Sandra trillend op haar benen uit Holland’s Next Topmodel

Gezonde spanning noemt Sandra het, als ze op de set in het begin moeilijk houding kan geven. Of als ze voor de jury staat met trillende benen. De jury dacht er het hare van. Angst, of gewoon niet geboren voor het modellenvak. Exit Sandra in aflevering 5 van Holland's Next Topmodel.

De jury blijft bikkelhard. Volgens presentatrice Yfke Sturm ontbreekt het bij elk van haar oogappeltjes aan 100% inzet. Bodil en Kim zijn favoriet. Ik dacht tot vandaag dat Sabrina daar ook toe behoorde, maar zij bleek vandaag een groot twijfelgeval. Teveel poses die op elkaar lijken en te weinig verschillende gezichtsuitdrukkingen, aldus de jury.

De tweeling Loïs en River blijven opvallend lang in het spel. Samen zijn ze de giebelende deugnieten van Holland's Next Topmodel, ze worden veel te dun bevonden en ook hun fotoshoots zijn niet om over naar huis te schrijven. Toch worden ze maar niet van elkaar gescheiden. Met betrekking tot Loïs en River kwam de uitspraak van de week van jurylid Rosalie van Breemen. "Ik weet niet wat jullie plannetje is, maar het werkt niet. Anders hadden jullie allang in New York gezeten." Ja, duh! Dan had heel het programma niet hoeven bestaan.

In deze aflevering ook de auditie voor de videoclip van R.O.O.O.M, waarvoor de meisjes op commando moesten huilen en in paniek rondrennen. Bodil werd hierbij als beste uitgekozen, zij is in de clip van Lost te zien. Morgen is de volledige clipprimeur op TMF. De jury twijfelt of in Bodil een actrice schuilt of echt een fashion-fotomodel.

Het blijft een erg fijn programma, al lijkt de tweede editie wel veel harder dan de eerste. En meer onvoorspelbaar. De exit van volgende week? Ik zou er geen geld op durven inzetten.

Zie ook:
- Holland's Next Topmodels knokken om rol in videoclip
- Holland's Next Topmodel verlost van zeurkonijn Tanimara
- Dit zijn de 12 nieuwe Holland's Next Topmodels

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Sandra trillend op haar benen uit Holland’s Next Topmodel

  1. Rick

    Christa of Sabrina denk ik..
    En ik hoop t ook.. Zij zijn nu de minst goede die zijn overgebleven..

      /   Reply  / 
  2. Rick

    Oh jah, by the way: Die Rosalie van Breemen spoort gewoon niet helemaal.. Echt dringend een shrink nodig die vrouw..
    De tweeling vind ik juist geweldig! Ze zijn mooi, hebben een opvallend gezicht en allebei een verschillend karakter. Als ik nu een winnares moet noemen, denk ik aan Bodil.

      /   Reply  / 
  3. pinklady

    Ik ben voor Bodil maar Sabrina is ook goed! Ik denk dat Christa er volgende week uit moet. (dat vermoed ik maar ik kan het ook mis hebben)

      /   Reply  / 
  4. pinklady

    Ik ben voor Bodil maar Sabrina is ook goed! Ik denk dat Christa er volgende week uit moet. (dat vermoed ik maar ik kan het ook mis hebben)

      /   Reply  / 
  5. Bart

    Weg met Bodil.

    Kim en Christa hebben verreweg de meeste uitstraling.

      /   Reply  / 
  6. Jay

    CHRISTA! Moest Winnen, zei is de Enige Normaale daar..
    Kim die doove met die Vaage Stem moet eruit, en Lois en River denken dat ze Alles zijn, domme Straat wijfe zijn het! Dus die mogen er ook snel uit =) !

      /   Reply  / 
  7. J.

    Ik hoop dat het gaat tussen
    1 – Kim
    2- Bodil
    3- Christa

    Lois & River zijn ook schatten. De Mode wereld is hard, en hun zetten hun beste beentje daar in voor. Ze krijgen echt wel een carriere. en mensen moeten niet zeiken, als je allemaal je mening klaar heb ; Kijk dan lekker niet!

    xx
    Volgend jaar : ga ik ‘t ook proberen =D!

      /   Reply  / 
  8. Rick

    @Jay: Wil je even normaal en correct Nederlands taalgebruik hanteren hier? Dove is met 1 o, en bovendien is dat een beledigend en waardeloos argument waarom Kim HNTM2 niet zo mogen winnen. Ik vind haar platte accent juist wel iets hebben.. En ondanks haar erotische blik, staat ze wel elke keer weer goed op de foto.. Dat kun je van doodshoofd Christa niet zeggen.. Dit grijze muisje kijkt week na week zielloos in de camera en haar lichaam werkt ook al niet mee als ze poseert.. Exit Christa volgende week als je het mij vraagt!

      /   Reply  / 
  9. pinklady

    Wacht maar af Bart… Bodil gaat winnen. Verder gun ik het iedereen wel om te winnen.Zelf zou ik ook heel graag mee willen doen. Ik wil al vanaf mijn 16 e model worden (ben nu 22) Maar ik ben te klein, helaas maar 1.66 en heb maat 38. Maatje 36 heb ik zo terug maar 1.74 ofzo word ik helaas niet meer :-( Model worden zal voor mij altijd een mooie droom blijven helaas, pinklady

      /   Reply  / 
  10. nikita

    kim kan niets aan doen dat ze zo praat
    ze is toch iets doof of wat dan ook:)!
    dus:S
    en lois en river zijn geen domme straat wijven;)
    ze zyn hele knappe en mooie meisjes..
    en sommige zijn er gewoon jarloers op dus ??
    shitt eah..!!!
    ik ben voor:D
    1 RIVER
    2 Lois
    3 Bodil
    4 kim

    maja!! Adios iedereen zijn eige mening heaa!

      /   Reply  / 
  11. sandra

    ik hoop dat KIM wint.. zij doet er het meest voor en ik vind haar het beste.. ze is knap en heeft alles wat een model moet hebben…
    wie hoopt nog meer dat Kim wint?? zeg dan :D ik ben wel voor KIM ik bedoel : Christa en Sabrina zijn ook erg goed.. maar ik vind Kim het beste.. doegg (K) kusjeees my.

      /   Reply  / 
  12. Kimberly

    ja inderdaad ik ben ook voor KIM!
    \je hebt gelijk sandra… zij heeft alles en mn hele klas is voor haar (wie het kijken dan) ik ga nu weer.. kus :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>