BNN wint slag om Floortje Dessing

Niet RTL, niet de KRO, niet de RVU en ook niet de VPRO. Maar BNN heeft de strijd om Floortje Dessing gewonnen. De presentatrice kwam vorige maand vrij onverwacht op de transfermarkt nadat Llink haar salaris niet meer kon ophoesten. Nu wil iedereen dit boegbeeld wel binnenhalen, BNN heeft het beste aanbod op tafel gelegd. De omroep gaat voortaan het reisprogramma 3 Op Reis uitzenden.

Van 3 Op Reis zijn twee zeer succesvolle series uitgezonden door Llink. Floortje probeert op een manier die zo min mogelijk het milieu belast een bestemming te bereiken. Ondertussen laat ze haar vele tussenstops zien. In de eerdere series gingen ook Sebastiaan Labrie en Froukje Jansen op reis voor het programma, onduidelijk is of zij meegaan naar BNN.

3 Op Reis komt begin oktober op televisie op het vertrouwde tijdslot. Vermoedelijk wordt het een coproductie van BNN en Llink. “Ik ben heel blij met mijn overstap naar BNN. Ik vind het een leuke club waar ze altijd veel aan reisprogrammering hebben gedaan. Dat we dat nu samen doen vind ik geweldig. Niet alleen omdat 3 op Reis daarmee gered is maar ook omdat het klikt tussen mij en BNN”, aldus Floortje.

Het is een geruststellende gedachte dat een vakvrouw als Floortje zo snel weer onder de pannen is. En mooi dat 3 Op Reis weer terugkeert, ben benieuwd wat voor reis ze dit keer gaat maken.

BNN heeft meteen een mooie aanvulling op zijn artiestenstal, die toch wel wat leeg raakte na het vertrek van Yolanthe, Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Katja Schuurman. De omroep komt eind mei met het programma Sterretje Gezocht, waarin het op zoek gaat naar een nieuw BNN-boegbeeld.

Zie ook:
- Floortje Dessing wegbezuinigd bij Llink
- Floortje Dessing leverde zelf salaris in
- Floortje Dessing op weg naar Amsterdam in 3 Op Reis
- Sterretje Gezocht bij BNN

1 Reacties // Reageer

One thought on “BNN wint slag om Floortje Dessing

  1. Max

    Leuk! Hopelijk zijn Froukje en Sebastiaan dan ook weer te zien in 3 op Reis.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>