Kas van Iersel weg als voice over bij X Factor

Kas van Iersel is niet langer de voice over van X Factor. Het nieuwe seizoen wordt ingesproken door 538-deejay Jeroen Nieuwenhuize. Van Iersel mocht het programma vorig jaar van zijn stem voorzien na een rechtszaak met werkgever RTL, die hij won. Weliswaar verloor Kas zijn baantje als de stem van RTL Boulevard, hij zou wel andere grote projecten krijgen bij de zender. Waarvan X Factor dus het eerste voorbeeld was en later Dancing with the Stars volgde. Nu kijk ik niet alle RTL-programma’s, maar bij mijn weten loopt er op dit moment al een tijdje geen programma meer met de stem van Kas van Iersel.

Een persvoorlichter van de zendergroep zegt van geen problemen te weten en dat Kas nog gewoon actief is voor RTL Nederland.

Eind 2008 ontstond er wrijving tussen Van Iersel en RTL bij contractonderhandelingen. Daar kwamen de beide partijen niet uit, waarna de gang naar de rechter werd gezocht. In de rechtszaal werd beweerd dat Boulevard niet helemaal tevreden zou zijn, maar dat is in het programma zelf altijd ontkend. Verder zou Van Iersel het hebben laten afweten bij een live-uitzending.

Zie ook:
- Kas van Iersel aan de slag voor X Factor
- Kas van Iersel wint rechtszaak tegen RTL
- Arbeidsconflict RTL en Van Iersel loopt verder op

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Kas van Iersel weg als voice over bij X Factor

  1. P@trick

    Ik vond hem vorig jaar ook totaal niet passen bij X-Factor, een veel te trage stem, ik ben blij dat ze iemand anders proberen.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Ik vond hem juist erg goed.Jeroen Nieuwehuize vind ik absoluut niet geschikt.

        /   Reply  / 
  2. mark

    vind zijn stem vele vele keren beter bij Boulevard passen dan zijn vervanger

      /   Reply  / 
  3. Zo

    al heeft ie de zaak tegen rtl gewonnen..hij moet toch weten dat als je de grote baas op zn pikkie trapt je op de een of andere manier toch langzaam eruit word gegooit. Zonder dat je het merkt.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Enkel naieve mensen weten dat niet. Ik zet me altijd in voor mijn werk, maar dat heeft een grens. Wanneer het erop aankomt wordt je er even snel uitgeknikkerd. Kas zou dat moeten weten. Ik dacht trouwens dat een late betaling van rtl de reden is geweest dat ze bij de rechter zaten. RTL flikte het namelijk jaren om personeel veel te laat uit te betalen. Waardoor Kas 5 minuten voor boulervard zei dat hij niet zou komen.

        /   Reply  / 
  4. B.K.

    Jeroen Nieuwehuizen was ook al de voice-over van Let’s Dance. Ik vond dat hij dat goed deed en als stem ook wel bij RTL past. Wellicht wordt Kas van Iersel de nieuwe voice-over van RTL 5. Voor zover ik weet is daar nog geen vervanger voor.

      /   Reply  / 
  5. Nick

    Tim Klijn vond ik ook altijd wel goed, die deed in de liveshows de voiceovers van X Factor en./of Idols.

    Al zweer ik bij de briste voiceover-manier; door de presentator zelf. Die vertelt tijdens auditities alles… heeft iets persoonlijkers zegmaar..

      /   Reply  / 
    1. vincent

      Hmmm op Wendy zit ik niet te wachten als voice-over… En Martijn heeft zijn stem inmiddels meer verbonden aan hulp/klus-programma’s op een beetje luchtige en ironische wijze…

        /   Reply  / 
  6. Chiel

    Kas heeft enkele RTL5 programma’s ingesproken (die van E! entertainment). Verder ook geen idee…

      /   Reply  / 
  7. Nick

    Misschien mag hij de nieuwe stem van RTL5 worden?

      /   Reply  / 
  8. stef

    die van sbs is goed met popstars enzo en die van de frogers helemaal heppie, hoe heten die??

      /   Reply  / 
  9. Tienfan.nl

    Ik denk dat Tim Klijn de stem van RTL 5 wordt, hij is al de tweede stem van RTL 5

      /   Reply  / 
  10. Terr

    Echt Kas van Iersel is vele malen beter als de nieuwe stem van RTL 4, Jeroen Nieuwehuizen dus. Maar vrees dat we hem niet meer horen want ook bij S.O.S. Sonja is ie vervangen door Jeroen…En het is er niet beter op geworden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>