TMF trekt stekker uit Re:action

Nog dit jaar valt het doek voor TMF Re:action, het live-programma aan het einde van de middag van de muziekzender. Met de leegloop aan veejays zijn er te weinig presentatoren voorhanden om het te vervolgen, meldt RTL Boulevard. Wel komt er een vervangend live-programma, vermoedelijk met Saar Koningsberger en Sacha Visser. TMF zoekt ondertussen naarstig naar nieuwe gezichten.

Want in korte tijd zijn Miljuschka Witzenhausen, Valerio Zeno, Nikkie Plessen en Damien Hope opgestapt. Bij Miljuschka en Valerio zag je dat van mijlen ver aankomen, in andere gevallen werd de zender verrast.

TMF Re:action is een van de eerste interactieve programma's op tv. Via de TMF Messenger met webcam kunnen kijkers min of meer live reageren in de uitzending. Verder komen allerlei artiesten langs, al is dat onderdeel in vrijwel elk TMF-programma vaste prik.

Onlangs experimenteerde TMF nog online met het YouTube-achtige programma Kijk Dit Nou, waar per abuis x-rated beelden in te zien waren.

Zie ook:
- TMF wil sex met paarden gaan uitzenden in Kijk Dit Nou
- Kijker kiest mogelijk nieuwe veejay TMF

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “TMF trekt stekker uit Re:action

  1. JB

    Live reageren kon al in Totally Tooske en Toute Fabienne. Men kon bellen, faxen, mailen en chatten. Dat zou toch bekend moeten zijn bij iemand die TV volgt.

      /   Reply  / 
  2. michel

    De stekker gaat er uit vanwege te weinig presentatoren? Wat een raar verhaal. Denk dat er duizenden mensen graag een tv programma zouden willen presenteren dus begin maar met audities heb je zo 3 nieuwe presentatoren bij je zender.

      /   Reply  / 
  3. Sjon van der Roggelkamp

    Dus TMF denkt dat mensen als Nikkie Plessen onvervangbaar zijn en dat er geen presentatoren van hetzelfde niveau gevonden kunnen worden? Het moet niet veel gekker worden!

      /   Reply  / 
  4. Ruud

    Het is gewoon bullshit… te weinig presentatoren voor Re:action :S In het nieuwe programma hebben ze er ook weer nodig…

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Vind het ook een beetje dubbel, en gister was er een vj (die al eerder een x was) die kan ook prima een vaste vj worden, Ik weet ook zeker dat ze zo nieuwe vj’s vinde

      /   Reply  / 
  6. //DESH\\

    Ik snap er eigenlijk geen fuck van. Ze zouden gewoon alle niet-videoclip programma’s op TMF moeten pleuren en op MTV de hele dag videoclips uitzenden.

      /   Reply  / 
  7. Joshua

    Re;Action was leuk in de tijd met Renate en Miljuschka, daarna is het het programma gewoon verkracht. Hopelijk komen ze nu met iets dat ook bij de VJ’s past.
    Zoals Re;Action ook helemaal bij Renate en Miljuschka pasten.

      /   Reply  / 
  8. michel

    @ joshua Dat kwam juist door Renate en Miljuschka! Daarvoor was het veel leuker! Nu ook weer met Sarcha en Saar. Jammer dat voor Tmf dat Valerio en Damien weg zijn!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>