Tweede liveshow X Factor: Remember the Time met R. Kelly

Studio 22 op het Mediapark in Hilversum vult zich vanavond weer met zo’n 1000 man publiek voor de tweede liveshow van X Factor. Deze heeft het them Remember the Time meegekregen en daarvoor is ook een artiest van weleer ingevlogen. In de uitslagshow komt R. Kelly namelijk langs, een grootheid uit de jaren ’90. Hij zingt terwijl de laatste stemmen binnenkomen of worden geteld. Voor de elf acts die nog meedoen valt vanavond voor één iemand het doek.

Net als vorige week heeft producent Blue Circle weer voor de nodige instarts (filmpjes tussendoor) gezorgd. De twaalf laatste acts mochten namelijk naar Londen om Simon Cowell te ontmoeten, toch wel het internationale opperjurylid en tevens bedenker van X Factor. Cowell staat bekend om zijn directe commentaar, dat niet altijd met droge ogen wordt aangehoord. Zal hij ook venijnig uit de hoek komen naar de Nederlandse X Factor-kandidaten?

De acts zingen elk liedjes waar ze een dierbare herinnering aan hebben. Je zou zeggen: met dat inlevingsvermogen wordt er vanavond een spetterende show neergezet. We gaan het zien.

X Factor, 20.40 uur, RTL 4

Zie ook:
- ‘Simon Cowell vreest The Voice, daarom in X Factor NL’
- Kijkcijfers vrijdag: Magere score eerste liveshow X Factor
- Jesse weg na eerste liveshow X Factor 2011
- Liveshows X Factor; zorgen kandidaten voor vuurwerk?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tweede liveshow X Factor: Remember the Time met R. Kelly

  1. Mirelle

    Zijn er weer bij in Studio 22 en hebben er uiteraard weer heel veel zin in!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>