Uitgesproken Vara op tijdslot Netwerk

De Vara komt vanaf september met Uitgesproken Vara, een nieuw actualiteiten- en opinieprogramma. Uitgesproken Vara zal op het tijdslot van Netwerk komen op de maandag en de vrijdag. De andere dagen vullen de EO en WNL met een eigen actualiteitenprogramma.

In het nieuwe tv-seizoen gaan alle actualiteitenprogramma’s op de schop. Nova maakt plaats voor Nieuwsuur en Netwerk wordt dus vervangen door drie andere programma’s. Ook komt Brandpunt van de KRO terug.

De Vara in een vacature voor het programma: “Wat Uitgesproken Vara voorts onderscheidt van andere nieuwsrubrieken is de progressieve blik waarmee het nieuws wordt beschouwd en van commentaar voorzien. De Vara-slogan: Wees verschillig geldt in dit programma als leidraad.”

Zie ook:
- Wouter Kurpershoek van Tros naar KRO voor Brandpunt
- Eva Jinek en Twan Huys doen Nieuwsuur
- Nieuwe opzet actualiteitenprogramma’s Publieke Omroep

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Uitgesproken Vara op tijdslot Netwerk

  1. Layka

    Drie verschillende programma’s in plaats van Netwerk. Nee, lekker overzichtelijk allemaal. Ik denk zelf dat er op dat tijdstip niet echt behoefte is aan een actualiteitenrubriek. Aan EénVandaag en Nieuwsuur hebben we al genoeg en de concurrentie om 20:30 uur is ook moordend. Bovendien zou het betere doorkijk voor Nederland 2 kunnen opleveren.

      /   Reply  / 
  2. Flippo

    Oh ja, drie verschillende programma’s in één week op hetzelfde tijdstip. Drie verschillende redacties, drie verschillende decors en drie verschillende vormgevingen.

    Ga zo door!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe omroep WNL maakt Uitgesproken WNL | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>