Loretta waarschijnlijk voorgoed weg bij Max

Het ziet er naar uit dat Loretta Schrijver weer bij RTL Nieuws kan aankloppen. Tegenover SBS Shownieuws laat Omroep Max-voorzitter Jan Slagter weten dat het waarschijnlijk niet meer goed komt tussen de twee.

Deze week werd bekend dat Schrijver haar stem verleent aan de film Despereaux, terwijl ze met een burn-out thuiszit. Schrijvers meent dat het hier om een hobby gaat, iets dat je juist moet doen als je last hebt van een burn-out. Maar Slagter vindt dat onzin. “Er is inmiddels te veel gebeurd denk ik, ook voor Loretta, waardoor een terugkeer niet meer mogelijk is.”

Het middagprogramma Max & Loretta kreeg via de media al een sneer van netmanager Lennart van der Meulen. De show is inmiddels vervangen door Tijd voor Max, dat betere kijkcijfers scoort.

Schrijver was jarenlang het gezicht van RTL Nieuws. In het verleden vertrok ze al eens naar de Avro, maar dat beviel niet, en na ongeveer een jaar zat ze weer op de nieuwsredactie. Nu opnieuw een terugkeer?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Loretta waarschijnlijk voorgoed weg bij Max

  1. Sjon van der Roggelkamp

    Opvallend, alles wat Loretta ook maar doet buiten RTL nieuws mislukt

      /   Reply  / 
  2. Hilbert

    Niet alleen buiten RTL, vond haar ook geen sterke nieuwslezer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>