Pauw & Witteman peilen ‘humeur van Nederland’ met Volkskrant

Pauw & Witteman gaan samenwerken met De Volkskrant. Voorheen ondenkbaar, maar sinds de oproep tot meer samenwerking van omroep en kranten van mediaminister Plasterk een absolute mogelijkheid. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan de twee samen ‘het humeur van Nederland’ peilen, meldt De Volkskrant. De krant gaat artikelen schrijven waarin wordt verwezen naar Pauw & Witteman, het programma verwijst in reportages naar De Volkskrant.

“We willen kijken of het werkt, voorzichtig en zonder pretenties. We hopen dat we elkaar versterken en dat het leidt tot goede artikelen en mooie tv”, aldus de hoofdredactie in een bericht in De Volkskrant. Eerder werd al bekend dat de Vara gebruikt wil maken van het netwerk van buitenlandse correspondenten van de krant. Het onderzoek naar die mogelijkheid loopt nog.

Zie ook:
- Meest bekeken dagelijkse talkshow terug: Pauw & Witteman
- Pauw & Witteman trekken 1,6 miljoen kijkers met Scheringa
- Paul Witteman beledigt Frans Bauer en fans (video)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pauw & Witteman peilen ‘humeur van Nederland’ met Volkskrant

  1. Remko

    Niets bijzonders toch. Het Volkskrantgehalte van de publieke omroep en met name de VARA is al erg hoog. Het zou verfrissend werken als ze eens zouden kiezen voor NRC handelsblad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>