Gordon: Holland’s Got Talent werkt op lachspieren

Morgen is de finale van The Voice Kids en RTL 4 heeft de volgende auditieshow alweer klaarstaan: Holland’s Got Talent. Vanaf volgende week is de diverse talentenjacht te zien en volgens Gordon wordt het een hilarisch derde seizoen bij RTL. “Dit seizoen komen er onder andere veel indrukwekkende acts voorbij die grote uitwerking hebben op de lachspieren.”

Net als bij The Voice of Holland doen er dit jaar veel kandidaten van buitenlandse komaf mee, waaronder een Mongoolse keelzanger.

RTL meldt: “Dan Karaty is vooral verbaasd over de enorm sterke groepsdansen en Patricia is erg onder de indruk van de ‘nieuwe’ mini Ali B. De variëteit is enorm dit jaar en Nederland laat zich weer van haar meest talentvolle kant zien in een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent.”

Nieuw dit jaar is het golden ticket, waarmee een auditerende act rechtstreeks naar de liveshows door mag.

Zie ook:
- RTL 4 in maart al terug met Holland’s Got Talent
- SBS zet De Schat van Oranje tegenover Holland’s Got Talent

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gordon: Holland’s Got Talent werkt op lachspieren

  1. HIJ

    Heeft Gordon het pak van Adriaan geleend?

      /   Reply  / 
    1. lol

      Lol

        /   Reply  / 
  2. karel beers

    ja vanaf 30 maart dan begint yes primetime direct na GTSt! en een week na de live FinaleShow van het 1e Seizoen van The Voice Kids! is dan op de 30 maart om 20:30 de 1e aflevering van de nieuwe Auditie”s die weer geweldig worden in de komende Reeks van Holland”s Got Talent! dan begint vrijdag 30 maart vandaag over 8 dagen alweer het 5e Seizoen van de kijkcijferhit Holland”s Got Talent! endan Begint uit eindelijk op 30 maart direct na de 1e aflevering van het Nieuwe & alweer 5e seizoen van Holland”s Got Talent! late Night om 22:30 vanaf vrijdagAvond 30 maart een nieuw Seizoen met GloedNieuwe Reeks Afleveringen van het Altijd Succesvolle InterVieuw programma van der vorst Ziet! waar dan op 30 maart alweer het 7e Seizoen begint op RTL4 Met 1 van de RTL Gezichten onder vast contract Royalty Kenner Programma Makker & TV Presentator peter van der Vorst en allemaal vanavond om 21:30 naar RTL4 kijken wand vanavond is de aftrap van het nieuwe & alweer 2e Seizoen van GEPEST!

      /   Reply  / 
  3. Niels

    Laat er dit keer alsjeblieft geen zanger of zangeres winnen, dat is zo kansloos. Het is veel leuker als er dit jaar weer een leuke act wint.

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    Ik ga na zo’n 2 jaar rtl4 verlaten op de vrijdagavond :p Ben ff klaar met de talentenjachten, waarvan ik dit ook de minst interessante vind. Zie wel wat in de nieuwe vrijdagavond van sbs6

      /   Reply  / 
  5. P Yton

    Ongeveer een week geleden in het programma DWDD was er een biolloog met een wurgslang om zijn nek in het programma. Mathijs van nieuwkerk wist niet hoe snel hij weg moest zijn, de hel;d! BGT vorig jaar, een 7-jarig meisje krijgt net zo’n grote wurgslang om haar nek. Hoe loopt dit af? . Kijk zelf maar!
    http://www.youtube.com/watch?v=RUeLjNvjz9E

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>