Lenny Kravitz in eerste liveshow The Voice of Holland

Het wordt spannend bij The Voice of Holland. De audities en battles zijn achter de rug, vrijdag begint het laatste stadium: de liveshows. Het lukte afgelopen seizoen al vrijwel elke liveshow een internationale artiest te laten optreden, soms zelfs met de kandidaten. Dit jaar heeft producent Talpa weer wat grote namen weten te strikken, vrijdag te beginnen met Lenny Kravitz. Dat onthult RTL Boulevard.

Ook James Morrison, Jessie J en Michael Bublé hebben hun komst voor een latere liveshow toegezegd. Ook is er onderhandeld met Lady Gaga, of zij daadwerkelijk naar de studio in Nederland komt, is niet bekend.

Zie ook:
- Team VanVelzen weer favoriet voor The Voice of Holland
- Jessie J in Britse The Voice, optreden bij TVOH

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lenny Kravitz in eerste liveshow The Voice of Holland

  1. Tamara

    Wauw Lenny Kravits….super!! Naar horen zeggen goede vriend van kandidaat Christopher Max

      /   Reply  / 
  2. Jo

    Op de site staat dat de live shows vanaf 18 jaar bij gewoond mogen worden. maar op tv zie je toch vaak ook jongere in het publiek zitten? Weet iemand hoe dit zit? Er is namelijk iemand die een kaartje cadeau heeft gehad en nog geen 18 is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>