen een keer gezien dit seizoen en weet dus ook niet hoe elke ‘kleur’ klinkt, maar de kans dat Edsilia Rombley daaraan mee zou doen is even groot als dat wij het Eurovisie Songfestival winnen. Bovendien heeft ze dat ook helemaal niet nodig natuurlijk.

    Verder is het natuurlijk complete onzin dit. Het enige doel van deze ‘mystery Popstars’ is om nog een beetje zangniveau in de show te krijgen (ik zei al dat ik de show dit seizoen nooit gezien had, maar meestal is het niveau in een Popstars lager dan in een Idols of X-Factor), omdat het min of meer al bekende mensen zijn die al eerder meededen aan een talentenjacht.

      /   Reply  / 
  3. Richard

    Ik vind het trouwens ook niet eerdlijk tegenover andere kandidaten die niet bekend zijn. Sta je in de finale te zingen tegen een bekende nederlanders als dewi?

      /   Reply  / 
  4. vinn

    @Richard: Dewi heeft het allemaal al eens mee gemaakt net als Rachel (xfactor) maar die verloor ook de finale van Lisa. Het is jammer dat Dewi nooit het succes heeft kunnen vast houden want zj is echt 1 van de beste zangeressen van nederland. Ik hoop dat dit haar terug op de kaart kan zetten

      /   Reply  / 
  5. Cynneke

    Blauw is idd Robin Zijlstra, dat was te horen en te zien. Maar volgens mij was geel Clarissa die ook meegedaan heeft aan Hollands got talent. Ik kan er echt Naomi niet in herkennen en ook de stem is volgens mij anders.

      /   Reply  / 
  6. Richard

    Clarisse is eruit!!! en terecht!! Wat ik wel tenekrommend vind dat henkjan zegt: mysterypopstar wil je je bekend maken. Altijd NEE. Net of het een soort spannend is…iedereen weet wie het zijn. Het zal toch niet zo zijn dat pas in de liveshows de maskers eraf gaan? @ Vinn, Dewi heeft toch echt nog wel veel fans hoor en daarom vind ik het niet eerlijk!

      /   Reply  / 
  7. Charlotte

    Blauw is 99% zeker Robin Zijlsta dat hoor je aan zijn stem en zijn plukjes haar.
    Paars is denk ik Floortje
    En Geel weet ik niet.

      /   Reply  / 
    1. Cynneke

      Floortje zal het niet zijn. Het is de dochter van een BN’er.
      De jury mocht namelijk bij de auditie wat vragen stellen aan de kandidaat.

        /   Reply  / 
  8. N

    Blauw is volgens mij: Ferri Somogyi

    Rik de Jong uit GTST

    Let maar op, het wordt zo onthuld!!!!

      /   Reply  / 
  9. jeffrin

    volgens mij is blauw geert wilders of erik hulzebosch. en geel is volgens mij dushi (wendy v dijk)

      /   Reply  / 
  10. mari

    22.52u

    mystery popstar blauw is…

    robin zijlstra!
    ik wíst het!

      /   Reply  / 
  11. Richard

    Dit is natuurlijk doorgestoken kaart! Robin die nu zijn masker afzet en de rest doet dat pas na 12 liveshows? echt belachelijk! En oneerlijk voor andere kandidaten!!!

      /   Reply  / 
    1. jeffrin

      SPAN EEN RECHTZAAK AAN!!

        /   Reply  / 
    2. Cynneke

      Ach, zodra in de liveshows het publiek moet stemmen, zal het niet werken als de mystery popstars hun maskers op blijven houden. Mensen, als ze tenminste enigszins nadenken, zullen er dan toch niet op stemmen. Dus kunnen ze zich beter bekend maken…

        /   Reply  / 
  12. jeffrin

    OOOOO IK VIND HET ZO SPANNEND. VINDEN JULLIE HET OOK ZOOOO SPANNEND?

      /   Reply  / 
  13. jeffrin

    GEERT WILDERS. IK WIST T!! ZO NU WEER AAN HET WERK MET HET ECHTE WERK. EEN DIKKE NIEUWE MIX MAKEN. HOUSE MIXES.COM DJ CLASUAL (THAT’S ME). EN IEDEREEN DIE HET GOED HAD MAG NAAR MIJN LAATSTE DIKKE ZIEKE ELECTRO MIX KOMEN LUISTEREN. EN DIE HET FOUT HADDEN TROUWENS OOK. GOED WEEKEND MENSEN, JEFF

      /   Reply  / 
    1. Jordy

      Klaar met reclame maken?

        /   Reply  / 
  14. jeffrin

    NU DAT IK WEET WIE HET IS KAN IK EINDELIJK WEER LEKKER SLAPEN EN POEP IK HOPELIJK NIET DUN MEER.

      /   Reply  / 
  15. MYSTERY

    Mystery Popstar geel was

    Clarissa van Hollands got talent

    Jammer dat ze zichzelf niet bekend wilde maken

      /   Reply  / 
  16. Zo

    HEEL NEDERLAND IS IN DE BAN VAN……..10 9 8 7 BLA BLA BLA

      /   Reply  / 
  17. Asha

    Bij geel twijfelde ik tussen Naomi en Clarissa.
    Maar nu weet ik toch vrij zeker dat het Clarissa was, want die draagt altijd een ring aan haar rechterhand, net als m. popstar geel en Naomi draagt geen ring.

      /   Reply  / 
  18. PINHEAD

    Goh wat een verrassing…
    Wedden die anderen doen hun maskers pas af in de finale waarze toch in terechtkomen net als themask in de nieuwe uri geller,om kijkers te trekken… gaaap….

      /   Reply  / 
  19. samantha

    ik wist 10000000% zeker dat het Robin Zijlstra was en ik had het goed :p

    die andre geel dacht ik eerts nathalie

    en die nu nog over is .. da’s Dewi

      /   Reply  / 
  20. Jordy

    Ik vind het gewoon een kutstreek van SBS. Ze wisten dat dat Mask-gedoe in Uri Geller aansloeg, dus gebruiken ze het hier. Bah… Camping-company.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>