Aliyah (11) wint Holland’s Got Talent en auto

Wat ze er mee moet, geen idee. Feit is dat de 11-jarige Aliyah met haar zege in Holland’s Got Talent ook een auto heeft gewonnen. Die kan ze cadeau doen aan haar ouders, zeven jaar in de garage laten staan of voor een leuk prijsje verkopen. Ook wist ze met haar stemmetje een bokaal en een masterclass te winnen. Vooral die laatste prijs is natuurlijk erg handig, daarmee kan ze zich verder ontwikkelen als zangeres. Meer stembeheersing en tekstbeleving leren, net als het doseren van de uithalen. Want wat ze nu op het podium doet is natuurlijk indrukwekkend, maar er is nog heel veel ruimte voor groei. Het publiek was in elk geval weg van Aliyah, die gisteren 35 procent van de stemmen kreeg.

Met 2.532.000 kijkers scoort de finale iets minder dan vorig jaar, toen er 2.588.000 kijkers voor de buis zaten, blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek. Wel heeft dit vierde seizoen van Holland’s Got Talent gemiddeld hoger gescoord dan voorgaande reeksen. Het lijkt me dan ook een veilige aanname dat Holland’s Got Talent ook volgende zomer wordt geprogrammeerd, pal na alle sportevenementen van dat jaar.

In de finale kwamen verder alle superlatieven en clichés voorbij. Dat het publiek onmogelijk kon kiezen door de diversiteit van de acts en dat er ook eigenlijk meer dan één winnaar is. Dat kan natuurlijk niet, er was maar één auto en ook maar één bokaal. En die ging naar Aliyah, die niet onder de druk van de favorietenrol bezweek. Goed gedaan meid. En ook goed gedaan ouders, die haar met beide benen op de grond hebben laten staan en Aliyah ook grotendeels hebben afgescherm van alle hysterie. Met zulke support kan Aliyah nog wel eens een heel grote worden.

Bekijk Aliyah met I Have Nothing:

Zie ook:
Holland’s Got Talent: Kiest Nederland weer voor zang?
- Aliyah (11) hoeft Holland’s Got Talent niet te winnen
- Gordon ziet carrière in VS voor Aliyah uit Holland’s Got Talent
Gordon: Zangwedstrijden na dit tv-seizoen voorbij

68 Reacties // Reageer

68 thoughts on “Aliyah (11) wint Holland’s Got Talent en auto

  1. Willeke

    Had het wel verwacht. Weer een zangtalent.. Nou ik kijk volgend jaar niet meer.. Tzal dan toch wel weer een zangtalent zijn die wint. Laten ze lekker met x factor meedoen ofzo! Daar zijn dat soort programma’s voor. Laat bij HGT lekker de acrobaten en dergelijke meedoen. Word teveel dubbele zooi.

      /   Reply  / 
    1. Laila

      Roerend mee eens!

        /   Reply  / 
  2. Nicky

    nap zo n jong meisje leuk hoor!

      /   Reply  / 
  3. Ger

    @Willeke ben het met je eens bovendien vond ik het meisje wel mee vallen.Idd heb je idols en xfactor voor zangtalent.

      /   Reply  / 
  4. Karin

    Daar mogen geen kinderen aan mee doen. Die moeten dus wel naar HGT

      /   Reply  / 
    1. Laila

      Kinderen zouden helemaal niet mee moeten doen, laat ze lekker kind zijn!

        /   Reply  / 
      1. best

        he liala

        laat een kind kind zijn maar misschien wilt ze zelf wel

        denk naar voor dat je iets schrijf

          /   Reply  / 
        1. tamara

          Denk zelf na voordat je iets schrijft…een kind van 11 heeft niets te willen!!

            /   Reply  / 
          1. Freaud

            lees ik hier een jeugdfrustratie? Kennelijk zit die frustruttigheid diep geworteld bij haar, want ze begint al schriftelijk te schreeuwen hier op dit blog!

              /  
          2. Freaud

            Ja, ik bedoel inderdaad jou, Tamara

              /  
          3. BoycotIdols

            zoals jou?

              /  
      2. tamara

        De enige frustratie die ik heb zijn reacties van mensen zoals jou…Ralf ons Nederlands trots!! haha

          /   Reply  / 
  5. Willeke

    Karin, een paar jaar geleden had er iemand van 12 jaar meegedaan aan Popstars en die was ook tot de halve finale doorgedrongen. Dus ze kunnen dr wel degelijk aan meedoen.

    Maargoed, aan Aaliyah heb je niet veel want ze mag toch maar een aantal keer per jaar optreden.

      /   Reply  / 
    1. Freaud

      Ach, als we naar Danny de Munk kijken is die ook wel aardig opgedroogd. En dat jochie dat nu Ciske speelde doet het toch ook niet slecht. En Ralf is toch ook Neerlands trots. En dan wil ik het niet eens hebben over een toendertijd 6-jarig Engels meisje dat in 2007 meedeed aan BGT. Ook Anna en Senna zijn vooral onder de jeugd en de bejaarden behoorlijke televisiepersoonlijkheden.
      Deze kinderen betekenen veel meer voor ons, de nederlanders, dan die Opera Familia of Roy ooit zullen bereiken.

        /   Reply  / 
  6. Deborah

    Ben het eens met jullie, alweer een zangact!! Ze vallen in herhaling…

      /   Reply  / 
  7. Lia

    Tsja, ik had gehoopt dat Boy of Poparazzi Crew zou winnen, waren in mijn ogen terechtere winnaars geweest.

    Aliyah kan best een leuk riedeltje zingen, maar ik vond haar optreden gisteravond minder. Daarnaast ontleent ze -denk ik- ook wel een groot deel van haar charme aan haar leeftijd; ik betwijfel of ze ook gewonnen zou hebben als ze 21 was geweest ipv 11.

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Ik ben helemaal met je eens. Veel mensen hebben echt voor haar gestemd omdat ze zo “lief” is. En ik kon de helft van de woorden wat ze zong helemaal niet verstaan.. Een top act was het dit keer niet. Vorige keer was echt veel beter. Dan had ze echt mogen winnen, maar gisteren niet. Boy had moeten winnen. Was een terechte winnaar geweest.

        /   Reply  / 
  8. esmee

    aaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwghhhh

    echte shit man,ik was echt voor poparazzi die hebben echt talent.
    eerlijk gezegd gun ik het haar niet zoooo fake. met zanglessen kun je het zo na doen. poparazzi crew danst geweldig en wat je nooit op een danschool leertn is hoe je zo een choreo’s maakt

    ze is pas 11 come on

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Ja klopt helemaal.. Gisteren viel het echt op dat het gefaked was.. Vorige keer leek het veel beter.. Maarja dan wordt er weer van alles tegen zo’n kleine meisje gezegd dat ze zo en zo moeten doen en dan ziet het helemaal niet uit. Ben benieuwd als ze 20 jaar is, als ze dan nog zingt.

        /   Reply  / 
  9. swoen

    Jullie moeten niet zo zeuren… ja ik vond ook dat het weer een zangact was maar ZE stemmen er op dat is dus het publiek en niet HGT en daarbij was iedereen gewoon goed. Het maakt toch eigenlijk ook niet uit wie er wint en Aliyah is tha bomb! net zoals de andere finalisten! ik heb er van genoten.

      /   Reply  / 
  10. swoen

    overigens was ik voor poparazzi crew :) maar om Aliyah nu fake te noemen vind ik wel een beetje te ver gaan… ik zou zeggen ga zanglessen volgen esmee en doe je ding pfff..

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      We noemen haar fake omdat een meisje van 11 of 12 (boeiend) niet zo kan meevoelen met een lied.. En dat zag je gisteren heel erg. Vorige keer was het super gedaan en zag je niet dat het geacteerd was maar gisteren was het echt geacteerd. Ze kan zingen, maar de drama erom heen zag gisteren er echt niet goed uit. Ze kan veel beter dan gisteren.

        /   Reply  / 
  11. Willeke

    Zal vast wel gerommeld zijn met de stemmen. Kijk maar tijdens dat wachten voor die uitslag, ze hielden Aaliyah net wat langer in beeld dan Boy.. En de laatste weken was ze al tevaak in beeld of in de kranten.. Zal wel doorgestoken kaart wezen. Nou ik kijk echt niet meer.. Word tig keer uitgemolken. Volgende week begint die stomme Voice weer en volgend jaar weer Xfactor! Moet echt een keer kappen..

      /   Reply  / 
  12. sYLVIA

    Ik vond het gewoon zielig voor het kind, op het laatst was ze zo op van de spanning… dat lange rekken van de uitslag dat kunnen ze een mens al niet eens aandoen, laat staat zo’n jong meisje.

      /   Reply  / 
  13. FredSterk

    Ik vraag me af of wie het leuker vind, het 11 jarige kind of de ouderen erom heen…. Ik vraag me af hoe ze de winst van dit kind gaan uitmelken en dus ook het kind…

    Ik hoop voor het kind zelf, dat we de komende jaren niets meer van haar horen, ga lekker buiten spelen….

      /   Reply  / 
  14. tamara

    Snap niet dat ouders een kind van 11 jaar aan zo iets mee laten doen! Die spanning kan zoon kind niet aan. Ze kent volgens mij Whitney Houston niet eens. Haar moeder deed vroeger ook aan alle talentenjachten mee…zal wel een gemiste kans van moeder zijn!!
    En daarbij snap ik zoon televisieprogramma ook niet, ze moeten gewoon een leeftijdsgrens trekken! Kind van 11 jaar wint een auto…waar gaat dit over!

      /   Reply  / 
    1. best

      jaloers

        /   Reply  / 
      1. tamara

        haha omdat onze mening anders is..

          /   Reply  / 
  15. gerda van vliet

    je hebt helemaal gelijk ,Wat een domper dit meisje wat een beetje kan zingen wint de finale terwijl en zeker 4 acts 100x beter waren en ook zielig een kind van 11 met dergelijke kleding en kapsel geschikt voor iemand van 60, hier staat toch geen leuk hip meisje,het is wel duidelijk dat dit meisje zelf echt niet voor dergelijke ouwelijke liedjes en kleding heeft gekozen, heb medelijden met haar,laat haar toch leuke dingen die bij haar leeftijs passen gaan doen, wordt ze veel gelukkiger van en het is zo jammer dat de echte, goede acts, die soms al jaren heel hard werken buiten de boot vallen

      /   Reply  / 
    1. tamara

      100% mee eens! Snap ook niet dat de mensen dat schattig vinden!

        /   Reply  / 
      1. zo boring

        vind ik o dikke kus van mij

          /   Reply  / 
  16. kokkie

    Pfff dat ze tejong is ja . Maar hier praten jullie net of iedereen wat weet hoe die persoon in echt is . tuurlijk had ik boy of een dance groep de kans willen krijgen want zo’n meisje word eerder bekend dan boy en die dancegroep

      /   Reply  / 
  17. Mark

    Uitgesteld kijken komt er nog bij over een week, dat zit HGT kijkcijfer boven dat van vorig jaar.

      /   Reply  / 
  18. Gerrit

    Aan alle mensen die een negatieve reactie hebben gegeven. Dit is een optreden die eigenlijk onmogelijk is vooe een kind van 11, dit is pas Talent. En daar gaat het toch om? Wees toch eens voorzichtig met je opmerkingen….denk na voor je iets zegt.

      /   Reply  / 
    1. tamara

      Precies zoals je zegt ..onmogelijk voor een kind van 11..!
      Kind van 11 wint een auto…jee waar gaat dit over???

        /   Reply  / 
  19. zo boring

    ja zo boring ze moeten zangen verbieden in holland got talent…. doe dan mee met popstars ofzo ik vind het geen talent ik vond ander veel beter als ALiyah maar wel erg knap op 11 jarige leeftijd zo goed maar die meisje komt er toch wel dus ja. wel een toppertje om trots op te zijn WE love You aaliyah (je ahd wel beter mee kun doen met popstar was je nog beroemder

      /   Reply  / 
  20. Willeke

    Talent??? Normaal zeggen juryleden van welk programma dan ook tegen kids van die leeftijd dat ze eerst hun stem verder moeten ontwikkelen! Vind het ook te belachelijk voor woorden dat dat kind ook nog een auto wint. Echt, ik kijk geen HGT meer mocht het volgend jaar weer komen.

      /   Reply  / 
  21. margriet

    Ik vond ze wel goed en als 35% van de mensen op haar gestemd hebben
    zal ze toch net iets beter zijn geweest dan de andere 2 die in de finale stonden die waren ook waanzinnig goed maar er is maar 1 winnar

      /   Reply  / 
  22. Sharon

    Gerrit, ik ben het roerloos met je eens. Jongens, het gaat om talent!!! Laat een ander kind van 11 jaar dit maar eens zingen. Ze is echt “een talent”. En daar draait alles om. Andere acts waren Super, maar Aliyah is the best!!!!

      /   Reply  / 
  23. kees

    nu hebben ze voor iemand gekozen die volgens de arbeid inspectie niet meer dan 8 keer per jaar mag optreden en veel te jong is ze is nog maar en kind waar is het verstand van de jury gebleven dit is kinder arbeid hebben ze daar wel is bij stil gestaan volgens mijn niet er waren heel veel goede andere mijn persoonlijke smaak was boy looijen die kan je wel zien optreden en meer keer dan 8 keer per jaar

      /   Reply  / 
  24. marina

    IK BEN ZO BLIJ DAT ALIYAH IS GEVONEN.IK WEENS JE HEEL VEEL GELUKK DOOR HET LEVEN EN TROTS OUDERS OOK HEEL VEEL GELUKK, ZO MOOI STEM, ZO LIEVE MEISJE ONGELOFELIJK

      /   Reply  / 
  25. marina

    ZIJ MOET REPREZENTEREN HOLAND VOOR EUROSONG , ZIJ GAAT VINNEN 100%, DIT IS ONSE GROTE STER

      /   Reply  / 
  26. marina

    GOED GEZEGT GERRIT, MEISJE IS TALENT EN HAAR TOEKOMST IS NU IN HAAR HANDEN , ZIJ IS LIEVE MAAR ZO STEM , NIEMAND ZING ZO MOOI MET GEVOEL ZONDER FORCEREN, GOED GEDAAN ALIYAH , WIJ HOU VAN JE

      /   Reply  / 
  27. Willeke

    We kunnen het ook wel lezen zondat dat jij je Capslock hoeft te gebruiken MARINA.. Enne, talent? Ze wist niet eens waar ze over zong!
    Ik zeg niet dat ze niet kan zingen maar als een kind van 11 voor een jury verschijnt worden ze weer naar huis gestuurd met de mededeling: “Kom maar over een paar jaar terug als je stem verder ontwikkeld is”

    Een kind van 11 wat een auto wint. Moet niet gekker worden.

      /   Reply  / 
  28. Sharon

    Jongens, zijn jullie allemaal DOM of zo??? Gaat dit om geld of talent! Jullie praten allemaal alsof ze geld in het laadje moet brengen. Wat had ze dan moeten winnen? Een teddybeer van €15.000? En ja Willeke, ze heeft talent. Jij blijkbaar niet, anders had je dat ook wel geweten.

      /   Reply  / 
    1. tamara

      Ze had niets moeten winnen..ze had niet eens mee moeten/mogen doen!
      Kan jij iedereen dom vinden, ik vind het pas dom als je niet ziet/zag dat dat kind helemaal onder de spanning stond(ze moet presteren,een kind van 11 kiest zelf absoluut niet voor een nummer van Whitney Houston) En dan had ze haar talent maar moeten laten zien in een kinderprogramma(junior songfestival bv) Laat een kind kind zijn!

        /   Reply  / 
  29. marina

    Willeke , mischien je hebt gelijk , zij is kind van 11 , maar zij heeft talent, zij is mooi, zij wist precies hoe moet zingen en wat zij zing , masar ik denk dat jullie zijn jelous omdaat jullie kunnen niet zich prezenteren omdaat jullie hebben niets om laat te zien. Heele Nederland heeft voor haar gekozen ennog andere landen mischien willen dat zij winaar wordt , waarom is nu problem? Deze meisje van 11 jaar over paar gaat zeker Nederland prezenteren voor Eurosong en gelov mij zij wordt 100% better dan Sineke . Jullie kunnen nu verschil maken en zien tussen haar en Sineke — wie is better? Mischien is better mond dicht houden want hier gaat niet over geld of auto maar gevon talent en Aliyah heeft dat.

      /   Reply  / 
  30. marina

    Sharon, heel veel respect voor jouw meededeling , hier gaat om puur talent en dit meisje moet nog haar stem laat te groeien en mishien al volgende jaar zien wij haar als Nederlandse Erosong winaar en waarom niet? Als kinderen van 11-12 kunnen bevalen kinderen , waarom moeten ze nu deze talent op de grond zetten,wij moeten trots zijn om zo kind- star met zo mooi talent hebben. En Willeke sorry voor grotte letters maar ik dacht dat jij kan niet goed lezen , mijn excuze.

      /   Reply  / 
    1. tamara

      Jij niet goed kan lezen????? JIJ NIET GOED KAN SCHRIJVEN!!!!

        /   Reply  / 
  31. Willeke

    Lig hier echt compleet in een deuk. Maar laat maar, kan nog wel 8 keer mn verhaal doen maar whatever. Let maar op, volgende keer wint dr weer iemand die zingt.

    Heb ook niet gezegd dat Aliyah niet kan zingen, maar haar stem is nog niet genoeg ontwikkeld, dat zouden ze bij Xfactor ook hebben gezegd. Stel dat Aliyah bij Junior songfestival had meegedaan, had ik het wel leuk gevonden als zij had gewonnen. Ja, ik vond dat ze bij de audities mooi zong. Ze kan ook wel zingen maar ze is gewoon nog te jong. Ze zit nog op de basisschool!

      /   Reply  / 
  32. marina

    zitt zij op school of niet dat heeft niets meet te maaken met zingen, hoe veel mannen die voetbaal spelen zijn zonder school maar hun talent is op erste plek , denk je dat Tatijana Simic heeft school , maar zij is door haar talent NL. star geworden, ik ben uit Croatie en ken haar heel goed nog toen zij 10 jaar oud was , zij ging naar buitenland om voor playboy werken , nu is star, dus toekomst is voor Aliyah balangrijk , en haar lievde voor zingen kan ook haar better stimuleren om school afmaaken. Wij– Nederland zijn blij, moeder is blij , Aliyah is winaar , punt, willen wij dat of niet heele Nederland heeft haar gekozen omdaat zij de best was

      /   Reply  / 
    1. tamara

      Iemand kan een andere mening hebben..en niet heel Nederland heeft haar gekozen.35%! Jij schrijft..ze is mooi,,ze wist precies wat ze moet zingen..dat vind jij? Ik vind dat namelijk niet!

        /   Reply  / 
  33. Max

    Wat een achterlijke reacties hierzo… Eén iemand vind Aliyah niet goed en opeens iedereen niet. Ze zingt goddelijk (voor iemand van haar leeftijd), DAT is waarom ze heeft gewonnen, niet omdat het publiek d’r ‘aandoenlijk’ o.i.d. vonden. Allemaal van die welbekende ‘op internet heb ik een hele andere mening dan in het echt’ mensen hierzo…

      /   Reply  / 
  34. Sharon

    Hè willeke, ik lig ook helemaal in een deuk!!! En zo heeft iedereen en andere mening. Is maar goed ook. En veel kinderen nemen de smaak van de ouders over als ze klein zijn. Dus als moeder Whitney draait… En als ze de leeftijd naar 18 jaar opschroeven hadden we discussie niet.

      /   Reply  / 
  35. marina

    Scharon, dank je wel voor je steun , Tamara is mischien slim vrouwtje maar niet genoeg want omdaat zij zegt dat ik kan niet goed lezen en schrijven, maar hoe veel mensen wonnen hier die nooit op school zaten , Nederlands taal is moeilijk taal maar ik heb geproberd toch reaktie schrijven ,en als andere mensen kunnen goed begrijpen wat ik heb geschreven betekent hoe slim Tamara is en ik denk dat zij heeft weinig in haar hofd , haar mening is zo primitiev en zo laag. Mischien toch dat zij moet naar school om leren met mensen omgaan , zo kan je goed zien wat voor karakter zij is.

      /   Reply  / 
    1. tamara

      Ik zeg niet dat jij niet kan lezen….!!!! DAT SCHRIJF JIJ ZELF OVER WILLEKE…bijdehand

        /   Reply  / 
    2. tijn

      Heb eens rustig alle reacties door gelezen,de één vind dit de ander vind dat, prima. Mijn mening deel ik met Willeke,Gerda en Tamara! Vond het zelfs niet om aan te horen(doe je ogen maar eens dicht en luister)Maar wilde wel even reageren op Marina, om te schrijven dat iemand weinig in zn hoofd heeft en een lage mening heeft…SCHAAM JE! Hier aan kun je zien dat je totaal geen klasse hebt! En bij je denkniveau zet ik ook grote vraagtekens!

        /   Reply  / 
  36. gino

    Dat z’n klein meisje zo goed kan zingen
    “klein maar fijn!”

      /   Reply  / 
  37. chantal

    ik heb gehoord dat DARRYL haar neef is….

      /   Reply  / 
  38. Theodorus Niemeijer

    20-09-2011 01:11 Gast : Theodorus Niemeijer
    Beste Belinda, Carla en Paul,

    Het publiek heeft op aandringen van de Jury een meisje van 11 laten winnen dat gewoonweg vals zong. Maar omdat ze de harten van het publiek in Nederland gestolen heeft, won ze. Een enorme blunder! Maar op basis van enorme kwaliteiten van zangkunst van 3 mensen uit een familie hadden Opera Famila met glans moeten winnen. Geen enkele noot vals en vooral Carla, wat een klasse in hoog octaaf! Voor mij zijn jullie de Nr 1. Enorm veel succes gewenst Opera Familia.

      /   Reply  / 
  39. Es

    na dat ik deze berichten geleest heb zie je weer hoe mensen in Nederland hun vooroordelen hebben…! Een meisje van 11 mag ook winnen inplaats van iemand die ouder is..! Aliya kan heel goed zingen..! En ze heeft daarom ook terecht gewonnen!

      /   Reply  / 
    1. Theodorus Niemeijer

      Nou Es,

      In de 33 jaar dat ik radio maak, weet ik dat veel mensen geen oren hebben. Jij bent er daar een van. Dit lieve meisje, daar niet van, kan niet zingen. Een ieder die hier kijk op heeft zoals b.v. Eric van Thijn uit de X-Factor heeft zich hierom een breuk gelachen. Ik maak dit dagelijks mee dat zgn jomge en oudere artiesten een cd maken en zo vals zingen dat je niet goed van wordt. Dit was een enorme miskleun nogmaals…………

        /   Reply  / 
      1. Erik de Zwart

        Nou nou, een plaatjesdraaier die het ineens beter weet dan de mensen uit de muziekindustrie zelf. Ik rijd al 40 jaar auto, dus ik heb ook meer verstand van auto’s dan degene die uit de auto-industrie die ze maken! Zo onzinnig is jouw opmerking over verstand van zang en het talent wat er mee gemoeit is.
        Theodurus Niemeijer, jij hebt teveel met je koptelefoon op gezeten, dus ben je nu zelf behoorlijk doof geworden aan je Pionier-Oren.

          /   Reply  / 
        1. N Ozem

          Met die gassies op die scootertjes kan dat wel aardig kloppen dat ze meer verstand er vanj hebben, want ze kunnenh allemaal die krengen harder laten lopen dan dat ze door de fabriek afgeleverd worden. Dus ik denk dat die plaatjesdraaier ook zijn 33-toeren plaatjes op speed-45 heeft gezet! Tje als je ook zo door draaid ben je wel heel erg doorgedraaid!

            /   Reply  / 
      2. Echte DJ

        Man jij bent gewoon een schoonmaker in een studio, want een echte Radio-DJ praat niet zo over artiesten en al zeker niet zo beledigend tegen blogbezoekers. welke misschien wel naar hem (de echte dj) op de radio luisterd.
        Fake en een fak commentaar dus van jou!

          /   Reply  / 
  40. Adri

    Als dit het grootste talent is dat Nederland op dit moment nieuw te bieden heeft, is het wel erg gesteld. Ik kan me niet voorstellen dat de andere kandidaten in de finale minder talent (of te wel nog minder zuiver konden zingen) dan dit meisje.

      /   Reply  / 
  41. Theodorus Niemeijer

    Ik had ook niet anders verwacht dat er zulke reacties zoals deze zouden komen op mijn lezeing ten aanzien van dat 11 jarige meisje. Nou beste mensen,aan mijn oren mankeren niets hoor. Maar het is prima zo, doen jullie er maar mee wat je wilt, ik vind het best.

      /   Reply  / 
    1. Lieve

      Jaja, eerst lopen te brullen en er ook nog een BNer bij betrekken en als er reacties komen wegkruipen als een bang wezeltje, omdat jij natuurlijk wel weet hoe belachelijk het is om te denken dat je meer verstand van zang hebt dan Gordon en Patricia paaij. Het zou me niks verbazen als je ook nog zou gaat beweren dat de nu 10-jarige Connie Talbot die als 6-jarig meisje ook meedeed aan BGT in 2007, ook niet kan zingen. Het laatste zou je echt tot in Amerika en China belachelijk gaan maken.
      Dus kruip nu maar in je schulp Theo!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>