NOS moet in allerijl op zoek naar nieuwe anchorman

Charles GroenhuijsenIs Charles Groenhuijsen bang geworden voor de uitsmijters van Spuiten & Slikken, of is er toch een andere reden dat de beoogde anchorman scheidt van de NOS? Zowel de NOS als Groenhuijsen hebben daar vandaag geen commentaar op gegeven. Feit is dat er heel snel een nieuwe nieuwslezer gevonden moet worden, anders kijken we straks naar een lege stoel bij Het Journaal.
Charles Groenhuijsen werd deze zomer naar voren geschoven als opvolger van Philip Freriks, maar zijn benoeming kwam in gevaar na een pittig artikel in HP De Tijd. Daarin liet Groenhuijsen zich oncollegiaal uit over de mensen met wie hij moet werken. Daarnaast was er een akkefietje over reiskosten. Groenhuijsen wilde in Amerika blijven wonen en voor elke Journaal-uitzending overvliegen. De NOS had daar weinig trek in met de Omroepbezuinigingen in het vooruitzicht.

De NOS hoopt snel een nieuwe anchorman aan te kunnen wijzen.

Zie ook:
- Talpa zou op ‘kruimel’ Groenhuijsen azen
- Wel en geen gezichtsverlies NOS Journaal
- NOS-medewerkers gooien met modder naar Groenhuijsen
- Groenhuijsen zwicht en verhuist naar Nederland
- Enkeltje Washington voor Charles Groenhuijsen?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “NOS moet in allerijl op zoek naar nieuwe anchorman

  1. Jimme

    Ik wordt een beetje moe van al dat gedoe. Nu woon ik al lang niet meer in Nederland maar in Mongolie. Als Freriks een Euro boete had moeten betalen voor iedere verspreking die hij heeft gemaakt, had de NOS Charles iedere dag heen en weer kunnen vliegen in een Concorde. Charles blijf lekker in de USofA, Nederland is te klein voor ons.

      /   Reply  / 
  2. Henk van hunnik

    Wat betekent het woord “anchorman” en wat levert je dit op als je deze functie bekleedt binnen het journaal.het schijnt een hele belangrijke functie te zijn voor groenhuijzen nu hij heeft besloten zijn werkgever voor de rechter te dagen.

      /   Reply  / 
  3. herman

    anchorman houdt zoveel in als dat je het gezicht bent van het journaal, wat philip freriks nu is (en nog enige tijd zal blijven)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>