Weer geen bejaarde popster

Henry heeft de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar moeten verlaten. In de sing-off legde hij het zojuist af tegen meisjesidool Willem, die daarmee doordrong tot de laatste vijf kandidaten. Daarmee is opnieuw de kans op een senioren popster vervlogen. In X Factor maakte Dorien lange tijd kans op deze status, nu was het dus de zilvergrijze countryster Henry. Jurylid Babette Labeij is evengoed niet bang dat Henry nu uit beeld verdwijnt; zij is er van overtuigd dat hij wel zal slagen in het opbouwen van een muziekcarrière.

De voorspelling die Zappen gisteren deed, is hiermee ook uitgekomen. We verwachtten dat Lode en Henry dit weekend zouden afvallen en dat is gebeurd, zij het ternauwernood. Willem lijkt toch niet zulke sterke kaarten in handen te hebben, waarschijnlijk maakt hij komend weekend zijn opwachting voor zijn laatste shows.

Opvallende afwezige vanavond was Gerard Joling, die vermoedelijk voor een optreden in het land verstek moest laten gaan. Daarentegen was Sherilyn wel aanwezig. Eerdere sing-offs ontbrak zij wegens de regels van de arbeidsinspectie.

Zie ook:
- Slagveld in So You Wanna Be a Popstar: Lode exit
- Dubbele exit in So You Wanna Be a Popstar: Lode en Henry?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Weer geen bejaarde popster

  1. Beloki

    Herman,

    Gerard is er op zaterdag nooit bij. Zal wel contractueel afgesproken zijn. Hij zei ook dat hij zijn live-shows wou gaan verminderen.

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Is dan voor het eerst dat het me opviel. Misschien doordat er nog fragmentjes van gisteren inzitten of omdat ie vorige week nog wel de tussenstand presenteerde. Die show is ook stilletjes weggesloopt uit de vooravond

      /   Reply  / 
  3. Beloki

    Ja, dat is vreemd. De tussenstand presenteerde hij wel steeds. Maar ook dat is weg. Te slechte kijkcijfers?

      /   Reply  / 
  4. Herman

    Het lijkt van te voren bepaald, in de tv-gids stond de show al niet meer vermeld.

      /   Reply  / 
  5. Herman

    Popstar – de Tussenstand. De afgelopen weken was op zaterdag rond etenstijd een samenvatting van de dag ervoor met een tussenstand te zien. Vandaag was die show ‘opeens’ weg.

      /   Reply  / 
  6. Valentein

    gerard stond gisteravond in breda. op zaterdag wil hij zijn snabbels niet mislopen door zo’n exitprogrammaatje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>