America’s Next Topmodel komt naar Nederland

Jawel, u heeft het goed gelezen! Tyra Banks en haar team van America's Next Topmodel komen naar Nederland. De laatste vijf kandidaten van het elfde seizoen mogen op reis naar Amsterdam. Ze zullen hier de welbekende go-see's moeten uitvoeren en ook een fotoshoot doen. Ik gok in oer-Hollandse kledij, lekker sexy. In Amsterdam zullen twee meisjes het strijdtoneel moeten verlaten, zodat er uiteindelijk drie kandidates overblijven voor de finale.

America's Next Topmodel gaat dit najaar alweer het elfde seizoen in. Net als in de Nederlandse versie is er in elke reeks een reisje naar het buitenland. In het tiende seizoen mochten de beste modellenmeisjes met het vliegtuig naar Rome, nu is er dus gekozen voor de Nederlandse hoofdstad.

Ben benieuwd met wat voor veiligheidseisen Tyra zoal op de proppen komt en in hoeverre het team hier ongestoord kan opereren. In Amerika is het niet ongebruikelijk om bij de gemeente een vergunning te regelen waarmee je een gebied voor film- of tv-opnames kunt vergrendelen. Maar in Nederland gebeurt dat alleen bij hoge uitzondering, een Koninklijke bruiloft of begrafenis bijvoorbeeld. Anderzijds moet Next Topmodel een reality programma zijn, dus is het wel zo eerlijk om het gewone leven te filmen.

De opnames vinden komende zomer plaats, uitzending in Amerika volgt in het najaar. In Nederland wordt America's Next Topmodel uitgezonden door RTL 5. Daarvan hebben we net het achtste seizoen achter de rug. Het duurt dus nog zeker een jaar voor we Tyra in Nederland op tv kunnen bewonderen.

Update 11 juni: Opnames zijn vandaag geweest en mogelijk ook nog de komende dagen. Eén van de opdrachten betreft een shoot met sieraden van Rodrigo Otazu.

For the international readers:
America's Next Topmodel cycle 11 will come to Amsterdam. The last 5 candidates will be here for go-see's and some photoshoots. Apparently one episode is filmed on Tuesday June 11th. The shoot will contain accessories by Rodrigo Otazu, who lives in Amsterdam. Pictures here!

Zie ook:
- Ja hoor! Tyra Banks gespot in Amsterdam
- Ananda Lândertine wint oersaaie finale Holland's Next Topmodel
- Alle berichten over Next Topmodel

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “America’s Next Topmodel komt naar Nederland

  1. RJ

    Leuk :)

      /   Reply  / 
  2. marthe

    Leuk! wanneer precies?

      /   Reply  / 
  3. escapadez

    TOP!

      /   Reply  / 
  4. Marielle

    Er zit een schrijffout in de 2e zin, want Tyra komt vast niet met hollands next topmodel naar amsterdam :-)
    Lijkt me erg leuk om Amsterdam te zien door de ogen van de amerikaanse dames.

      /   Reply  / 
  5. Yordi

    Maandag begint het toch ook weer op RTL5?

      /   Reply  / 
  6. Marielle

    Er staat nog niets op site van RTL wanneer ANTM weer begint, in ieder geval niet maandag.

      /   Reply  / 
  7. Craig

    Op de site van RTL staat het in elk geval in juli in het schema van RTL5.

      /   Reply  / 
  8. Judith

    Cycle 9 begint op RTL 5 op 23 juni, dus over twee weken ;)

    Ik vind het echt top dat ANTM naar Nederland komt! Lijkt me zo gaaf om te zien hoe de Amerikaanse meiden over ons land denken.

      /   Reply  / 
  9. .....

    Ok cycle 9 wint Saleisha en 10 een plus size model Whitney. Ik heb het allemaal al gezien. Ik hoop echt dat ik ze in amsterdam kan zien maar wanneer?
    Ok bye -xxx-

      /   Reply  / 
  10. Pi

    Sjemig, …. leuk dat je al vertelt wie de winnaar wordt.. NOT!

      /   Reply  / 
  11. Herman

    Naar verluidt zijn vandaag al de opnames in Amsterdam. Ik moet vanmiddag de binnenstad in, heb mijn camera in de aanslag ;-)

      /   Reply  / 
  12. Marielle

    Wat ontzettend flauw om te vertellen wie er wint. BAH

      /   Reply  / 
  13. Daisy

    En Herman?
    Heb je nog plaatjes kunnen schieten? Ben benieuwd :P

      /   Reply  / 
  14. Thomas de Peinder

    Hallo Herman,
    Zondagavond heb ik weer met grote belangstelling gekeken. Maar zoals de kok met zijn baas van het restaurant het coachgesprek deden was jammer en zelfs om verdrietig van te worden als dat een deskundige was die daar leiding aan gaf.Het allemaal veel positiever gekund en gemoeten.Ze deden immers zo hun best om het allemaal op de rit te krijgen met het team.
    Wanneer er weer een team niet lekker loopt laat het dan ook eens door een echte sorry andere]deskundige bekijken en coachen, zoals ondergetekende. Ik geef succesgarantie!

      /   Reply  / 
  15. Herman

    @ Daisy: heb de boel niet kunnen spotten afgelopen dinsdag in de stad. Ik gok dat ze nog wel even in Amsterdam blijven. Misschien van t weekend. Anders zijn foto’s welkom op [email protected]

      /   Reply  / 
  16. Emma

    Hey
    Ik ben nogal een fan van ANTM!! ik heb seizoen 10 ook al gezien. ben erg benieuwd naar de foto’s.
    weet jij misschien waar ze de shoots doen of waar ze verblijven ofzo? Ik zou tyra wel graag een keer in het echt zien, en de deelnemers ook!!

      /   Reply  / 
  17. ..

    waarom vertellen sommige mensen wie er al winnenn ..
    niet iedereen wilt het weten hoor!

      /   Reply  / 
  18. NAMEEEEEEM

    But the IRS denied the deductions, claiming Reed lacked the profit motive required for a business. Son,long The fire, which destroyed the plane, was reported out within two hours.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>