WNL krijgt twee positieve adviezen

Als het aan de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) en de Raad voor Cultuur (RvC) ligt, komt WNL volgend jaar in het omroepbestel. Alleen het Commissariaat voor de Media (CvdM) is nog wat huiverig. De drie brengen vandaag advies uit aan Minister Plasterk, die vervolgens voor december moet besluiten of de omroep daadwerkelijk mag toetreden.

Het CvdM schrijft: “Over de aanvraag van WNL heeft het Commissariaat zodanige aarzelingen dat voorshands nog niet tot een positief advies kan worden gekomen. WNL heeft nog het nodige te doen met het aanscherpen van de governance en in de sfeer van ontvlechting van de banden met de Telegraaf Mediagroep.”

PowNed en Omroep Max krijgen groen licht van alle drie de omroepinstanties. Llink valt overal buiten de boot, als het aan de drie ligt.

Zie ook:
- Doek lijkt te vallen voor Llink
- PowNed vrijwel zeker in omroepbestel

1 Reacties // Reageer

One thought on “WNL krijgt twee positieve adviezen

  1. Gerard Mulder

    Llink moet blijven zeker nu omroepland bevuild word met pouwernet en wakker Nederland. llink voegt zeker wat toe aan het omroepbestel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>