Gordon en Dan Karaty in jury Holland’s Got Talent

Na een stroom van geruchten is eindelijk bekend geworden wie er in de jury van Holland’s Got Talent plaatsnemen. Patricia Paay beloofde vorige week nog een heel verrassend gezelschap, dat vind ik eerlijkgezegd wel meevallen: Gordon en Dan Karaty. Laatstgenoemde jureerde ook al in So You Think You Can Dance en My Name Is Michael. Zij zullen plaatsnemen naast Patricia terwijl Robert ten Brink begint. De opnames beginnen volgende week al.

De naam van Gordon is zeker geen verrassing te noemen, nadat hij eerder ontbrak in het rijtje van The Voice. Daarmee leek zijn deelname aan Holland’s Got Talent al gegarandeerd. En om Dan Karaty nu de grote verrassing te noemen… aardige knul hoor, die ook best leuk commentaar geeft. Maar ik had er prima mee kunnen leven als hij in het nieuwe seizoen alleen So You Think You Can Dance had gedaan.

Patricia, Gordon en Dan. Het is nog niet echt een trio waar ik nu al beslist de televisie voor aan zou zetten.

In De Telegraaf vertelt Gordon: “Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel heb met circus. Maar ik kan wél vertellen of iets amusementswaarde heeft.” Patricia: “Ik heb gehoord dat de kandidaten wáánzinnig zijn. Ach, het is zó leuk om in deze jury te zitten. Om zó’n gevarieerde groep voor je te krijgen. En met lachebekjes als Gordon en ik beland je natuurlijk sowieso onder tafel.”

Zie ook:
- RTL plaatst The Voice tegenover SBS’ Popstars
- ‘Adam Curry naast Patricia Paay in jury Holland’s Got Talent’
- Robert ten Brink en Patricia Paay doen Holland’s Got Talent
- Patricia Paay naar RTL Boulevard

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Gordon en Dan Karaty in jury Holland’s Got Talent

  1. Martijn

    Juist een jury waarvoor je graag wegzapt! Robert daarintegen als presentator vind ik wel aangenaam. Met 2 irritante juryleden als Paay en Gordon sla ik deze show waarschijnlijk over!

      /   Reply  / 
  2. B.K.

    Ik ben geen fan van Patricia Paay, maar ik heb ook geen hekel aan haar ofzo. Ze doet het niet slecht, maar ook niet bijzonder goed. Dan Karaty daarentegen vind ik wel een aanwinst. Hij komt erg sympathiek over en heeft altijd goed commentaar. In zowel My Name is Michael als de aflevering in X Factor vond ik hem sterk. Gordon is uiteraard de smaakmaker van de show, zonder twijfel. Absoluut niet de beste zanger die Nederland heeft, maar wel een van de betere entertainers, dat heb ik bij de Toppers weer gezien en afgelopen zaterdag ook bij 100% NL. Het is in ieder geval wel een enorme verbetering ten opzichte van de SBS-versie met die circusdirecteur waarvan nog steeds niemand de naam weet.

      /   Reply  / 
  3. Nick

    @Herman Ik vind Dan Karaty juist ook een enorme aanwinst voor dit programma, zeker omdat (en ik denk dat RTL die kant op gaat) in de UKversie ook vaak enorm veel met dans te doen is, daarnaast weet Dan wat er gevraagd wordt om een echte ster te zijn. Hij werkte immers samen met de groten der aarde.

    Paay vind ik jammer.

      /   Reply  / 
  4. Angel

    Dan Karaty vind ik wel een goede keus. Jammer van Gordon en Paay. Nederland is deze 2 mensen wel goed zat denk ik…

      /   Reply  / 
  5. Ilse

    Sorry, ik vindt alle 3 de jury leden erg leuk!!!
    Gordon vondt ik altijd al leuk, Dan is super en Patricia vindt ik gewoon enig!! Misschien ben ik vreemd, maar ik kijk stiekum meer voor de jury dan voor de kandidaten!! (misschien moet ik maar meedoen)

      /   Reply  / 
  6. Robbin

    Vind Hollands Got Talent een baggerslecht programma met slecht jury commentaar en niet erg talentvolle deelnemers.

      /   Reply  / 
  7. Eva

    Ik vind de jury echt een aanwinst voor HGT, vooral Dan, hij is zoo leuk, maar is hij homo, volgens mij niet -I hope-
    haha
    Gordon is altijd lachen, dus HGT word dit jaar niet saai!!!

      /   Reply  / 
  8. Nouk

    ik vind het Gran-di-ooooos dat Dan karaty erin zit, the first think i will ask if i was on stage, if he was married (so not) TO ASK HIM, hij is zo schattig zo eerlijk, WOEEEI xxxx

      /   Reply  / 
  9. Nouk

    think = thing

      /   Reply  / 
  10. savannah

    Is Dan homo of niet? weet iemand dat?

      /   Reply  / 
    1. Rtoday

      Helaas niet ;) Hij is overigens ook al getrouwd.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>