Idols finale zoals verwacht tussen Nikki en Nathalie

Het scheelde niet veel, maar Charlene heeft zojuist Idols moeten verlaten. Volgens Martijn Krabbe bedroeg het verschil minder dan 300 stemmen met Nathalie, die wel een finaleplaats bemachtigde. Zij neemt het de komende week op tegen Nikki.

De ontknoping van de halve finale kwam niet als een verrassing. Eigenlijk gaat de strijd al een aantal weken tussen Nathalie en Nikki. De andere kandidaten doen verdienstelijk mee, maar konden niet genoeg meekomen met deze twee artiesten.

Het was een groot tranendal bij het uitslagmoment. Nikki barstte in tranen uit toen ze haar naam hoorde en rolde naar de bank toe. Ook Nathalie en Charlene vielen elkaar huilend in de armen. Enkele minuten eerder gaven de drie aan een echte eenheid te zijn geworden, die elkaar alles gunnen en niet graag iemand zien vertrekken. Het afscheid van Charlene viel de twee finalistes zwaar, maar ook Wendy, Martijn en de jury moesten even slikken bij het horen van de uitslag. Al hadden ze dat ook bij Nathalie en Nikki gehad.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Charlene niet de minst goede was vanavond. Twee keer bracht ze een nummer dat beter was uitgevoerd dan het origineel. Ze wist Bubbly van Colbie Caillat wat minder laidback (lees: saai) te brengen. En ook Shut Up and Drive, in originele uitvoering van popgodes Rihanna, stond als een huis. Kleine kanttekening: Charlene mazzelde wel met de liedjeskeuze van de 538-deejays, ze kreeg twee nummers die nu nog steeds hoog in de hitlijsten staan.

Dat terwijl Nathalie en Nikki werden afgescheept met respectievelijk Booty Luv (afgrijselijk nummer, wel goed uitgevoerd) en Mesmerized, een ouwetje dat niet veel mensen nog zullen kennen. De ballads die beide dames kregen, klonken wel uitmuntend goed. Kippenvel bij Nathalies uitvoering van No One (Alicia Keys) en ook kippenvel bij Nikki die prachtig All My Life zong, in originele uitvoering van Krezip.

Het was verder een uitzending waarin telkens maar werd benadrukt hoe hoog het niveau lag en hoe moeilijk het moet zijn geweest voor de kijker om te stemmen. Dat blijkt ook wel uit de uitslag, die dus erg dicht bij elkaar lag. Kun je nagaan hoe het volgende week moet gaan.

Zie ook:
- Nederlands nieuwste idool heet Nikki of Nathalie
- Spelbederf bij Idols door commentaar Gordon bij Charlene?
- Halve finale Idols: afscheid van Charlene
- Finale Idols: Nikki kansloos tegen Nathalie
- Alle Idols-berichten van Zappen

74 Reacties // Reageer

74 thoughts on “Idols finale zoals verwacht tussen Nikki en Nathalie

  1. Gerda

    ZWAAR TERRECHT!!! En weer Nikki die de meeste stemmen kreeg. Zoals de afgelopen weken. Nikki zal er nu nog meer stemmen bij krijgen want Nathalie begint mensen te irriteren. GO NIKKI!!!! Echt een DROOM FINALE!!!!

    En ik moet zeggen dat ik Booty Luv een geweldig nummer vind….

      /   Reply  / 
  2. Nicky

    Nahalie Nathalie Nathalie you are the best en Nikki jij bent ook al een winnaar en als jij wint zou ik het ook niet erg vinden maar het liefst Nathalie for wins en Charlene zong niet het slechtste vanavond dat was wel Nikki maargoed no worries

      /   Reply  / 
  3. RJ

    Nou, Nikki begint mij steeds te irriteren…

      /   Reply  / 
  4. MvO

    300 stemmen verschil op zoveel stemmen, hoor je ze dan zeggen, maar ze zeggen niet HOEVEEL stemmen zijn uitgebracht. Wat zich daar achter, commercie?

      /   Reply  / 
  5. lotte

    jammer voor charlene maar nikki gaat winnnen!!! yoehooeee stemm op nikki

      /   Reply  / 
  6. Nicky

    mee eens RJ en dat zeggen ze steeds over Nathalie onzin!

      /   Reply  / 
  7. lotte

    hoezo nikki irriteren…?
    ze is gewoon de beste

      /   Reply  / 
  8. Lin

    Ik heb de uitzending niet gezien vanavond, alleen de uitslag. Over het niveau van de liedjes kan ik dus weinig zeggen, maar waar ik me tijdens de uitslag echt ontzettend aan ergerde… WENDY!!!! Wat is zij echt on-ge-loof-lijk irritant! Ik denk niet dat ze echt geschikt is om dit grootschalige amusement te presenteren; ik vond haar echt tenenkrommend. Sorry, moest ik ef kwijt :-)

      /   Reply  / 
  9. justin

    KOMOP MENSEN !!! STEMMEN OP NATHALIE !!!!!!!!!!!!! NATHALIE GAAT ONS ECHT VERASSEN IN DE FINALE… WEDDEN?!?!?!
    STEMMEN OP NATHALIE ! WANT NATHALIE KUNNEN WIJ NIET MISSEN ALS DE IDOL!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  10. Rick

    De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Nikki de minst goede was van vanavond.. En dat heeft Eric van Tijn ook tegen Nikki gezegd tijdens het jurycommentaar van Mesmerize.. Nikki zong All My Life verre van perfect, minder goed dan het origineel en zeker niet met dezelfde passie als voorgaande weken. Mesmerize was dan wel weer subliem gebracht en daar kreeg ze dan ook alle handjes mee in de lucht!

    Nathalie was deze avond de beste! Eindelijk liet ze zien dat ze ook gevoelig kan zingen, recht uit hart kan zingen en niet elk nummer hoeft te schreeuwen om de mensen te raken! Eindelijk was weer eens zichtbaar wat een prachtig soulful geluid ze heeft! No One was subliem vertolkt en zelfs het VERSCHRIKKELIJKE Some Kinda Rush heeft mij aan het dansen gemaakt!

    Charlene overtrof het origineel tweemaal en dat is een prestatie op zich! Haar adlips en andere vocale tierelantijntjes waren een genot voor het oor en konden zo op een cd gebrand worden! Nu kun je daar natuurlijk wel tegenin brengen dat Colbie en Rihanna niet de beste vocalistes van deze aarde zijn, maar dat is Jacqueline van Krezip ook zeker niet!

    Dus op basis van vanavond vond ik dat Nikki moest vertrekken, op basis van de gehele reeks was deze uitslag natuurlijk al lang en breed bekend! Ik denk dat het een spannende finale gaat worden en dat Nikki met de eer gaat strijken! Al hoop ik toch stiekem dat Nathalie gaat winnen..

      /   Reply  / 
  11. Nick

    Top Charlene wat een geweldig optreden.
    We hbben genoten van je vanavond en kijken uit naaqr je nieuwe album.
    veel succes
    groet Rick

      /   Reply  / 
  12. Lisanne

    Nikki begint ook mij steeds meer te irriteren. Ze raakt mij niet meer, Charlene en Nathalie daarentegen wel. En ik snap niet waarom Nikki nog in Idols zit.

      /   Reply  / 
  13. Rick

    Oh jah ff terzijde: Wat ik nog kwijt wilde: Wat is Froukje de Both toch een ontzettend leuk mens! Ik was al een beetje fan van haar uit de tijd van Goudkust, maar ik vond haar nu echt een sprankelende persoonlijkheid! Zoals ze daar naast Wendy stond kon ik maar 1 ding concluderen: Geef die microfoon maar door, want ik vind Froukje in die 5 minuten dat ze praatte al 10 x beter dan heel Wendy van Dijk deze reeks!

      /   Reply  / 
  14. Bart

    Het thema 538 was sowieso een klote thema met klote nummers. Tipje voor RTL: bij de volgende editie niet meer doen.

      /   Reply  / 
  15. E-Online

    Nikki is mijn persoonlijke favoriet. Charlene heeft wel erg constant gepresteerd als je naar alle liveshows kijkt.
    Nathalie heeft in shows met thema’s als 80′s, Nederlands Product en Nederlandstalig stukken minder gepresteerd.
    Wat mij ook verbaasd is haar Nederlandse uitspraak, ze was 3 jaar toen ze naar Nederland kwam vertelde ze in de show van vorige week!

      /   Reply  / 
  16. Bas

    Nou Lisanne Idols draait niet alleen om JOUW stem. Dus dat jij je aan Nikki irriteert wil niet zeggen dat ze dan maar op moet rotten. Nikki is nog steeds geweldig en ze gaf een fantastische show weg met haar 2e nummer. Charlene was gewoon VALS in het eerste nummer en ook Nathalie had vandaag geen lekkere show weggegeven. Was een beetje teleurgesteld na vorige week. Terechte Finale. Het gaat niet alleen om vanavond maar om de hele rit en als je kijkt naar wie het meest constante presteert dan is dat Nikki gewoon. De andere 2 ja dat was nek aan nek.

      /   Reply  / 
  17. Steffie

    Ja kijk dit krijg je he. Mensen die succes hebben worden afgezeken. nu is Nikki ineens weer irritant. Omdat ze het zo goed doet he. JALOERS, en teleurgesteld dat je eigen favo er niet meer in zit. Wie er wint maakt mij geen flikker uit maar wat ik van Idols gezien heb dan zou Nikki mijn stem krijgen maar Nathalie staat ook terrecht in de Finale.

      /   Reply  / 
  18. RJ

    Ben ik niet met je eens Bas, Nathalie heeft veel constanter op een hoog niveau gepresteerd dan Nikki. Ook Charlene presteerde vaak genoeg beter dan Nikki, maar als Nikki het slechter doet, dan wordt dat door de toch wel partijdige jury vakkundig weggepoetst.

      /   Reply  / 
  19. Matthijs

    die ballads vond ik bij zowel nikki als nathalie niet goed hoor… bij mij geen kippevel, alleen maar denken aan het origineel… en shut up and drive klonk wel lekker vond ik ;) dat deed charlene echt goed! heb zin in volgende week, ben benieuwd hoor….

      /   Reply  / 
  20. Nicky

    dat is waar RJ Nathalie vond ik wel weken het beste en ik moet ook toegeven dat Nikki ook wel is weken goed is geweest maar, ik kreeg vanavond het gevoel dat Nikki er klaar mee is en ik vind Nathalie veel oprechter eerlijk gezegd ik hoop zo dat Nathalie gaat winnen ik krijg steeds meer het gevoel dat zij het meer verdiend maarja we zullen zien

      /   Reply  / 
  21. Ellen

    Vroeger (en dan heb ik het over 2003)
    was idols leuk, spannend en nieuw
    maar nu heb je alweer de zoveelste popster!
    ze moeten nu echt es kappen met programmas zoals idols, so you wanna be a popstar, dancing queen, sterren dansen op het ijs en weet ik veel allemaal nog meer

    NEDERLAND ZIT HIER ECHT NIET MEER OP TE WACHTEN HOOR ?!*#$%@#

      /   Reply  / 
  22. Miranda

    Als Nathalie helemaal los gaat heeft ze haar stem niet meer onder controle en klinkt het vaak niet zuiver. Maar dat vergeet je dan door de fantastische show. Nikki heeft de stem veel beter onder controle en is al 6 weken lang Constant goed. Mischien pakken sommige nummers wat minder maar qua prestatie is het altijd goed. Nathalie was niet altijd op haar best de laatste weken. En dat eerste nummer van Nikki is ook een verschrikkelijk nummer om in de halve Finale te moeten zingen. Ze kon er helemaal niks mee. En daar kan je Nikki zelf niet op aanrekenen. Ze kon amper even lekker uithalen maar gaf er toch nog een eigen draai aan aan het einde waardor ze toch even haar stem kon laten horen. Dan kan je zeggen dat het niet zo goed was maar dat ligt gewoon aan het nummer. Lekker nummer maar niet voor een Idols halve finale show. Zelfde geldt voor Nathalie’s 2e nummer. Geweldig nummer maar op dit moment moet ze gewoon knallen en dat kon met dat nummer niet. Bij Charlene’s eerste nummer vielen mn ogen ook zowaar dicht. Saai ( maar wel lief )meisje dat een saai nummer zingt. Goed gezongen hoor maar GAAAAAAAAP!!!!! Hopenlijk mogen ze echt betere nummers zingen volgende week voor de Finale. Want met zulke nummers val ik gewoon in slaap. Maar goed was te verwachten na vorige week met die fantastische big band. Zou altijd wat tegenvallen.

      /   Reply  / 
  23. Wilma

    Ellen..JIJ zit er niet meer op te wachten. maar ik en nog vele anderen hebben dit seizoen GENOTEN van Idols. Maar goed iemand die Idols in 2003 leuk vond…..dat zegt al genoeg lijkt mij. Vergeleken met deze kandidaten waren dat echt een stelletje bij elkaar geraapt zooitje dat amper talent had. Wat een verschil zeg. En Spannend??? Het is nog nooit zo spannend geweest als dit seizoen!!!! Maar goed na Deze Idols is het amper te overtreffen qua talent dus ga maar verder met X-Factor zou ik zeggen.

      /   Reply  / 
  24. MASIS

    YES NATHALIE IS DOOR ZOALS VERWACHT EN NU OP NAAR DE WINST VAN VOLGENDE WEEK…..

    STEM VOOR NATHALIE IDOOL 2008:D

      /   Reply  / 
  25. MASIS

    BTW SHUT UP & DRIVE STAAT AL MAANDEN NIET MEER IN DE HITLIJSTEN HOOR:S

      /   Reply  / 
  26. Finette

    Weten jullie wat ik nog het allermooiste vindt? Dat de mensen Nu al kunnen stemmen. Dus Nathalie en Nikki zitten nu straks de hele week lekker op zichzelf te SMSen natuurlijk. Whahahahahaha. Maar goed Nikki gaat winnen. Ze heeft een veel breder publiek die haar steunen en Nathalie is ook fantastisch maar bij haar is het echt zo van Love her or Hate her.

      /   Reply  / 
  27. Klaas

    Masis…..Tuurlijk gaat Nathalie winnen..ja hoor. Wekenlang niet de meeste stemmen. Vanavond scheelde minder dan 300 stemmen of ze lag er uit…ja hoor die gaat Nikki echt verslaan. Nikki die al wekenlang op 1 staat qua stemmen. Zelfs na die fantastische optredens vorige week van Nathalie had Nikki nog meer stemmen….Ja hoor…appeltje eitje voor Nathalie..WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

      /   Reply  / 
  28. MASIS

    Klaas blijkbaar heb jij de voorgaande seizoenen van idols niet gevolgd.

    Wekenlang waren jim en floortje het populairst bij de kijker, elke week kregen ze de meeste stemmen en iedereen zij van tevoren dat zij zouden winnen.

    Dat zeggen ze nu ook van nikki….hebben jim en floortje gewonnen?NEE!

    Dit gaat dit keer dus ook gebeuren…nikki is “favoriet” maar je zult zien dat nathalie gaat winnen.

    We zullen zien wie er dan lacht.

    WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      /   Reply  / 
  29. justin

    Precies MACIS ! Nikki gaat echt niet winnen… wij kunnen nathalie niet missen als DE idol van 2008!!!

      /   Reply  / 
  30. Michie

    Hoe kan iemand die totaal geen Nederlands spreekt nou idol worden.

      /   Reply  / 
  31. Karel

    Waar mensen zich druk om maken.
    Idols 2003 was leuk, het stelt nu toch niks meer voor.
    En maar roepen dat het niveau zo hoog is.
    We zullen het zien of we ze volgend jaar nog kennen.
    De idols van 2003 (lees jim en jamai), weten zich prima staande te houden, en dat na 5 jaar, dan heb je toch echt wel talent hoor.
    En ze zijn veranderd van de pubers van toen in leuke knappe kerels.
    We moeten het allemaal nog maar eens zien met deze mensen.

      /   Reply  / 
  32. Lindsay

    NATHALIE!!

      /   Reply  / 
  33. lotte

    NIKKKKI

      /   Reply  / 
  34. Janine

    nikki gaat winnen :D

      /   Reply  / 
  35. Yordi

    Best goeie cijfers voor Idols!

    Idols: 1.604.000
    Idols Backstage: 719.000
    Idols de Uitslag: 1.685.000

    De cijfers van de Backstage show vind ik een beetje raar, het hele seizoen kijkt niemaand ernaar en nu ineens wel, terwijl het niet eens zo veel aan was..

    Gaan ze volgende week de 2 miljoen halen? Ik betwijfel het, maar met de uitslag gaat dat wel lukken denk ik!

      /   Reply  / 
  36. Nadine

    Ik ben voor Nathalie

      /   Reply  / 
  37. mart

    Stem op Nikki!!!!!!!!!!!!!
    0909-1302 of SMS NIKKI naar 5656

      /   Reply  / 
  38. RJ

    Even tegenreactie:

    Stem op Nathalie
    0909-1301 of SMS NATHALIE naar 5656

      /   Reply  / 
  39. MASIS

    STEM OP NATHALIE…….IDOL 2008!

      /   Reply  / 
  40. MASIS

    Nikki praat zoveel en denkt dat ze geweldig is…..mens hou je mond denk ik altijd als ik haar hoor kakelen:P

      /   Reply  / 
  41. Marco

    Masis….Ik denk precies hetzelfde over jou!!!!!

      /   Reply  / 
  42. Marco

    Nou Mitchie…In Amerika spreken ze ook geen Nederlands en daar hebben ze ook al een stuk of 7 Idolen van American Idol…Dus als je geen Nederlands spreekt kan je best Idool worden Haha. Denk eens na voordat je wat zegt joh want het slaat kant nog wal wat je zegt.Whahahahaha

    STEM OP NIKKI!!!!!!

      /   Reply  / 
  43. lotte

    zo is het marco stem op nikkki

      /   Reply  / 
  44. Renate

    Eeeh Masis…Heb je wel goed opgelet??? Jim zat de weken voor de Finale op de kruk. Dus zat steeds bij de minste stemmen. Hij was helemaal niet het populairst. En iedereen wist allang dat ie niet ging winnen want dat mocht niet omdat ie nog maar 15 was!!!! Arbeidsinspectie…..Je lult onzin man. Floortje was op het einde ook niet meer het populairst. Want ze hebben amper gezegd wie de meeste stemmen hadden in die shows. In het eerste seizoen al helemaal niet Whahahaha. Alleen in het derde seizoen 1 keer. Ga geen dingen verzinnen man om je iegn lulverhaal sterker te maken!!!!!

      /   Reply  / 
  45. Peter

    Eeeh Masis…..Jim zat steeds bij de onderste qua stemmen en Floortje moest in de laatste 2 shows Raffaela voor laten omdat zij steeds beter ging presteren en populairder werd. Dat was ook zo overduidelijk. EN ik heb maar 1 keer gezien dat ze het aantal stemmen bekend maakten. Dat was dat Floortje en Ellen de meeste stemmen hadden een paar shows voor de Finale en toen kwam Raffaela daarna ineens opstomen. Bij Jim hebben ze nooit gezegd wie de meeste stemmen had. Jamai was veel populairder. Idd Jim MOCHT toen niet eens winnen. Hahahaha Die overwinning van Jamai was zo overduidelijk. Zelfs de overwinning van Boris was nog niet zo voorspelbaar als die eerste Finale. Jim mocht niet eens winnen…… Was puur en alleen vor de kijkcijfers in de Finale gezet. Ze hadden toen ook nog geen toezicht op de stemmentelling. Rara wat er toen gebeurd is….. Masis. Je begint erg zielig en ongeloofwaardig te worden met je onzinverhaaltjes die je zelf bedenkt.

      /   Reply  / 
  46. mart

    Hoe vaak gaan jullie stemmen op je favoriet dan kan ik ff inschatten hoe vaak ik met belle hahah
    Martijn krabbe is ook een slim mannetje stemt 100 x op de 1 en 100x op de ander haha

      /   Reply  / 
  47. Nicky

    Nathalie for idol 2008

      /   Reply  / 
  48. E-Online

    In de eerdere edities heeft nog nooit iemand gewonnen die als eerste moest optreden in de finale. Bij alle finales mochten de uiteindelijke winnaars als tweede optreden (Jamai, Jim en Rafaella). Aan de geopende telefoonnummers gisteren is af te leiden dat Nikki als tweede mag. Statistisch gezien heeft zij dus de meeste kans. En als zij wint ben ik meer dan tevreden. :P

      /   Reply  / 
  49. Maggie

    STEM OP NATHALIE!!!!!!!!!!!!

    Van Nikki zijn er al genoeg!

    En iedereen kan hier wel tegen elkaar in gaan maar als ik dit alles zo eens lees dan heeft iedereen gewoon zijn eigen mening en zijn eiggen favoriet waarvoor ze het opnemen. Dus ga niet zo tegen elkaar in en laat iedereen gewoon in zijn waarde. Iedereen heeft recht op een eigen mening…

      /   Reply  / 
  50. Nicky

    Zo is dat Maggie en ik vind ook dat ze beide anders zijn en kies en stem gewoon waar jij een cd van zou kopen en welke stem jij meer lief hebt en voor mijn is dat Nathalie en als Nikki wint ook prima en moet zeggen mijn favouriet word altijd tweede hahahaha dus ik ben het gewend.

      /   Reply  / 
  51. rachel

    STEM OP NATHALIE ZE IS EEN MOOIE VROUW KAN HEEL GOED ZINGEN DUS STEM OP NATHALIE NIKKIE IS EEN GERIMPELT OUD WIJF EN KAN NIET ZOO MOOI ZINGE ALS NATHALIE STEM OP NATHALIE ZOO MAAK JE HAAR GELUKKIG ALS JE HET MET ME EENS BEN STEM OP NATHALIE ZE IS MOOI HEEFT EEN MOOIE STEM EN IS GWN ALLES VOOR IEDEREEN DENK IK ,IK KAN ZOOVEEL DINGEN OVER HAAR ZEGGEN ZE IS GWN EEN GESCHIKTE VROUW OM TE WINNEN ALS JIJ HAAR GELUKKIG WIL MAKEN STEM DAN OP HAAR ZOO MAAK JE HAAR GELUKKIG ALS JE HET MET ME EENS BEN DAT JE HAAR GELUKKIG WIL MAKEN STEM DAN OP NATHALIE ALS JE HET MET ME EENS BEN STEM OP NATHALIE STEM OP NATHALIE OP NATHALIE OP NATHALIE STEM OP HAAR!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  52. Lodewietje

    Hoi,

    Ik vind het nogal zwak als je het nodig hebt om mensen uit te schelden (`gerimpeld oud wijf`) om je eigen mening sterker te maken.
    Het doet me denken aan politici die hun collega´s alleen maar afzeiken omdat ze ZELF niet genoeg in hun mars hebben. Dus mensen, toon respect voor deze twee leuke hardwerkende en gretige kandidaten, die geen van beiden Idols nodig hebben om in de muziek aan de weg te gaan timmeren.
    Van mij mag Nicky winnen, ook gisteren toonde ze meer kwaliteit en perfectie dan Nathalie. Maar ik doe niet mee aan dat grote stemmencircus om mijn geld ´weg te geven´. Maar iedereen: veel plezier met de finale!

      /   Reply  / 
  53. Nicky

    We weten nu wel dat de andere van Nathalie en de andere van Nikki houd qua stem en dat de andere Nathalie dik vind en Nikki een oud gerimpeld wijf ze staan niets voor niets in de finale hou op en respecteer de mening van een ander in normale zin gezien dan en moge de beste winnen…..

      /   Reply  / 
  54. bart

    herman je moet toch even eerst eens naar de top40 kijken voor je opmerkingen gaat maken over welke nummers er nog in staan. en verder veel te veel nadruk over jouw smaak over bepaalde nummers.

      /   Reply  / 
  55. sandra

    ik stem op nathalie

      /   Reply  / 
  56. sandra

    nathalie ga er voor kom op

      /   Reply  / 
  57. Nadine

    Stem op Raffaela

      /   Reply  / 
  58. sandra

    ik stem op nathalie

      /   Reply  / 
  59. MASIS

    marco zo denk ik ook over jou das toevallig!:P

    loser:P

      /   Reply  / 
  60. MASIS

    Peter & Renate blijf maar lekker zeiken en blijf maar geloven dat nikki wint…..we zullen zien wie het volgende week wordt,en kijken wie er dan lacht;)

    trieste lui…..

      /   Reply  / 
  61. MASIS

    Ben het met een aantal eens dat er genoeg nikki’s zijn in Nederland en ik denk dat Nikki dan ook niet echt uniek of iets bijzonders heeft…ze kan goed zingen maar lang niet zo goed als nathalie en nathalie is uniek,niemand van de NL artiesten is zo goed en bijzonder daarom moeten jullie dus op haar stemmen!!!!!!

    Nathalie wordt Idol 2008:D

    Ik heb nu al 30 keer gestemd:)
    keep voting ze is het waard:P

      /   Reply  / 
  62. Tasara

    Stem op Nathalie!

    Nikki kan goed zingen ja, maar ze komt bij mij te arrogant over, had haar liever zien vertrekken dan Charlene. Ze moet proberen Nathalie’s stem na te doen, HA!

    Nathalie Rulez gewoon, al vanaf het begin van Idols 4! De engeltje van Idols met een stem van een dijk! De Next Tina Turnertje, met het hartje van Goud!

    BEL 0909-1301 of SMS NATHALIE naar 5656!
    Lijnen zijn open tot 30 Feb!

    ELKE SMS/TELEFOONTJE IS HET WAARD!

      /   Reply  / 
  63. Timo

    Persoonlijk vind ik de uitslag van Idols gisteren helemaal niet terug. Natuurlijk was het zo dat Nikki en Nathalie de afgelopen de show hebben gedomineert, maar Charlene was deze uitzending echt veel beter dan Nathalie en mischien zelfs nog wel beter dat Nikki

      /   Reply  / 
  64. Oliver

    Ik wil graag dan Nathalie wint omdat Nikki mij vreemd genoeg niet aanspreekt, ik weet niet waarom maar het is gewoon iets…

    Maar mensen ik hoor sommige mensen al zeggen: “Ja Nikki moet winnen omdat zij echt nederlands is!” Maar dat vind ik zoizo al nergens op slaan omdat Charlene Indonesisch is, Nathalie komt uit Congo en Nikki, (Ja Nikki!) heeft Australisch bloed!

      /   Reply  / 
  65. NL

    Wat een gedoe allemaal, een ding is zeker ik stem op NIKKI. Maar ik denk eraan dat dit de laatste keer zal zijn dat ik meedoe met stemmen aan IDOLS. Je helpt alleen de overgebleven kandidaten aan een goeie baan. Zoveel verwachtingen gehad van Floortje Rafaella Sharon, en wat hoor je nog? Niets meer, een flut plaatje waar geen hond naar luistert zo slecht. Ik hoop een beetje op NIKKI of misschien wel Nathalie dat we er iets van kunnen verwachten. Maar ik begin eraan te twijfelen, als ze de buit binnen hebben vinden ze het wel goed, BEDANKT stemmers, en dat is alles. Alleen de media en kandidaten worden er beter van. Maar voor deze ene keer nog, verwacht het meest van NIKKI, ze heeft gewoon alles in huis.

      /   Reply  / 
  66. MASIS

    Zonde van je stem……ik weet haast wel zeker dat je niks meer van nikki hoort over een tijdje.Zij is gewoon zo’n casual gewoon typje en daar heb je er genoeg van in NL……do,anouk,ilse de lange whatever dus ze voegt sowieso niks nieuws toe.

    Nathalie wel…..haar werd gister gevraagd bij Life& Cooking of ze in een musical wil spelen of hits maken….zij koos voor het laatste want zij is ECHT.

      /   Reply  / 
  67. NL

    Pardon, het oog wil ook wat. Ik ga ook niet in een alledaagse auto rijden bijvoorbeeld. Smaken verschillen, en nu heb ik het niet over de stem. En de tijd van een springende en schreeuwende Tina Turner heb ik al tientallen jaren achter de rug.

      /   Reply  / 
  68. Saskia

    Nathalie was 3 maanden toen ze naar Nedeland kwam, maar ze is terug gegaan naar Afrika en als volwassene teruggekomen naar Nederland. Vandaar dat ze een nederlandse taalachterstand heeft en ik vind haar Nederlands eigenlijk niet eens zo slecht. Familie Tokkie praat veel slechter en die zijn Nederlanders.

      /   Reply  / 
  69. PP

    Vergeet niet wat extra microfonen erbij te zetten, want Nathalie heeft niet meer elke morgen haar kippetje, dan vreet ze mic wel op.

      /   Reply  / 
  70. kimm.

    STEM OP NATHALIE WANT ZEI BRENGT LEVEN IN EEN MUZIEK NIKKI IS STANDAARD PERSOON IN DE MUZIEKWERELD IS ZEI NIKS STEM OP NATHALIE ZE HEEFT EEN LEUK KARAKTER EN IS HEEL LIEF

    NIET STEMMMEN OP NIKKI
    STEM OP NATHALIE!!

      /   Reply  / 
  71. Vanessa

    STEM OP NIKKI!
    JE LAAT IEMAND MET ZO’N GEWELDIGE STEM TOCH NIET GAAN!
    HET NEDERLANDSE PUBLIEK HEFET 1 FOUT GEMAAKT.
    PAULINE LATEN GEDAAN
    PLIES MAAK NOU GEEN TWEEDE FOUT.
    EN STEME OP NIKKI!

      /   Reply  / 
  72. NL

    Ik zal die fout niet nog eens maken, ik stem op Nikki

      /   Reply  / 
  73. Sil

    Ik denk dat Nikki gaat winnen, omdat haar stem niveau is veel beter, maar om eerlijk te zijn de wedstrijd van Nikki “will start en finish” in Nederland en niets meer, maar Nathalie zal worden internationale, zij weet hoe te bewegen op een podium, ze weet Hoe het publiek te entertainen, en dit is wel een ster, en dat is wat elke manager is op zoek naar … John Ewbank zal snel de zakken vullen met miljoenen euro’s

      /   Reply  / 
  74. Sil

    Je hebt gelijk!
    De stem niveau van Nikki is veel beter, maar om eerlijk te zijn de wedstrijd van Nikki “will start en finish” in Nederland en niets meer, maar Nathalie zal worden internationale, zij weet hoe te bewegen op een podium, ze weet hoe het publiek te entertainen, en dit is wel een ster, en dat is wat elke manager is op zoek naar … John Ewbank zal snel de zakken vullen met miljoenen euro’s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>