Van Kim Feenstra naar America’s Next Topmodel VII

Kim Feenstra is nog maar net bekomen van haar overwinning in Holland's Next Topmodel II of RTL 5 komt alweer met de Amerikaanse variant. We zijn intussen toe aan de zevende reeks, in Amerika origineel uitgezonden in het najaar van 2006. De winnaar is allang op internet te vinden, maar dat mag de pret niet drukken. Want waar in Nederland de tweede reeks van Holland's Next Topmodel een stuk slechter werd bekeken dan deel I, was America's Next Topmodel VII de best-bekeken reeks tot nog toe. Maarja, die Amerikaanse topmodelletjes-in-de-dop zijn ook wel even wat fanatieker en losgeslagener dan de Hollandse poldermeisjes.

America's Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Publiekslieveling Kim Feenstra wint Holland's Next Topmodel
- Bodil uit HNTM ook modellencontract

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Van Kim Feenstra naar America’s Next Topmodel VII

  1. Brian

    Heb het hele seizoen al vanuit Amerika gevolgd, het meisje dat tweede is geworden was mijn favoriet. Vond het een leuk seizoen, maar 8 is nog beter. Waar mijn favoriet trouwens ook tweede werd…

      /   Reply  / 
  2. Joris

    GVD rtl5! laat het toch gewoon om 21.30 staan! om 20.30 kijkt de doelgroep toch greys anatomy! dom dom dom

      /   Reply  / 
  3. Henk

    Ow leuk! de amerikaanse, vind die nou net een stuk leuker dan de Nederlandse. Miss J =D

      /   Reply  / 
  4. Jeffrey

    Waar iemand anders die travo roemt kan ik me daar toch zo aan ergeren. Je bent of een vent of een vrouw, maar hoe hij/zij zich gedraagt slaat helemaal nergens op!

      /   Reply  / 
  5. Ik

    Nee lekker om half 9, ik kijk géén greys anatomy

      /   Reply  / 
  6. SUSAN

    je kan zeggen wat je wilt, maar er telt maar een ding en dat is dat je daadwerkelijk topmodellen levert. HNTM is de enige die dat doet. Tyra heeft tot nu toe gefaald. In de modewereld schijnen ze om ANTM te lachen. ze zien het als vermaak ipv een serieuze modellenwedstrijd.
    Even de feiten van HNTM, Sanne is Ford Model Super Model of the world en poseerde voor Harper’S Bazaar, een van DE toonaangevende modebladen, Sylvia heeft een campagne voor Chanel binnengehaald, werkte met Patrick Demarchelier (topfotograaf die alle grote steren, denk Kate Moss, Yfke, maar ook Prinses Diana) voor zijn lens heeft gehad) en ze gaat in september een testshoot doen voor Victoria’s Secret. Ook de jury van ANTM geeft toe, dat ze tot nu toe nog geen enkel topmodel hebben geleverd.

      /   Reply  / 
  7. Rick

    Ben het helemaal eens met Susan! De kijkcijfers mogen dan torenhoog zijn in Amerika, de winnaressen hebben zich alle 8 niet staande kunnen houden in de modebranche. De opdrachten van America’s Next Top Model 7 lijken ook meer gemaakt om kijkcijfers te scoren dan om echt iets te leren over het modellenvak..
    Ondanks dat sommigen Hollands Next TopModel een slappe rip-off vinden en Yfke slecht vinden presenteren, zijn we wel de enigen die wereldwijd al 2 topmodellen uit serie 1 hebben voortgebracht en dat kan Amerika nog niet zeggen.

      /   Reply  / 
  8. just me =D

    ik wil altyd al model worden ..
    ik kijk elke maandag na America’s Next Topmodel lijk me wel leuk om model te worden =D maar nu nog te jong voor ..

      /   Reply  / 
  9. Hee

    Hee, ik was op vakantie toen die winner bekend werd gemaakt. Wie heeft er eigenlijk gewonnen:P??

      /   Reply  / 
  10. Nina

    Kim Feenstra is de beste!! ik ben onwijs fan van haar!! en ik weet in america’s next top model dat Caridee gaat winnen:D:P x.x.x Nina:lips:

      /   Reply  / 
  11. Acta

    Idd, Nederland heeft 2 goede producten geleverd in de vorm van Sanne en Sylvia en daar mogen we zeker heel trots op zijn!!!

    Het is echter niet helemaal waar dat Amerika dit niet heeft gedaan…Bijv. de winnares van cycle 8 (nog niet uitgezonden in Nl) is nu een victoria secret model.
    De nummer 3 van cycle 7, Eugena, heeft een dikbetaald contract bij kledingmerk Southpole, en heeft daarmee ook maandenlang(!!!) op verschillende billboards op Times Square gestaan. Ze heeft nu ook een contract bij kledingmerk JC Penny, is gesigned bij een gerenomeerd modellenbureau en heeft verscheidene modellenshows gelopen.

    Dit zijn slechts 2 voorbeelden, maar ik kan er nog een hoop opnoemen, bijv Elyse uit cycle 1 die ENORM in Tokyo is..ze houdt trouwens ook een blog bij.

      /   Reply  / 
  12. rebecca

    weet iemand al wanneer seizoen 8 van ANTM op tv komt??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>