Kijkcijfers vrijdag: Boer Zoekt Vrouw-effect bij The Voice

“The Voice of Holland krijgt een Boer Zoekt Vrouw-effect; je moet het gezien hebben om mee te kunnen praten”, aldus John de Mol in De Wereld Draait Door over de kijkcijfers van zijn talentenjacht. Het aantal kijkers groeide gisteren tot ruim 3,5 miljoen kijkers, registreerde Stichting Kijkonderzoek. Daarmee zit The Voice nog ruim onder de topscore van Boer Zoekt Vrouw, maar het is wel één van de zeldzame programma’s met een score boven de 3 miljoen. Opnieuw trok The Voice de hele avond van RTL 4 omhoog. Goede Tijden Slechte Tijden kwam uit op 1,7 miljoen kijkers terwijl Hotter Than my Daughter een nieuw record noteerde op 1,9 miljoen kijkers.

De crimenight van Nederland 1 maakte plaats voor het Gala van de Nederlandse Film, waar gemiddeld 537 duizend mensen naar keken. Dat is minder dan Nederland 1 vorige week trok. Vermist kwam uit op 1 miljoen kijkers en Pauw & Witteman sloten de avond af op 910 duizend kijkers.

SBS 6 kwam met de comedy Yes Man en boeide daarmee slechts 326 duizend kijkers. Hart van Nederland bezorgde de zender een kijkcijferpiekje op 808 duizend kijkers. Ook Nederland 3 deed het niet best; televisiemarathon Last Man Watching trok primetime gemiddeld 118 duizend kijkers. PowNews werd later op de avond door 212 duizend mensen gezien.

RTL 7 hield zich redelijk staande met Voetbal International, waar 550 duizend mensen naar keken.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Studio Sport Eredivisie aan kop
- Kijkcijfers zaterdag: RTL wint met Ik Hou van Holland
- Kijkcijfers vrijdag: Knallend begin The Voice of Holland

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: Boer Zoekt Vrouw-effect bij The Voice

  1. edward

    vind de voice ook erg leuk . dat sfeer daar gewoon geweldig.

      /   Reply  / 
  2. tamara

    Vind het helemaal leuk, nu gister weer die Christopher Max uit Amerika met dat nummer van nirvana, wauw helemaal te gek! Daar gaat van Velzen goed mee scoren, had even op you tube zijn naam ingetoets, niet normaal het is net michael jackson Qua stem(heeft hij ook mee samengewerkt.

      /   Reply  / 
  3. WeetikVeel

    Ik vond het ook fantastisch . Ik ben alleen bang voor die Battles , want dat was het dieptepunt van vorig jaar.

      /   Reply  / 
    1. tamara

      Ja inderdaad vergeet nooit meer dat die Eva Auds eruit moest bij de battle…zij was namelijk de lat zeiden ze!

        /   Reply  / 
  4. LK

    Het enige verschil tussen TVOH en Boer Zoekt Vrouw, is dat ik iedereen over TVOH hoor praten en nooit iemand over BZV. Niemand die ik ken kijkt naar BZV en werkelijkwaar iedereen naar TVOH! Zelfs mensen bij wie Nederland 1, 2 en 3 vastgeroest op de beeldbuis zitten. Dit bewijst maar eens te meer dat ik de beweringen van stichting Kijkonderzoek altijd naar met een korrel zout neem.

      /   Reply  / 
    1. peter

      je kunt een vergelijking maken met intomarkt of zoiest, die doen ook kijk luisteronderzoeken als die everedig gelijk zijn dan klopt het wel, maar owee als ze er een miljoen naastzitten
      ja dan begin ik ook te twijfelen

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>