Comedy Central haalt HBO-hit Hung binnen

Comedy Central heeft een nieuwe hitserie weten binnen te halen. Het gaat om Hung, dat de Amerikaanse betaalzender HBO sinds dit jaar uitzendt. Hierin staat Ray Deckers centraal, een man van middelbare leeftijd die tijdens high school de bink was, maar inmiddels tot een soort loser is verworden. Hij ligt in scheiding, heeft een k*tbaan en komt thuis in een puinhoop. Als zijn huis dan ook nog eens affikt, gooi Ray het roer om.

Hung zit vol zwartgallige humor en laat het beeld zien van een man die probeert te overleven in zware economische tijden. Rollen zijn er voor Anne Heche, Charlie Saxton en Thomas Jane.

Dat juist Comedy Central het laatste succesnummer van HBO heeft weten binnen te halen, heeft volgens baas Maurice Hols een reden. “Studio’s waarderen het dat de zender series die ergens anders flopten, tot een succes maakt, en ze een mooie plek biedt in het uitzendschema”, schrijft De Pers. Hols: “HBO vindt dat bijvoorbeeld heel fijn. Daarom kunnen we ook binnenkort de nieuwste succesvolle serie Hung gaan uitzenden.”

Hols zegt in de krant dat hitserie dat er voorlopig geen Nederlands product bijkomt. Momenteel scoort de zender met New Kids. “Ik zie veel pilots van Nederlandse humorseries, maar er zit niets tussen wat ons echt naar een hoger plan kan trekken, het is ook duur om te maken.” Hols wil dat Comedy Central uiteindelijk een geduchte concurrent van RTL 5 is.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Comedy Central haalt HBO-hit Hung binnen

  1. Jinna

    Jippie..comedy centeral is echt troep..kunnen ze dara gene digitale zender van maken?^^ Nooit dat ze een geduchte concurent worden van RTL 5

      /   Reply  / 
  2. Deborah

    Comedy Central is inderdaad niet veel soeps. De echt leuke series zijn op een paar vingers te tellen en ook deze worden tot in den treure herhaald. Als ze door alle seizoenen van een serie heen zijn, beginnen ze ook gewoon weer opnieuw en brengen dit dan alsof ze iets nieuws gaan uitzenden.

      /   Reply  / 
  3. Suzanne

    Ik ben juist heel tevreden over Comedy Central, bijna alles wat ze uitzenden vind ik wel leuk.

      /   Reply  / 
  4. Twan

    Comedy central vind ik zomaar even toch wel geweldig. Om zo maar even te noemen bij de nachtdienst, cc op en het is je tot 5u niet vervelen ^^. Natuurlijk kunnen tegenstanders hier ook weer wat op aanmerken, want tijdens werk ‘hoor je geen tv te kijken’, maarr de programma’s die er zijn vind ik absoluut niet saai of vervelend. En daarbij heb ik lang niet alle afleveringen gezien.

    Gegroet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>