Mystery Popstar blauw: broers Voice-coach Nick Schilder

Almost Famous Volendam gaat inderdaad schuil achter de maskertjes van Mystery Popstar Blauw. Dat hebben de Sam en Robert, de broers van Nick Schilder gisteren onthuld in de theaterronde van Popstars. Al vrij snel na de eerste gemaskerde auditie met (Ain’t Got No) I Got Life dook de naam van dit gezelschap op. Daarmee lijkt de programma-oorlog tussen SBS en RTL nog iets verder opgelaaid, aangezien Nick coach is in The Voice of Holland, het concurrerende programma van Popstars.

Almost Famous geniet overigens vooral bekendheid in Volendam en omstreken; een plaat werd er bij mijn weten nog niet opgenomen en ook landelijke (tv-)optredens ontbraken. Daardoor was het voor veel kijkers een totale verrassing toen de maskers afgingen, aangezien er alsnog volslagen onbekenden voor hen stonden. Dat was vorig seizoen al het geval bij Charlotte ten Brink – die gisteren weer juichend werd onthaald in The Voice of Holland.

Bekijk de beelden van Mystery Popstars blauw + onthulling hier.

Zie ook:
- The Voice: auditie Sarina; interview Angela, Nick & Simon
- Raffaëla duikt op in The Voice of Holland
- Dochter Robert ten Brink doet mee aan The Voice of Holland
- Mystery Popstars: Vanavond auditie Jeroen Post?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mystery Popstar blauw: broers Voice-coach Nick Schilder

  1. edward

    waarom een strijd alleen omdat de broers van nick daar zit word daar niet anders van hoor dat ik naar sbs moet zappen

      /   Reply  / 
  2. Zo

    Als sbs slim is kunnen ze hier idd op in spelen. Een beetje een concurrentiestrijd aangaan met nick. Hopelijk doen ze het een beetje goed.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>