Dieuwertje Blok mag weer!

In de Margriet van deze week stort Dieuwertje Blok haar hart uit: hoe kan het toch dat zo’n vakvrouw als zij 49 weken per jaar werkeloos thuis zit? "Je zit al zo lang bij de tv en hoort bij het oude behang dat er nu
afgescheurd wordt. (…) Het kan toch niet zo zijn dat ik die 25 jaar
slecht ben geweest op tv?" De voormalige tv-coryfee wordt alleen nog opgetrommeld als de sint in het land is. Sinds woensdag is ze weer te zien met het Sinterklaasjournaal, vandaag haalt ze samen met Rik Hoogendoorn (Sesamstraat) de sint binnen in Middelburg. Zal de stoomboot op tijd arriveren?

Sinterklaasintocht, 12.00 uur, Zapp (Nederland 3)

Zie ook:
- Kinderspul: Intocht Sinterklaas morgen om 12.00 live op Zapp
- Hoor wie klopt daar in drievoud, kinderen?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dieuwertje Blok mag weer!

  1. Cynthia

    Ze waren iets te laat, want ze hadden de verkeerde afslag genomen en waren bij Veere beland. Maar het is gelukkig allemaal goed gekomen hoor, al zijn ze het wel grote boek van Sinterklaas kwijt. Dat heeft Rare Piet in Veere laten liggen.

    Heb dit jaar ook gekeken, want ze kwamen in ons mooie stadje aan ;)

      /   Reply  / 
  2. michel

    ik denk dat dieuwetje wel goed bij de wereld draat door past als presentatrice op de dagen dat mathijs van nieuwkerk er niet is! claudia de brei is ook leuk maar ik denk dat zij beter uit de verf komt als tafeldame (side kick)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>