Idols herhaalt 1-2′tje met Lucie Silvas

Lucie SilvasIn de eerste workshop-ronde van Idols zat Lucie Silvas, die de Idols bijstond met raad en daad. Dat was een week later duidelijk te merken in de hitlijsten; het debuutalbum van de artieste schoot opeens van 67 naar 7 in de album hitlijst, terwijl het al een half jaar in de hitlijsten stond. Het betekende de definitieve doorbraak van de zangeres. Niet zo gek dat Idols het trucje met Lucie Silvas herhaalt; 11 februari is ze weer te zien in Idols Backstage, meldt Muziek en Beeld.
Erg slim ook om Silvas dit keer in Backstage te laten optreden. Dat is het gedeelte tussen de daadwerkelijke optredens en de uitslag in, doorgaans een stuk minder bekeken dan de daadwerkelijke Idols show. Maar met publiekstrekker Lucie Silvas erin, komt dat op 11 februari vast goed.

Zie ook:
- I-Jay verlaat Idols als winnaar
- Charissa valt af, kopploeg Idols III steeds duidelijker
- Nlpop.blog.nl: Idol Harm, bekend van Bambix

1 Reacties // Reageer

One thought on “Idols herhaalt 1-2′tje met Lucie Silvas

  1. SaPpJeeeee

    ik vond het dus egt zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    VET dat lucie bij jullie was!!!!!!! ik ben zelf een ENORME FAN van haar!!! ze kan egt zo goed zingen!!!!! ik heb alle poster (die ik kon vinden :P ) op mijn kamer hangen!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>