Comedy Central haalt Kabouter Wesley binnen

Comedy Central heeft het gevecht gewonnen om Kabouter Wesley. Vanaf volgende week vrijdag zijn er nieuwe avonturen van de animatiekabouter exclusief te zien op de zender.

Eerder leek het er op dat Kabouter Wesley een dagelijks item ging worden in De Wereld Draait Door. Het Vara-programma heeft daar toch van af gezien. Daarna probeerde de VPRO de kabouter nog binnen te halen, maar dat is dus niet gelukt. Voor Comedy Central is het een mooie aanvulling en een kabouter om nieuw publiek mee aan te boren.

Zie ook:
- Voorspelling: Dit gebeurt er in 2010 in Hilversum
- De Wereld Draait Door: Richting of over hoogtepunt?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Comedy Central haalt Kabouter Wesley binnen

  1. Richard

    Goede zet van wereld draait door om kabouter wesley niet uit te zenden. De lol is er nu wel vanaf en populariteit is nu al stukken minder.

      /   Reply  / 
  2. Marc

    De populariteit gaat nu pas beginnen. Groot gedeelte van de jongeren kent Kabouter Wesley nog niet.

      /   Reply  / 
    1. Bram

      Het beste is er inderdaad wel af, maar voor Comedy Central een goede publiekstrekker

        /   Reply  / 
    2. Jan-Willem

      Niet? Bij ons kent IEDEREEN op school kabouter wesley!

        /   Reply  / 
  3. Manuela

    Past wel in het straatje van comedy central samen in de avond met new kids en he tis top en that 70 erbij en de avond is super met als afsluiter californiacation!

      /   Reply  / 
  4. bart

    ik zie het niet echt als een publiekstrekker, de kracht zit ‘m in korte grappen en daar ga je niet voor zappen. wellicht dat je ‘m eens mee pakt maar verder schiet je er weinig mee op.

    en serieus new kids, volledig zinloos, men doet wel of het succesvol is maar die paar minuten onzin waardeert volgens mij bijna niemand.

      /   Reply  / 
  5. bart

    maar iedereen in nederland kan gewoon naar beglie 1 kijken elke maandag avond een nieuwe aflevering om 19,35 bij man bijt hond dus ik snap nie waarom het dan in nederland komt en bij comedy central zijn het herhalingen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>