RTL 5 maakt NL versie Tabatha’s Salon Takeover

RTL 5 haalt dit najaar opnieuw een mode- en lifestyleprogramma naar Nederland. Na America’s Next Topmodel en Project Runway moet nu Tabatha’s Salon Takeover eraan geloven. Dit keer is het alleen niet de Australische Tabatha Coffey die te hulp schiet, maar John Beerens. Kappers met een zaak waar de spirit uit is of die op een dood spoor zitten, hoeven niet langer met de handen in het haar te zitten. Vanaf dit najaar kunnen zij rekenen op de Nederlandse superkapper. Het programma, dat nu luistert naar de naam John Beerens’ Salon Takeover, staat voor dit najaar gepland.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “RTL 5 maakt NL versie Tabatha’s Salon Takeover

  1. Levi

    Kan me herinneren dat NET5 ook een kappersprogramma ging maken voor dit najaar. Overigens was de australische versie niet echt een succes op RTL5 dacht ik

      /   Reply  / 
  2. Edwin

    Geef me één goede reden waarom je een tv-programma maakt waarin je een kapperszaak uit het slop haalt. Eén goede reden maar. Kom maar op!

      /   Reply  / 
  3. bart

    ik denk dat het een vrouwen-ding is…

      /   Reply  / 
  4. francien

    nederland is te klein voor dit programma, gedoemd te mislukken dus.

      /   Reply  / 
  5. Barry

    Nou Edwin,

    Door de recente veranderingen in ons vak zijn er een heleboel collegae die niet meer zelf op kunnen boksen tegen aggresieve concurentie van de grote ketens. Dat John dan te hulp schiet is noodzaak en ik denk dat je onderschat wat ons vak inhoud als je bedoeld dat er niks meer aan te doen is.

    Ik ga zeker kijken en mijn klanten hopelijk ook.
    Dan zie je het verschil.

      /   Reply  / 
  6. Mark Beumer

    Zoals ik altijd zeg en zeker als historicus: niks kan tippen aan originele concepten, dus ook niet aan Tabatha, zij is uniek! Nederland moet eens ophouden alles te kopiëren en zelf maar eens wat bedenken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>