Anita Witzier naar India voor KRO’s En Hier Slapen Jullie

Hoe vaak komt het voor dat je als A-presentator naar het buitenland mag voor een tv-klus? En hoe vaak is dat in een land aan de andere kant van de wereld? Zelden. Anita Witzier mag haar koffers pakken voor een vlucht naar India, waar het nieuwe KRO-programma En Hier Slapen Jullie zich afspeelt.

Een doorsnee Nederlands gezin (vader, moeder, twee kinderen) gaat langere tijd naar India toe om te leven zoals de mensen daar. Zzo zullen zij bijvoorbeeld afval moeten verzamelen om zo aan hun inkomen te komen. De KRO wil laten zien hoe het gezin omgaat met cultuurverschillen. En Hier Slapen Jullie is vanaf juni te zien bij de omroep.

Zie ook:
- Eyeworks werkt aan Groeten uit de Sloppenwijk voor KRO

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anita Witzier naar India voor KRO’s En Hier Slapen Jullie

  1. Wil Sik - de Jonge

    Hallo Anita
    Allereerst een mooi programma, wat hopenlijk velen aan het denken zal zetten. Ik horrde met verbazing jouw zeggen, dat de kinderen allemaal naar school gingen, want ook zij waren leerplichtig. Anita, ik werk voor Stichting Thomas (www.stichtingthomas.nl),wij werken in Zuid-India, maar miljoenen kinderen gaan niet naar school b.v.in de dorpjes, waar zij vaak voor inkomen moeten zorgen, of gezinnen die massaal op straat leven, waarbij de kinderen ook ingezet worden, zelfs in de prostitutie terecht komen.Wij proberen als kleine stichting hier iets aan te doen(Chennai en omgeving), al is het bij lange na niet genoeg. Ik heb zelfs een cd (op eigen kosten) gemaakt om geld binnen te krijgen voor de inrichting van een ziekenhuis. De armen krijgen daar nu al gratis hulp (incl. de vele kinderen). Veel succes verder met het programma. Kijk maar eens op onze website. Graag een reactie?

    vriendelijke groet
    Wil

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>