Niet Gerard maar Marc-Marie doet Zaterdagavondshow

Gerard Joling is overwerkt. Zijn dokter adviseert het voorlopig even rustig aan te doen. Dat zet meteen een kruis door De Zaterdagavondshow met Gerard en Beau, die vanaf volgend weekend bij SBS 6 is te zien. De zender heeft Marc-Marie Huijbregts bereid gevonden die show van Gerard over te nemen. Het wordt dus De Zaterdagavondshow met Beau en Marc-Marie. Niets ten nadele van Gerard Joling, maar volgens mij zou deze personele verwisseling wel eens in het voordeel kunnen uitpakken.

Want hoe geestig Gerard Joling ook uit de hoek kan komen, ik vreesde eerlijkgezegd een beetje voor de pikante flauwigheidjes die we van hem gewend zijn. Grapjes die nog eens gevoed worden door de chemie tussen Beau en Gerard.

Marc-Marie Huijbregts is echter ideaal als aangever, zo hebben we kunnen zien in De Wereld Draait Door. Ik gok althans dat Beau van Erven Dorens nu een dragende rol krijgt gezien zijn ervaring met grote studioshows. En Marc-Marie Huijbregts dus de aangever wordt.

Sowieso wordt de zaterdag in het nieuwe seizoen spannend, nu Mooi! Weer de Leeuw (en de daaropvolgende Paul-programma’s) uit het weekend zijn verdwenen. Bovendien geeft RTL 4 niet meteen vol gas met een nieuwe serie van Ik Hou van Holland maar wordt Tineke Schouten ingezet. Je weet dat je daarmee een beperkt publiek aanspreekt. En dat vooral de oudere commercieel onaantrekkelijke doelgroep naar André van Duin op Nederland 1 gaat kijken. SBS 6 lijkt dus een mooie kans te krijgen om met De Zaterdagavondshow wat marktaandeel te veroveren.

Overigens is het nog niet bekend wat de tijdelijke uitschakeling van Gerard Joling betekent voor Popstars, waarvan nu de theaterrondes worden voorbereid.

Zie ook:
- Beau: Paul de Leeuw zag Zaterdagavondshow meteen zitten
- Beau en Gerard maken doorstart Mooi! Weer de Leeuw
- De Wereld van Beau vertraagd op tv door gebroken rib

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Niet Gerard maar Marc-Marie doet Zaterdagavondshow

  1. Mark

    Het best nieuws in jaren voor SBS6! Marc-Marie & Beau zijn absoluut een gouden duo, veel beter dan een combinatie met Gerad Joling!

    Nu durf ik te hopen dat dit een waardige opvolger zal worden van Paul de Leeuw zijn show. De combinatie van een ervaren showman, en iemand die de laatste jaren absoluut bewezen heeft veel humor, en inhoud te hebben! Goud!

      /   Reply  / 
    1. uh.........oke

      minder koffie drinken joh,

        /   Reply  / 
  2. Nick

    Marc Marie bij SBS vind ik tot nu toe echt waardeloos en totaal niet MarcMarie

      /   Reply  / 
  3. RToday

    Komt omdat ze Popstars zolang rekken..daarom is Gerard overwerkt.

      /   Reply  / 
  4. Tom

    Wat een leuk nieuws. Niet voor Gerard trouwens maar wel voor het programma en SBS. Dit geeft SBS iets heel nieuws. Daar waren ze hard aan toe alleen durfden ze het zelf nooit. Nu kunnen ze er niet omheen en let eens op wat voor positiefs dit ze gaat brengen. SBS gaat hierdoor een nieuwe richting op!

      /   Reply  / 
  5. Charlota

    Van campingzender naar flutzender,inderdaad een hele nieuwe richting.

      /   Reply  / 
  6. HEET NIEUWS

    MARC MARIE IN ZATERDAGSHOW! LEUK. IK BEN HEEL ERG BENIEUWD.
    Ik kan me wel voorstellen dat Gerard Joling er even klaar mee is. Die man staat ongeveer elke dag in Nederland op te treden. Denk niet dat alleen het televisiewerk teveel is maar dat zal vast een combinatie zijn van alles. Ik wens Gerard, zolang het voor hem nodig is, veel vrije tijd toe en hoop dat hij na een rustperiode weer lekker aan de slag kan in het land en op SBS6.

      /   Reply  / 
  7. P@trick

    Jullie vergeten allemaal voor het gemak dat ALLE shows die Marc-Marie gedragen heeft op de tv flops zijn geworden of vervroegd van de buis.
    Deze man is misschien goed in het theater of als tafeldame bij DWDD, maar bij popstars voegt hij toch ook totaal niets toe.
    En om Marc-Marie dan opvolger van Paul te noemen, ECHT NIET!!!!

      /   Reply  / 
  8. Jeffrey

    Ze hadden wel een leukere titel kunnen bedenken.

      /   Reply  / 
  9. Jeffrey

    Naam van het programma bedoel ik dan ;)

      /   Reply  / 
  10. Sandra

    Toen ik het hoorde dacht ik echt.
    O, jee dat wordt niets.
    Maar gezien sommige postieve reactie kan het misschien nog wat worden.
    Maar het was beter geweest Gerard naast Beau stond. Die twee zijn beter ingespeeld tegen elkaar.
    Beau zal idd wel de drager van de show worden, gezien Beau zijn tv ervaring.
    Maar de vraag zou Beau het kunnen zo’n grote show dragen.

      /   Reply  / 
    1. Anonymous

      Ja, mee eens. Beau zou dan de show toch in zijn hand moeten hebben.. Dat zie je bij elke grote show.. dan kan het nog zo gek zijn, maar er moet toch op een zekere zin orde inzitten.. Linda de Mol bij IHVH, maar ook had Paul en zekere orde bij MWDL, waarbij hij niet zomaar over zich heen liet lopen.

        /   Reply  / 
  11. Michel

    SBS moet komen met De staatsloterij shoe (de oude veronica versie) en Beau een misdaadprogramma ala Opsporing verzocht (samen mmet Gallion van Vessem)geven. Zijn hem beide op het lijf gesschreven.

      /   Reply  / 
  12. Michel

    shoe moet show zijn natuurlijk

      /   Reply  / 
  13. rtd

    Wat is er toch aan de hand bij sbs… Gerard over werkt… nja oke hij doet ook super veel…

    en nu heeft nance ook aangegeven dat ze dr kind zo weinig ziet??

    Komt het misschien dat beide bijna alle programma’s moeten/mogen presenteren???

      /   Reply  / 
  14. Lenn

    Het is altijd wat daar in televisieland! Ik kijk fijn naar André van Duin, ook al ben ik pas 20! ;)

      /   Reply  / 
  15. Samantha

    ik vind Marc-marie helemaal geweldig dus echt Great dat hij het nu doet .. heb het wel een beetje gehad met Gerard maarjhaa

    xx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>