De jacht naar het nieuwe topmodel (m/v)

Een talentenjacht op televisie voor modellen was altijd voorbehouden aan meisjes. Dankzij America's Next Topmodel worden er nu wereldwijd lokale versies gemaakt van dit tv-programma. Nog voordat de makers van Next Topmodel ook met jongens aan de slag gingen, sloeg de concurrentie al toe. In Make Me A Supermodel zijn de kandidaten namelijk gemengd.

Het programma lijkt verder als twee druppels water op Next Topmodel. Twaalf mooie jonge mensen nemen hun intrek in een villa na een strenge voorselectie. Vervolgens worden ze aan de hand van een topmodel (in dit geval Rachel Hunter) meegenomen in de mode-industrie. Wekelijks sneuvelt een kandidaat en blijft er uiteindelijk één iemand over die een modellencontract wint.

Blijkbaar heeft Net 5 ook niet al te hoge verwachtingen van deze rip-off, want het programma is op zondagavond etenstijd geprogrammeerd. Zal Net 5 een Nederlandse remake overwegen? Of is het gewoon zomervulling?

Make Me A Supermodel, 18.35 uur, Net 5

Zie ook:
- Net 5 komt met eigen Next Topmodel

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “De jacht naar het nieuwe topmodel (m/v)

  1. Musical-Info.nl

    Inderdaad wat een flut tijd. Net 5 mag blij zijn met 85.000-100.000 kijkers op dat tijdstip. Als het progamma om 20.30 zou zijn uitgezonden hadden dat er wel 175.000-225.000 kunnen zijn.
    Jammer, ik was eerlijk gezegd best benieuwd…

      /   Reply  / 
  2. Jorzz

    Vanmiddag ook de eerste aflevering van de zomereditie van Life and Cooking. Het middagmagazine keert weer vanaf 2 september terug met het 8ste seizoen!

      /   Reply  / 
  3. vinn

    je kon je al opgeven voor de nederlandse versie….

      /   Reply  / 
  4. joris

    kheb ut net gesien kij vet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>