Holland’s Got Talent: Kiest Nederland weer voor zang?

Kiest Nederland voor een acrobatiek- of dansact of gaat er weer een vocaal talent met de zege vandoor in Holland’s Got Talent? Vanavond zal het blijken in de live finale van de goed bekeken RTL-talentenjacht. Get Ready, Pop’Arazzi Crew, Aliyah, Zinzi & Evertjan, Come Correct, Linzy & Jennifer, Opera Familia en Boy zijn nog in de race. Eigenlijk kan iedereen nog winnen behalve de 11-jarige Aliyah, die zo huizenhoog favoriet is, dat ze hoogstens nog kan verliezen, zo lijkt het.

RTL noemt het niveau van de kandidaten dit seizoen ‘extreem hoog’ en de juryleden beamen dat. Ik heb de quootjes ‘dit zie je nergens anders’ al een paar keer voorbij horen komen deze week. Dat komt omdat er momenteel geen soortgelijk programma loopt, maar op zich is de talentenjacht à la Holland’s Got Talent zo oud als het medium televisie zelf.

De hoofdprijs is dit keer een masterclass naar keuze, gegeven door professionals uit de entertainmentindustrie en een nieuwe auto. In de finale komt verder Los Angeles the Voices het nieuwe nummer Loop Naar Het Licht zingen. RTL is mediapartner van de groep rondom Gordon, die vorig jaar bij Holland’s Got Talent werd gelanceerd.

Holland’s Got Talent, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Aliyah (11) hoeft Holland’s Got Talent niet te winnen
- Gordon ziet carrière in VS voor Aliyah uit Holland’s Got Talent
Gordon: Zangwedstrijden na dit tv-seizoen voorbij

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Holland’s Got Talent: Kiest Nederland weer voor zang?

  1. Willeke

    Als er vnaaf een zang-dinges wint dan kijk ik volgend jaar niet meer.

      /   Reply  / 
  2. poeper

    flauw hoor!!

      /   Reply  / 
  3. Sandra

    Ben eigenlijk wel met je eens.. Zoveel zang programma’s en nog gaan ze naar de audities van hollands got talent.. Kom op man.. En ja hoor alweer heeft een zangeresje gewonnen. Alleen omdat ze “een leuk” kindje is stemmen de mensen.. Nou de auditie van vorige week vond ik toch wel veel beter dan dit keer.. Boy zie je het telkens super doen. Maarja het ligt natuurlijk aan de achterban.. Kijk naar vorige keer.. Heel Schinveld (limburgs dorp waar de winnaar uit kwam) had op hem gestemd. En die familie van de winnares van nu bestaat ook al uit super veel mensen.. Pfff niet leuk meer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>