Snoepreisje coaches naar The Voice VS ter inspiratie

John de Mol, Ben Saunders en de coaches van The Voice of Holland 2011 zijn naar Amerika afgereisd om de finale van The Voice bij NBC bij te wonen. Dinsdagavond is de finale-uitzending te zien in Amerika, woensdagavond volgt de uitslagshow. The Voice is een groot succes geworden overzees en daar is producent en bedenker John de Mol mee in zijn nopjes. Daarom is hij ook met zo’n grote delegatie afgereisd naar Amerika, al is het snoepreisje ook als inspiratie bedoeld voor het tweede seizoen in Nederland.

In het ochtendprogramma vertelt John de Mol aan de telefoon: “We zitten een aantal weken voor de start van het tweede seizoen. Het is een mooie gelegenheid om iedereen weer eens bij elkaar te brengen, maar ook om te bespreken hoe we het tweede seizoen gaan doen. En om de Amerikaanse collega’s te zien, die doen het wel erg goed hoor.”

De Mol verduidelijkt: “Het verbale samenspel van de coaches in Amerika is wel erg scherp. Je hebt hier ook allemaal verschillende muzikale stromingen. Als Adam Levine zeurt over een country-liedje dat hij niet snapt en omgekeerd, dan geeft dat een extra dimensie aan de show.”

Net als in Nederland houdt The Voice de gemoederen flink bezig. “Iedereen heeft het erover, je ziet heel de dag door spotjes.” De mediatycoon merkt dat er een grote favoriet is. “Net als dat hier Ben Saunders was, is het daar Javier Colon, die by far de favoriet is. Hij heeft al twee hits gehad in de Download Top 100 hier. Momenteel staan er vier liedjes uit The Voice in de top 10 en het duet van Maroon 5 en Christina Aguilera staat op nummer 1 in Amerika.”

Bekijk Javier Colon met Fix You (Coldplay):

Zie ook:
- BBC komt op zaterdag met The Voice
- NBC bestelt nu al tweede seizoen The Voice
- John de Mol: Amerika land waarvoor The Voice gemaakt is
- John de Mol: NBC euforisch na resultaten The Voice
- The Voice scoort helft meer kijkers dan John de Mol hoopte

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Snoepreisje coaches naar The Voice VS ter inspiratie

  1. Bart

    Jeroen van Koningsbrugge is ook mee met dit gezelschap. Hij twitterde dit vanochtend: Blijkbaar vraagt iedereen zich af waarom ik mee mag naar the voice… #binnenkortmeernieuwsdaarover (https://twitter.com/#!/eenjurk/status/85458726043123712)
    Zal hij in het nieuwe seizoen te zien zijn?

      /   Reply  / 
  2. Boudewijn

    Ik weet niet waar John de Mol z’n informatie vandaan haalt, maar niet Javier Colon maar Dia Frampton heeft tot nu toe de hoogst scorende hits gehad (en terecht!)

      /   Reply  / 
  3. Leslie

    Jury van NLD is te saai vind ik. Ook van X Factor.. kijk eens naar het buitenland

      /   Reply  / 
  4. Laura

    @Leslie: helemaal mee eens. Sowieso zou er ieder seizoen een compleet nieuwe jury moeten komen voor The Voice. Dat houdt het interessant en afwisselend. Vond het al een jammer dat Angela in de jury zit/zat. Neem dan vakmensen met persoonlijkheid, die zelf ook nog op het podium te vinden zijn. Zou bv Trijntje Oosterhuis, Ruth Jacott, Birgit Lewis, of Danny de Munk wel in de jury willen zien. Ook mogen de muziekgenres verder uit elkaar liggen. Smartlappen, pop, soul, etc nu liggen de coaches qua muziek te dichtbij elkaar. Daar hebben ze in de VS veel beter over nagedacht.

      /   Reply  / 
  5. Tim

    Zoals Boudewijn al zei is daar Dia Frampton echt de favoriet (en ook de mijnes)! Ze staat momenteel op nummer 1 in de iTunes charts, wel op de voet gevolgd door Javier Colon (op nummer 2). Ik hoop dat Dia wint, maar ze zijn beide erg goed!

      /   Reply  / 
  6. Laus

    Jeroen neemt de plek van Winston in in The Red Room!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>