Annet Malherbe speelt hoer in ‘t Schaep

Vanaf 2 januari komen er nieuwe afleveringen van ‘t Schaep met de Vijf Pooten op televisie. Het oer-Amsterdamse gezelschap trekt naar de camping en maakt daar nieuwe avonturen mee onder de titel ‘t Vrije Schaep. Eén van de gastrollen wordt vertolkt door Annet Malherbe, ooit legendarisch als Juffrouw Jannie in Jiskefet maar de laatste jaren vooral bekend als Willemijn uit Gooische Vrouwen. De kans bestaat nu dat haar nieuwe bekendste alter ego ‘die hoer uit ‘t Schaep’ wordt.

Malherbe is één van de vele nieuwe typetjes die in het nieuwe seizoen de revue passeren. De schrijvers hebben zich voor de verhaallijnen laten inspireren door het originele script, maar hebben het naar een meer eigentijdse setting verhuisd. Er zijn geen eigen liedjes geschreven, er wordt teruggegrepen naar klassiekers van toen. Met een Amsterdamse snik erin.

De teasers die nu op tv te zien zijn, lijken erg veelbelovend. ‘t Schaep is vanaf 2 januari bij de KRO te zien.

Zie ook:
- Vervolg ‘t Schaep heet ‘t Vrije Schaep
- KRO krijgt geen genoeg van ‘t Schaep met de Vijf Pooten
- Beeld en Geluid Awards naar ‘t Schaep en Van Nieuwkerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>