Anita Witzier wil naakt met een missie

De KRO heeft wel heel weinig om het lijf deze zomer. De omroep komt met BlootGewoon, waarin Anita Witzier op zoek gaat naar mensen die willen poseren voor een naaktkalender. In BlootGewoon gaan tien groepen mensen uit de kleren voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf.
De KRO wil met dit programma goede doelen onder de aandacht brengen en mensen inspireren om na te denken over zorg voor elkaar. Tevens laat dit programma zien wat het met je doet om naakt te poseren.

Kandidaten kunnen zich opgeven via de link http://www.kro.nl/blootgewoon_aanmelden.aspx

De groepen personen mogen uit minimaal 6 en maximaal uit 10 personen bestaan en zij moeten een persoonlijke band hebben met het goede doel. De groep kan bestaan uit collega’s, vrienden of familieleden, van studentenhuizen tot aan sportverenigingen.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Anita Witzier wil naakt met een missie

  1. arie

    GEIL!

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Mischien leuk om aandcht te besteden aan Echte Gooische meisjes in de bijstand wat zondag op rtl5 begint, de promos zijn erg leuk!

      /   Reply  / 
  3. Postduif

    Dit klinkt wel heel erg als een belgisch programma wat paar maanden terug werd uitgezonden. Format overgenomen?

      /   Reply  / 
  4. Ray

    Ik stel voor dat Anita zelf het voortouw neemt en ook gaat poseren, dan koop ik de kalender ongeacht wie er nog meer in komt ;-)

      /   Reply  / 
  5. Ramon

    Gejat van De Naaktkalender van Canvas!!
    Was wel een leuk programma, gaat vooral over mensen en minder over naakt. Alleen jammer van Anita Witzier..laat het iemand anders presenteren. (Bridget zou hier een goeie voor zijn)

      /   Reply  / 
  6. Ramon

    en bij Canvas gingen de presentatoren (m&v) overigens wel gewoon mee uit de kleren..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>