Eddy Zoey ziet bedreiging in PowNed voor BNN

De promotoer van Eddy Zoey voor Expeditie Robinson brengt hem langs bij het radioprogramma van Ruud de Wild. Oud-BNN-presentatoren onder elkaar en dan flapt er wel eens een kritische noot uit, zo ook bij Eddy. “Je moet BNN niet opgeven, maar ik vraag me wel af wat PowNed gaat doen. Misschien wel de dingen die BNN zou moeten doen. Als ik daar nu dingen van zie, dan mis ik die wel bij BNN.”

Eddy vervolgt: “Bij BNN moet je allemaal rare dingen in Try Before You Die of elk programma moet over seks gaan. Dan moet je als omroep denk ik doorgaan en andere leuke dingen gaan doen.” De positieve punten: “BNN zorgt voor jonge aanwas, allemaal nieuwe talenten. Die moet je ook een kans geven en niet nu nog vlaggen met Eddy Zoey. Ik was te oud en moest weg. Wie weet zijn Sophie en Patrick de volgende? Bij BNN heb je niet het eeuwige leven.”

“Ik vind het heel leuk om na negen seizoenen Nu We Er Toch Zijn iets anders te doen. Bij BNN praatte ik natuurlijk ook over de toekomst, maar dat waren vooral spin-offs van Nu We Er Toch Zijn. Ik had wel zin in een studioshow en dat kon meteen bij RTL.”

Zie ook:
- Eindelijk: Expeditie Robinson 2009 begint
- Eddy Zoey’s afscheids bij BNN: Nu We Er Toch Zijn in Engeland
- Eddy Zoey nieuw gezicht Expeditie Robinson
- RTL haalt Eddy Zoëy weg bij BNN

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Eddy Zoey ziet bedreiging in PowNed voor BNN

  1. Lies

    Hoeze moet Patrick binnenkort verdwijnen? Als voorzitter kan hij dat toch zelf bepalen?

      /   Reply  / 
    1. Timon v Leeuwen

      BNN moet blijven vernieuwen, Patrick Lodiers wordt ook een jaartje ouder.

        /   Reply  / 
  2. Goes

    Bij BNN zou wel iets minder makkelijke entertainment en sensatie te zien mogen zijn, zeg maar wat meer Patrick programma’s. Ik denk overigens niet dat PowNed een bedreiging vormt voor BNN, ze spreken beiden een hele andere doelgroep aan. Overigens denk ik dat de doelgroep van PowNed uiteindelijk geen juiste doelgroep is, omdat die mensen iets anders verwachten dan wat er uiteindelijk van PowNed terecht komt.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Filemon Wesselink uit logeren in Nu We Er Toch Zijn | Zappen

  4. Water

    Eddy Zoëy gaat uit de kleren voor de camera. Op http://www.kraanwater.nu. Ga erheen en maak kans op 50.000 liter kraanwater.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>