Jury bepaalt winnaar Benelux’ Next Topmodel: Maxime, Denise of Rosalinde?

Wekenlang leek Lianne de gedoodverfde favoriet van de jury van Benelux’ Next Topmodel. Ze won challenge na challenge en werd geroemd om haar foto’s. Maar net voor de finale is ze toch naar huis gestuurd. De opnames daarvan zijn al drie maanden terug afgerond, vanavond nemen Maxime, Denise en Rosaline het tegen elkaar op in de live finale van Benelux’ Next Topmodel. Dit keer heeft de kijker voor het eerst geen stem in de uiteindelijke zege; de jury beslist volledig.

De finale vindt weer plaats in de Lichtfabriek in Haarlem, waar de meisjes verschillende catwalkshows lopen. Dit keer in creaties van Bas Kosters en Addy van den Krommenacker. Vermoedelijk komt er ook nog een poseeropdracht bij kijken.

Het is dus de jury die uiteindelijk de doorslag geeft en een winnares uitroept. Hier is voor gekozen vanwege het tijdsverschil. In Nederland wordt de finale om 20.30 uur uitgezonden terwijl in België Benelux’ Next Topmodel pas om 21.30 uur op de buis komt.

Wie er uiteindelijk gaat winnen? Ik vind het moeilijk. Rosalinde en Denise hebben veruit de meeste kritiek te verduren gekregen. Dus dan zou Maxime de juryfavoriet zijn.

Benelux’ Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Benelux’ Next Topmodel verliest bijna 200 duizend kijkers
- Denise, Rosalinde en Maxime in finale Benelux’ Next Topmodel
- Daphne Deckers reageert op ‘te dik-commentaar’ in Benelux’ Next Topmodel
- Benelux’ Next Topmodel beste reeks tot nu toe
- Miami vindt meisjes Benelux’ Next Topmodel te dik

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Jury bepaalt winnaar Benelux’ Next Topmodel: Maxime, Denise of Rosalinde?

  1. Lia

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik het in alle drie niet zo zie, ik heb ook geen echte voorkeur en die had ik bij de eerdere edities van HNTM wel.
    Lianne was dan misschien niet de meest sympathieke van het stel, maar waarschijnlijk wel degene die het meeste potentie heeft om een topmodel te worden.

      /   Reply  / 
  2. Anoniem

    Jij hebt geen gevoel voor dit soort dingen dus je kan geen voorspelling doen.

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Niet voor het eerst bij HNTM 1 was het gewoon een normale aflevering de finale niet eens live.

    Ik was voor Lianne en was er van overtuigd dat ze ging winnen!!
    Ik hoop nu Denise!!

    Trouwen wel raar dt het live is bij ons en in belgie niet dus.

      /   Reply  / 
  4. Shanna

    Ik denk juist doordar Rosalinde en Denise commetaar hebben gehad nu een streepje voor hebben. Tenmisnte als ze ervoor gewerkt hebben. Zo ziet de jury hoe ver ze gaan voor een leven als topmodel.In interview vertelde denise en rosalinde ook vol trots hoeveel centimeter ze bijv. rond de heupen kwijt waren geraakt en Maxime zei dat ze zich niet echt ermee bezig had gehouden…

      /   Reply  / 
  5. Koos

    Het lijkt me duidelijk dat maxime het niet wordt! Zij kan niet tegen de harde modellenwereld en moet al snel janken. Zij zit er alleen maar bij, omdat er anders geen Belg in de finale zou staan!!

      /   Reply  / 
  6. Thies

    @Vinn
    ja, was best knap geweest als het in Belgie live was, en in NL opgenomen ;) haha

      /   Reply  / 
  7. coline

    Ik vond de uitslag een beetje verdacht. Alsof Dafhne al wist wie de winnares was. De jury had 100 te verdelen aan de 3 meiden.
    Wanner Denise 20 punten had, Rosaline 40 en Maxime 20 werd niet eens over de mogelijkheid gesproken dat er misschien gelijkspel kon zijn als de resterende 20 punten naar Denise of Maxime gingen.
    Ze zei alleen dat de laatste jury de beslissende oordeel had. Hoe kon ze het weten??. Zoals ik het zei ze wist het al lang. Rosaline is wel mooi om te zien maar ze kan niet lopen en haar foto’s zijn niet bijzonder.

      /   Reply  / 
  8. Tamara

    ik wil later model worden en als ik een modellen uiterlijk mogt kiezen was het die van denise zij is egt heel erg knap ik vint roos ook wel knap maar rosalinde is heel zenuwachtig als je model bent mag dat niet denise is het leukst knapst liefst en zij mag ook wel winnen als je kan stemmen als het kan zekker DENISE DENISE DENISE EN NOG IS DENISE EN ANDERS ROOS ROSALINDE maar ik steun het max eefe veel hoor maar belgen of nedelanders is niet erg maar denise is mooier voor een model

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>