Wel en geen gezichtsverlies NOS Journaal

Philip FreriksNiet Charles Groenhuijsen en ook niet Rob Trip, maar Philip Freriks wordt de anchorman van het NOS Acht Uur Journaal. Nouja, wordt… blijft. Een beetje raar is het wel, want de NOS wilde in eerste instantie af van Freriks voor het best bekeken programma van Nederland. Maar na het mislukken van de onderhandelingen met Charles Groenhuijsen, moest de nieuwsomroep iets. Feitelijk dus geen gezichtsverlies, nu Freriks aanblijft, maar reken maar dat de NOS door dit conflict schade heeft opgelopen.
Heel slim van de NOS ook om uitgerekend vandaag bekend te maken dat er een einde komt aan de samenwerking met Tine van Houts. Zij was correspondent in Londen, maar ook hier wilde de NOS iemand anders hebben. Tine heeft er weinig trek in om elke dag in Hilversum te werken, en dus gaan de twee uit elkaar. Een uur of twee later maakt de NOS bekend dat Freriks aanblijft, waardoor het conflict met Tine lekker ondersneeuwt.

Zie ook:
- Talpa zou op ‘kruimel’ Groenhuijsen azen
- NOS-medewerkers gooien met modder naar Groenhuijsen
- NOS moet in allerijl op zoek naar nieuwe anchorman
- Groenhuijsen zwicht en verhuist naar Nederland
- Enkeltje Washington voor Charles Groenhuijsen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>