Terug van weggeweest: Benelux’ Next Topmodel


Het heeft even geduurd, maar Next Topmodel is weer terug op televisie. RTL wilde het format even in de ijskast zetten om het leuk te houden en de titel niet te snel uit te melken. Dat stallen in de ijskast duurde dan weer iets langer door de kredietcrisis, maar Daphne Deckers mag vanavond weer aan de slag met het scouten en opleiden van modellen. De zoektocht heeft zich wel uitgebreid naar België en heet nu dus Benelux’ Next Topmodel.

Ik heb er weer zin in! Het blijft toch heerlijke televisie, een dozijn van die vaak bleue meisjes die behoorlijk worden afgemat. Wat het geen leedvermaak maakt, maar wel spannende reality. Vraag me verder niet waarom het ene meisje beter presteert dan het andere, daarvoor heb ik misschien te weinig kijk op wat het vereist om topmodel te zijn. Al krijg je natuurlijk wel je eigen favorieten door te kijken, wat dan weer is gebaseerd op iemands persoonlijkheid.

De talentenjacht gaat dit keer van start met 20 meisjes, maar hierin zal al snel worden gehakt. Het nieuwe jurylid Bastiaan van Schaik belooft dat de kijker in aflevering 1 en 2 van zijn sokken wordt geblazen met ontzettend veel coole lokaties, een zware fotoshoot en natuurlijk de strijd tussen de Belgische en Nederlandse meisjes. De Vlaamse schonen zijn namelijk iets te beleefd in eerste instantie…

Daphne Deckers en Bastiaan van Schaik zitten dit seizoen dus in de jury. De jury wordt compleet gemaakt door catwalk-coach Mariana Verkerk en door de twee Vlamingen; voormalig model Ghislaine Nuytten en topfotograaf Geert de Wolf. De Belgische modellenscout Jani Kazaltzis is de nieuwe coach en begeleidt de modellen samen met visagiste Marie Sophie tijdens dit spannende proces.

In de eerste aflevering zit Daryl van Wouw, verderop komen Doutzen Kroes en Janice Dickinson ook nog langs. Hoofdsponsor is C&A, het modehuis dat ook een speciale Benelux’ Next Topmodel-lijn in de rekken hangt.

Na afloop van BNTM kun je op Zappen zoals gebruikelijk weer een verslag verwachten met het verloop.

Benelux’ Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Dit zijn de meisjes van Benelux’ Next Topmodel 2009
- Doutzen Kroes en Janice Dickinson in Benelux’ Next Topmodel
- Bekende gezichten weg bij Next Topmodel
- Crisis slaat ook toe bij Holland’s Next Topmodel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Terug van weggeweest: Benelux’ Next Topmodel

  1. Dario

    Ik heb bij Bas in de klas gezeten. In Naaaiden. Hij had toen al een roze Vespa scooter….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>