Heftige makeovers in tweede aflevering Benelux’ Next Topmodel

De tweede aflevering van Next Topmodel staat traditiegetrouw in het teken van de makeover. Dat betekent ook traditiegetrouw de nodige traantjes. Hoewel de makeover niets meer is dan een goeie kappersbeurt, kunnen bijna alle meisjes maar moeilijk afstand nemen van hun lokken. Terwijl sommigen er echt flink op vooruitgaan. Al slaan de stylisten ook dit jaar weer bij enkele meisjes de plank flink mis.

Bianca bijvoorbeeld, die haar lange zwarte haar knalrood moet verven om er vervolgens met de tondeuse overheen te gaan. Het vuurrode gemilimeterde kopje lijkt vervolgens op die van een terminaal ziek iemand – het spijt me dat te moeten zeggen. Of wat te denken van Catharine, die haar hoogblonde haar moet laten verknippen tot een jongensachtig modelletje?

Wat me dan wel weer erg aanstaat, is de streek die Tessa wordt geleverd. Net als vorige week haalt zij ook nu het bloed onder de nagels vandaan bij haar medekandidaten en vooral bij de kijker thuis. Tessa ziet zichzelf ook flink gekortwiekt worden, maar moet haar haar vervolgens donderen aan iemand die er fraaie extensions van mag maken voor een concurrente.

Wat Tessa deze week allemaal uitvrat? Wel, er was een catwalkshowtje voor Janice Dickinson, die niet heel onaardig tegen Tessa was. Tegen de andere meisjes vertelde Tessa evengoed dat zij zo ongeveer het beste model was, dat Janice ooit had gezien. Verder maakt Tessa huisregels met de andere kandidaten, om die vervolgens aan haar laars te lappen: ze rookt gewoon door.

Het zijn vooral Tessa en Lianne die in het Topmodel mansion beef met elkaar hebben. Die irritatie spreken ze hardop uit, maar het kan nooit lang duren voor dit uitmondt in een echte catfight.

Afijn, na de makeover is er en lugubere couture-shoot: in een bos is een begraafplaatsje nagebootst met een openliggende doodskist. Aan de meisjes de taak hierin te kruipen en een fraai plaatje te laten schieten. Zo onervaren als ze zijn stuit dit natuurlijk op het nodige protest. Uiteindelijk levert bijna iedereen toch wel een mooie foto af.

Het is de aflevering waarin de meisjes moeten leren zichzelf te presenteren. Met make-up, met kleding en vooral met uitstraling. Bij de beoordeling door de jury krijgen ze het er nog even flink van langs. “Wat heb jij voor keukengordijntje aan?” Of: “Je ziet er niet vrouwelijk uit in die jurk, maar dik.” En natuurlijk commentaar over sleehakken, terwijl die knalblauwe sleehak van Daphne Deckers het meest wanstaltige schoentje is, dat ik ooit heb gezien.

Afijn, uiteindelijk zijn er twee afvalligen: Roxanne en Adinda. Volgens Janice Dickinson zitten er maar zes meisjes met potentie in het huis, dus daar kan nog wel een flinke schifting gemaakt worden. Voor zover nu valt te overzien lijkt de Belgische Justine verzekerd van een finaleplaats. Al zullen we dat pas in november te weten komen.

Zie ook:
- Benelux’ Next Topmodel begonnen: nu al hekel aan Tessa
- Terug van weggeweest: Benelux’ Next Topmodel
- Dit zijn de meisjes van Benelux’ Next Topmodel 2009
- Doutzen Kroes en Janice Dickinson in Benelux’ Next Topmodel
- Alle berichten over Next Topmodel

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Heftige makeovers in tweede aflevering Benelux’ Next Topmodel

  1. Marco

    Vond Tessa wel weer meevallen deze aflevering… Begin een hekel aan die achterbakse Lianne te krijgen… Janice zag het meteen aan Lianne dat ze duister en onsympathiek was.

      /   Reply  / 
  2. gretha

    het is toch niet te hopen dat dat viswijf van een tessa erg ver komt. Hemeltjelief wat een ordinair platvloers dom wijf zeg!!

      /   Reply  / 
    1. lesley

      ik ben het hellemaal met je eens!
      laat haar als vis wijf verder gaan mischien dat ze daar verder in zult komen!

        /   Reply  / 
    2. Lia

      Let maar op: ze gaat ver komen. BNTM moet immers ook kijkcijfers trekken en -like it or not- daar zorgen personen als Tessa wel voor. Ze zal het er niet door winnen -zeker niet als we weer zo’n gedrocht van een sms-finale krijgen- maar ze zal er wel ver mee komen.

        /   Reply  / 
  3. antilianne

    Ik heb echt zo’n hekel aan die bitch Lianne! Gelukkig zag Janice dat ook!(je hebt echt een kwaadaardige uitstraling!)Go Janice!

      /   Reply  / 
  4. rolf ottens

    Ik snap niet dat er zo veel mensen over het nieuwe kapsel van Bianca vallen. Ik vind die superkorte oranje/rode coupe juist supersexy

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>