Daphne Bunskoek met talkshow op Net 5

Hè hè, eindelijk is bekend waar Daphne Bunskoek terechtkomt. Vanaf dit najaar is te zien op Net 5 met haar talkshow voor vrouwen. Dat is uiteindelijk toch een verrassende transfer, aangezien het er lange tijd op leek dat Daphne bij een serieuze publieke omroep als de VPRO terecht zou komen. Totdat vorige week bekend werd, dat Daphne een bijdrage zou gaan leveren aan BNN’s 3 Op Reis. Maar ze mag dus ook aan de slag voor ‘vrouwenzender’ Net 5. Gezellig bij haar oud-collega Katja Schuurman.

De nieuwe nog titelloze talkshow is gemaakt door En Vele Anderen, het productiehuis van Paul de Leeuw. “Vijf prominente vrouwen spreken zich elke werkdag uit over al dan niet actuele onderwerpen en geven daar hun persoonlijke touch aan. Ze nemen hierbij geen blad voor de mond en sparen ook zichzelf niet”, aldus Net 5.

Daphne Bunskoek heeft het programma mede ontwikkeld. Andere vrouwen die meewerken, zijn onder anderen ex-politica Hedy d’Ancona en columniste Aaf Brandt Corstius. Het programma duurt een uur. “De vrouwen bespreken zowel actuele als algemene onderwerpen en leggen die langs hun persoonlijke meetlat. Van de verkiezingen en het uiterlijk van Geert Wilders, van de wetenschap dat geluk genetisch bepaald is, tot aan de worsteling met under- dan wel overdressed zijn.”

Leuk dat Daphne dus weer terugkeert op tv, ik mocht altijd graag naar haar programma’s kijken. Of het gaat passen in de vooravond van Net 5 vind ik nu moeilijk te zeggen, het is in elk geval een verrassende plaats.

Zie ook:
- Wordt 2009 het jaar van Paul de Leeuws Eva Media?
- Nieuwe baas Daphne Bunskoek is Paul de Leeuw
- Daphne Bunskoek mocht niet eerder tafeldame zijn in DWDD

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Daphne Bunskoek met talkshow op Net 5

  1. Bert Brussen

    “Andere vrouwen die meewerken, zijn onder anderen ex-politica Hedy d’Ancona en columniste Aaf Brandt Corstius. [...] Van de verkiezingen en het uiterlijk van Geert Wilders, van de wetenschap dat geluk genetisch bepaald is, tot aan de worsteling met under- dan wel overdressed zijn.”

    AAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!

      /   Reply  / 
  2. Aart

    Die Aaf, de extreem politiek-correcte troela.

    Onvergetelijk was haar optreden onlangs bij DWDD met de jongeheer Vuijsje, auteur van een prachtboek, die aangaf te vallen op donkere vrouwen.
    Racisme, aldus Aaf. Je mag niet zeggen dat je op donkere vrouwen valt.
    Dat lijkt me een mooi gegeven om mee te nemen als we naar haar oordelen gaan luisteren, op dagbasis.

      /   Reply  / 
  3. Herman Roggeveen Auteur

    Tja, Aaf is denk ik meer een persoon om te lezen dan op televisie te zien. Bij DWDD vind ik haar ook nooit op-en-top maar haar columns zijn zeer onderhoudend

      /   Reply  / 
  4. Jean-Marc

    Die talkshow heeft veel weg van het Belgische “Vijf op vijf”, een talkshow waarin vijf bekende vrouwen op de zender vijftv, van sbs, de actualiteit becommentarieerden. De show is denk ik afgevoerd wegens te weinig kijkcijfers.

      /   Reply  / 
  5. Tino

    Weinig kijkers of lage kijcijfers.

      /   Reply  / 
  6. Lies

    Dus we zijn eindelijk verlost van die saaie Aaf bij DWDD? Ze zou het ook eens met een neger moeten proberen, misschien knapt ze er enorm van op!

      /   Reply  / 
    1. Marcel

      Dat gezicht komt nooit meer goed hoor :P

        /   Reply  / 
  7. Mark

    Doet me denken aan The View.

      /   Reply  / 
  8. Demi

    ja, het lijkt me ook hetzelfde als ‘the view’ in amerika. daar loopt het volgens mij al sinds 1997 en is het nog steeds een succes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>