Clairy Polak gaat in op Nieuwsuur-discussie in DWDD

Het is dat ze bij De Wereld Draait Door niet de Paus zijn, anders was Clairy Polak de afgelopen maand zo ongeveer heilig verklaard. Er was sprake van dat de Nova-presentatrice zou verdwijnen uit de nieuwsrubrieken nu de NOS en NPS dit najaar Nieuwsuur als vervanger gaan maken. Menigmaal is daar bij DWDD schande van gesproken. Clairy Polak komt vanavond naar de studio om met Matthijs van Nieuwkerk te praten over wat er is gebeurd en gaat gebeuren.

De Vara in zijn persbericht: “De toekomst van NOVA-presentatrice Clairy Polak stond de afgelopen maand ter discussie omdat haar profiel te links zou zijn om het gezicht te kunnen zijn van het nieuwe neutrale Nieuwsuur. Daarop brak een storm van steunbetuigingen uit. Deze week werd bekend dat Polak wel voor Nieuwsuur gaat werken, maar niet als presentatrice. Ze praat nu voor het eerst over de discussie over haar persoon.”

Andere gasten vanavond: Joost Zwagerman en Bertolf. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Bekijk de TV Draait Door van 4 maart:

Zie ook:
- Clairy Polak blijft op late avond met Nieuwsuur
- Valt doek voor Clairy Polak?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Clairy Polak gaat in op Nieuwsuur-discussie in DWDD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>