Charly Luske één van bekende kandidaten The Voice

Net als vorig jaar heeft de redactie van The Voice of Holland gezocht naar bekende koppies die mee willen doen aan de blind auditions van The Voice of Holland. Maar ook door wat het programma vorig jaar heeft gedaan voor professionele muzikanten, hebben ze zich dit jaar spontaan aangemeld. In de eerste aflevering van vrijdag, duiken er al meteen wat bekende gezichten op. Degene die daarbij het meest in het oog springt, is Charly Luske.

Hij geniet de meeste bekendheid uit musicals als The Full Monty en We Will Rock You, maar zat in het verleden ook in boyband Velvet. Daarnaast is hij bekend als ‘de man van’ Tanja Jess.

Zonder al te veel te verklappen over het exacte verloop, kan ik melden dat de coaches danig onder de indruk waren van het lef van Charly om mee te doen als bekende artiest.

In de eerste aflevering is ook meteen de auditie te zien van Chaira Borderslee, die afgelopen zomer haar mond voorbijpraatte in De Telegraaf. Het kwam haar op een geldboete van 5000 euro te staan. Haar auditie maakt het hele verhaal eigenlijk alleen nog maar pijnlijker.

Vrijdag is ook Nora Dalal te zien, die eerder meedeed aan Popstars: The Rivals en via dat programma in meidengroep Raffish terechtkwam. Via The Voice of Holland hoopt zij zich weer in de spotlights te zingen.

Naar verluidt zitten er nog meer bekende artiesten in volgende afleveringen van The Voice of Holland.

Bekijk hieronder een opname van Charly Luske van afgelopen zomer:

Zie ook:
- Perspresentatie komisch The Voice of Holland; live tweets
- TV Kantine maakt parodie op openingslied The Voice
Coaches TVOH zingen One Thousand Voices (video)
- Angela: Niveau The Voice of Holland hoger dan vorig jaar
- Snoepreisje coaches naar The Voice VS ter inspiratie
- Gordon: Zangwedstrijden na dit tv-seizoen voorbij

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Charly Luske één van bekende kandidaten The Voice

  1. vinn

    Wat leuk dat Nora Dalal mee doet! Zij was echt mijn favoriet uit Raffish en mij altijd verbaasd dat ze geen solocarriere heeft opgebouwd.

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Ik heb Raffish in 2004/2005 wel eens horen optreden, behoorlijk vals zongen ze. Het was in de IJsselhallen in Zwolle, op een event waar ik de naam vergeten ben.

    Ook Dewi en Jim traden toen op daar, Dewi vond ik destijd ook erg slecht live zingen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>