Publiekslieveling Cecile Sinclair winnaar van Holland’s Next Topmodel

Niet Kassandra Schreuder wint Holland's Next Topmodel, maar publiekslieveling Cecile Sinclair mag de derde titel dragen.

Puntenverdeling
De jury leek tijdens de uitzending het meest ingenomen met Kassandra. Maar bij het eindoordeel zagen de meeste potentie in Cecile. Zij kreeg 30 punten van de jury, Kassandra ontving er 20. Carmen presteerde de hele avond ondermaats en kreeg dan ook 0 punten van de jury.

Het publiek was van meet af aan al verknocht aan Cecile. Zij kreeg maar liefst 35 van de 50 publieksstemmen. Een snelle rekensom leert dat Cecile daardoor 65 van de 100 haalbare punten binnensleepte.

Poll Zappen
De bezoekers van Zappen gaven in de poll ook al aan Cecile het beste te vinden. Ze kreeg niet minder dan 51% van de stemmen. Maar tijdens de uitzending was het toch spannend; lange tijd leek Kassandra het beste te presteren. Vooral jurylid Rosalie van Breemen stak de ene na de andere veer in haar hol. "Morgen vlieg ik naar Parijs. Je mag wel mee, ik breng je met gemak onder bij een couturier."

Percy
Dan was er nog de opdracht waarin de meiden in creatie van Percy Irasquin slechts voor vijf foto's mochten poseren. Ook hier leek Kassandra het er 't beste van af te brengen. Ze had de instructies van finalecoach Sylvia Geersen (runner-up Holland's Next Topmodel I) niet nodig en wist een prachtige foto te leveren.

Juist bij deze opdracht oordeelde de jury dat Cecile beter kon. Het was een zin die ze in de afgelopen weken telkens tegen Cecile hadden verkondigd. Ze zou maar voor een 7tje presteren terwijl ze zoveel meer kan. Die potentie heeft haar gebracht tot waar ze nu is: Holland's Next Topmodel III.

Slechte televisie
En over die finale… echt goeie televisie
is het natuurlijk niet. Het derde seizoen van HNTM kenmerkt zich door
een snappy montage en over the top items. Dan is zo'n finale toch wel
heel traag opeens. Ook konden de meiden moeilijk goed in beeld worden
gebracht op de catwalk. En het duurde bovenal erg lang.

Maar
ach, een kniesoor die er over valt. Spannend was het wel. Tot op het
laatste moment bleef onzeker of het publiek net zo overweldigend op
Cecile had gestemd als vorig jaar bij Kim, die daardoor de overwinning
niet meer kon ontlopen.

Deel 4
Kassandra zal ongetwijfeld ook een contract aangeboden krijgen. En de rest? Twijfelachtig. Beter kijken we uit naar de vierde reeks, die in het voorjaar van start gaat. Eens zien wat voor topmodellen dat gaat opleveren.

Zie ook:
- 'Cecile Sinclair wint Holland's Next Topmodel III'
- Meisjes gezocht voor Holland's Next Topmodel IV
- De HNTM-pagina van Zappen

25 Reacties // Reageer

25 thoughts on “Publiekslieveling Cecile Sinclair winnaar van Holland’s Next Topmodel

  1. daan

    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJ:D:D:D:D:D:D:D

      /   Reply  / 
  2. bas

    maar wat een slechte, vreselijk trage show was de finale zeg…

      /   Reply  / 
  3. Jeroen

    Op zich wel terecht.. al vond ik het wel zielig voor carmen, want zij heeft het leukste karakter.

      /   Reply  / 
  4. Lin

    Cecile is in mijn ogen de terechte winnaar.

    Maar ik vind de finale op z’n Hollands niet echt je-van-het, het hing vanavond echt als los zand aan elkaar… maar ja, moeten centjes verdiend worden met de sms’jes, he? :-) Ik hoop overigens dat ze Daphne volgend seizoen lozen en ik hoop echt dat Ruud weer terug komt!

      /   Reply  / 
  5. Willem

    TERRECHT!!!! Haha die punten schoten ineens omhoog naar 65. Geweldig. Terrechte winnaar. Beetje sneu hoe dat ene mens van de jury niet objectief kon zijn en alleen maar Cassandra op zat te hemelen om de stemmers te beinvloeden. Ik dacht al weken da Cecile de enige terrechte winnaar zou zijn. Lullig voor Carmen en Cassandra maar die hebben wat mij betreft niet echt het uiterlijk van een topmodel. Al is Cassandra erg fotogeniek. Nu zag je ook maar weer dat het een foute keus was om Carmen door te laten gaan naar de finale. Sophie was veel mooier en beter maar goed ze leek teveel op Kim en Sylvia. Zou een beetje eentonig worden. Vond ook dat de jury iets meer respect naar Camren konden tonen want ze kon niks goeds doen leek wel.

      /   Reply  / 
  6. PK

    Allereerst PROFICIAT Cecile: de mooiste/beste heeft m.i. gewonnen!
    En voor HNTM-4 ajb Ruud en Yfke weer terug; liever een pure en ietwat onervaren maar echte Yfke dan die omhooggevallen Daphne die er uitziet als haar moeder en vindt dat ze het zo goed doet. (niet dus) En wat Ruud betreft, dat lijkt me ook duidelijk, toch?!

      /   Reply  / 
  7. Herman

    helemaal met je eens, PK. en ook niet meer van die belachelijk over the top opdrachten.

    denk alleen dat RTL er anders over denkt, temeer omdat deze 3de reeks de best-bekeken tot nog toe is

      /   Reply  / 
  8. astrid

    een terechte winnaar cecile

    maar wat een aanfluiting voor die
    “speciale coach” SILVIA heb je ooit zo’n
    mislukt figuur gezien

      /   Reply  / 
  9. Judy

    kassandra had de terechte winnares geweest.

      /   Reply  / 
  10. Crazy

    Ik vond deze keer de deelneemster niet van het niveau als de afgelopen 2 seizoenen.

    Voor mij waren Cecile en Kassandra wel aan elkaar gewaagd. Geen van beiden presenteren op alle vlakken even goed. Ik denk niet dat hun carrière zo’n vlucht zal nemen als die van Sanne, Sylvia en Kim.

      /   Reply  / 
  11. Suu

    & Terecht

      /   Reply  / 
  12. Joris

    Heeft deze winnares ook een strafblad?

      /   Reply  / 
  13. Rick

    Ben het niet helemaal eens met de uitslag.. Kassandra heeft deze finaleshow het best gepresteerd (dus al die veren in haar hol waren ook behoorlijk terecht wat mij betreft) en ook overall heeft zij het best gescoord naar mijn mening. Viel me van Philip Riches ook tegen dat hij nu ineens zijn punten aan Cecile gaf na haar wekenlang af te branden..
    Cecile was wel erg goed en ik kan ook met haar leven als winnares. Ze heeft iets Kate Moss-achtigs, alleen is ze wel nog erg braaf.. Dus trek die stoute schoenen aan en durf!
    Carmen was behoorlijk waardeloos en zoals hier ook al werd gezegd geen terechte finalekandidaat. Ze bezweek haast onder de spanning, kon niet met de kritiek omgaan, liep als een eend te waggelen over die catwalk en ook aanwijzingen tijdens de fotoshoot met Sylvia pakte ze niet goed op. Belabberde prestatie en terecht dus dat ze maar 3 punten kreeg.

    Over HNTM3 kan ik zeggen: erg leuk om naar te kijken, veel spannende, schockerende opdrachten en vind de toevoeging van Philip Riches als fotograaf een verbetering. Dat zijn dan ook meteen de enige positieve opmerkingen over HNTM3, want het aandeel potentiele topmodellen van de 12 meisjes uit het huis was erg laag.. Naast Cecile en Kassandra presteerden ze allemaal erg slecht en velen (bijv. Anna) leken slechts gecast te worden om de kijkcijfers op te krikken.. Sommigen konden niet eens gewoon lopen, laat staan op een catwalk en leken nog nooit eerder gefotografeerd zo slecht als ze op de foto stonden! Denk dan ook niet dat er meer contracten worden uitgedeeld naast die van Cecile (en waarschijnlijk Kassandra).
    De presentatie was echt tenenkrommend slecht! Heb me werkelijk kapot geergerd aan wannabe-Tyra Banks Daphne Deckers. Hoe durven mensen te zeggen dat Yfke houterig was? Daphne kon niet eens normaal een finaleshow presenteren zonder over haar woorden te struikelen! En daarnaast was Yfke dan misschien erg nuchter en niet zo emotioneel, ik vind Daphne heel erg overdreven en plastic overkomen! Bah! Weg met dat uitgerangeerde HEMA-model zonder presentatietalent!

      /   Reply  / 
  14. Mr BIG

    Wat een tenenkrommend programma zeg, zelden zoiets slechts gezien en hoe oud is die Deckers eigenlijk, 62 ? Verschrikkelijk. Cecile is wel oogstrelend en uiteraard moest zij winnen.

      /   Reply  / 
  15. Dario

    Cecile oogstrelend? Als ze van mijn ogen maar afblijft dan, ze heeft de heroinehoer look van Kate Moss, bah!

      /   Reply  / 
  16. Yfke

    tssssssssssss: Die Kaasandraaaa
    ziet er echt uit als een putjesschepper uit de Oekraine!

      /   Reply  / 
  17. Nena

    Ja, die kerel is echt LELIJK!!!!!!!

      /   Reply  / 
  18. Yeno

    Ik dacht `Kas` nog te kennen. Volgens mij heb hij een stucadoorsbedrijf gehad in Polen.

      /   Reply  / 
  19. Droppie

    Wat een schokkende uitslag! Wie had gedacht dat Kassandra nog boven Carmen kon eindigen? Dat ze ooit in de finale terecht is gekomen wat al moeilijk te begrijpen. Anyway, we zullen het finale-resultaat maar aan de koorts van Carmen wijden.

    Verder heeft Cecile natuurlijk geheel terecht gewonnen. Ze had geen concurrentie. Proficiat!

      /   Reply  / 
  20. Droppie

    wijTen, wijTen, wijTen, grrrr

      /   Reply  / 
  21. Hees

    Daphne is top! Helemaal houden zo die show! Yfke, eat your heart out

      /   Reply  / 
  22. Joëlle

    Cecile en Kassandra, die vond ik de mooiste, Carmen niet echt maar ik vond haar wel zielig

      /   Reply  / 
  23. mees

    IK ben mees 11 jaar en vind cecile helmaal geweldig ben zowat verlieft op haard:D me klas was ook voor cecile

    onze yes yel yel yel cecile word ons hollands next top model!!!!! yee
    :P

    laterz

      /   Reply  / 
  24. Viola

    Die Kassandraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    zou goed door kunnen gaan als grote broer van Ugly Betty!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>