Zit Nederland op Idols 3 te wachten? Hind in elk geval niet

HindDeze herfst begint de derde editie van Idols, met drie van de vier juryleden en twee nieuwe presentatoren in de vorm van Chantal Janzen en Martijn Krabbe. Gaat het wekelijkse auditieprogramma opnieuw scoren? Als het aan Hind, derde in de eerste Idols ligt, niet. "Ik vind het jammer dat er van één programma altijd weer drie moeten komen", vertelt Hind aan Novum Nieuws. "Het leuke en het nieuwe is er vanaf. Bedenk dan weer iets nieuws rondom talenten."

De tweede versie van Idols deed qua kijkcijfers niet veel onder voor Idols 1. Alleen de ontknoping werd significant minder goed bekeken. Toen Jamai won, zaten er 5 miljoen mensen aan de buis gekluisterd.

Nieuw dit jaar is dat alle deelnemers van Idols de mogelijkheid krijgen een eigen weblog kunnen beginnen.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zit Nederland op Idols 3 te wachten? Hind in elk geval niet

  1. Caro

    Ja natuurlijk!

    ten 1e omdat de leeftijdsgrens is verhoogd (ik denk dat het daardoor weleens de sfeer zou kunnen veranderen en het daardoor weer op een hele ander manier bijzonder wordt om naar al die mensen te kijken, zowel de kandidaten als de juryleden.)

    en daarbij komt dat heel nederland ervan smult om reality soaps te kijken en idols geeft je gewoon goede entertainment op dat gebied!

    Dus met andere worden geniet van Idols 3!!!

      /   Reply  / 
  2. Violet

    Hopelijk levert de hogere leeftijd ook wat meer kwaliteit op. Boris bracht al betere pop dan Jamai en Jim.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>