TMF wil sex met paarden gaan uitzenden in Kijk Dit Nou

TMF, wat haal je je nu toch weer op de hals? De muziekzender ging eerder dit jaar al lelijk het schip in met de YouTube-achtige dienst Kijk Dit Nou, waar TMF-kijkers worden opgeroepen filmpjes op te sturen. Bij de lancering ging het er om zo ludiek mogelijk uit de klas te worden gestuurd (op film), wat uiteindelijk resulteerde in leraartje treiteren. Nu blijkt dat Kijk Dit Nou een op zichzelf staand programma moet worden op TMF. Je kunt online een proefuitzending bekijken, waarin een jongen zich laat n**ken door een paard.

In de proefuitzending worden ook filmpjes bekeken met creperende bijna-doodgeknuppelde zeehondjes en een vechtpartij in Den Haag. Alles komt zeer expliciet in beeld, ook de penetratie door het paard. Een panel in de studio bekijkt deze filmpjes en geeft een reactie. Ook worden sommige stunts in de studio nagedaan, zoals het in een broek springen vanaf je bureau.

"Dit is de eerste aflevering van een nieuw TMF programma, dat we binnenkort willen gaan uitzenden. Het heet Kijk Dit Nou! Wij willen graag weten wat je er van vindt. Laat het ons weten in de comments", luidt de oproep op de site van TMF. (mirror)

Nou Den Haag, laat die kredietcrisis maar even voor wat het is, hier kunnen alle christelijke partijen weer eens even flink op los gaan. Net als alle opvoedkundigen, pedagogen en iedereen die ook maar iets met kinderen meent te doen. Kijk Dit Nou mag dan weliswaar nog niet echt op tv te zien zijn, de proefuitzending wordt wel aangeprezen op de razendpopulaire website van TMF, waar ook veel minderjarige bezoekers komen.

En dat terwijl Kijkditnou.nl ooit is opgericht als gewoon een lollige videodienst naast YouTube en al zijn soortgenoten…

Update 18.15 uur: TMF biedt excuses aan. De beelden van de proefuitzending waren nog een rauwe versie. In werkelijkheid zou alleen het panel de videootjes bekijken, het gaat om hun reactie op de vertoonde beelden. TMF zal niet werkelijk deze x-rated video's gaan tonen.

Zie ook:
- Kijker kiest mogelijk nieuwe veejay TMF
- BNN haalt TMF-veejay Valerio Zeno binnen

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “TMF wil sex met paarden gaan uitzenden in Kijk Dit Nou

  1. Ramon

    En maar zeggen dat het televisielandschap niet verloedert!

      /   Reply  / 
  2. petra

    voor een programma als tmf vind ik het wel laag dat ze zoiets willen uitzenden.
    volgens mij wordt de mensheid steeds gestoorder.
    en dat terwijl er ook nog veel jeugdige kijkers naar tmf kijken.

      /   Reply  / 
  3. Van Dalen

    Hoe ver kan een mens die zoiets verzint nog verder dalen.

      /   Reply  / 
  4. Tim20

    TMF is naar mijn weten nog steeds een zender, geen programma

      /   Reply  / 
  5. Grieteke

    Er is helemaal niets te vinden over neukende paarden en zielige zeehondjes hoor. Tenminste, ik kan het niet vinden.

      /   Reply  / 
  6. PHX

    beter zoeken Grieteke

      /   Reply  / 
  7. johan b.

    Alles wat God verboden heeft moet kunnen onder het motto “vrijheid van meningsuiting”.
    Hopelijk komt er een zo’n groot protest dat adverteerders weglopen bij TMF. Als we dit normaal gaan vinden dan is het echt over met heersende normen en waarden. Te triest voor woorden enkel al om op het idee te komen.
    Bah!!!!!!!!

    En ja, in de bijbel wordt sex met dieren expliciet omschreven als “een gruwel Gods”.
    Maar je hoeft geen christen of moslim te zijn om dit afgrijselijk te vinden.

      /   Reply  / 
  8. Noah.

    TMF is dit jaar compleet door aan het slaan.

    Overdag werden afgelopen lente sex-reclames uitgezonden, voor de ‘School is uit, TMF is aan’-actie werd opgeroepen je leraar te treiteren tot je eruit werd gestuurd terwijl het geheel gefilmd moest worden zodat je een laptop kon winnen, op de teletext pagina’s werden EN worden 17-jarige meisjes aangeboden voor sex, en op de internet-site is zowel dierenporno als overige dierenmishandeling te zien.

    Wanneer gaan we deze jongerenzender, waar soms al 10 en 11-jarigen naar kijken, EINDELIJK eens aanpakken?! De zender heeft zich al 999 keer ‘verontschuldigd’ voor de troep die het uitzend, maar nog NUL keer zijn er maatregelen genomen, zelfs niet door de Reclame Code Commissie toen de zender eerder dit jaar overdag seks-reclames uitzond om grof geld te verdienen aan opgegeilde pubertjes die waarschijnlijk net uit de brugklas thuis kwamen.

    Het wordt tijd dat er actie ondernomen wordt tegen een zender die seks en ranzigheid gebruikt om makkelijk geld te verdienen aan kinderen. Het word tijd voor de overheid om in te grijpen. En geloof me, ik ben helemaal geen enorme voorstander van overheidsingrijpen, maar wat deze zender met zijn kinderdoelgroep uithaalt, kan niet. Ze komen er mee weg omdat ouders amper weten hoe erg het inmiddels al is gesteld met het aanbod van kinder-zenders, en omdat instanties als de Reclame Code Commissie en het Commissariaat voor de Media vaak wettelijk niks kunnen beginnen. Jan-Peter, kom er maar in. Als er ergens normen en waarden in het geding zijn, is het wel in de huidige incarnatie van kinder-commercie.

    [PS] Voor meer info over het overdag-sex-sms verhaal, klik op de link die ik heb ingevoerd bij ‘homepage’, en lees de comments-sectie op de bijbehorende pagina.

      /   Reply  / 
  9. star

    Ik kijk zelf best veel naar TMF en ben 14 jaar, maar het valt best mee, oke die leraar treiter actie vond ik ook slecht, maar volgens mij hebben ze de erge stukjes van kijk dit nou nu verwijderd..

      /   Reply  / 
  10. Noah.

    Ook het verontschuldigende nieuwsbericht heeft TMF weggehaald. Alsof er nooit iets is gebeurd! Hoe dapper. Het luidde als volgt:

    _______

    14/10/08 16:49 – We hebben een pilot-aflevering van het nieuwe televisieprogramma “Kijk dit nou!” online gezet waarbij de kijker is gevraagd of dit een leuk televisieprogramma kan worden.

    In het betreffende programmaonderdeel beoordeelt het Kijk Dit Nou-panel schokkende filmpjes. Het gaat hierbij niet zozeer om het filmpje zelf maar juist om de, via webcam zichtbare, reacties van het panel en de discussie die volgt na het kijken van het filmpje.

    Van deze pilot zijn ongecensureerde beelden terecht gekomen op de TMF website. Dit was niet de bedoeling en we hebben de beelden dan ook direct van de website verwijderd.

    Het televisieprogramma draait om de discussie in de studio en interactiviteit met de kijker. Er zullen in dit programma eventueel controversiële onderwerpen aan bod komen maar daar wordt in tijdstip van uitzending rekening mee gehouden. Wij leven uiteraard de richtlijnen van het NICAM (Kijkwijzer) na.

    Het is ook niet de bedoeling dat we eventueel aanstootgevende beelden na uitzending ongecensureerd op http://www.kijkditnou.nl plaatsen.

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Willy mag blijven bij TMF | Zappen

  12. Pingback: TMF weer op (of over?) het randje bezig met verkiezing Beach Babe | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>