Madiwodovrijdagshow goed uit de startblokken

Niet minder dan 707 duizend kijkers zagen gisteren de eerste Madiwodovrijdagshow op Nederland 3 met Paul de Leeuw, Filemon Wesselink en Erben Wennemars. Aan het einde van de uitzending zaten er zelfs 751 duizend kijkers voor de buis, blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek. De Madiwodovrijdagshow is daarmee met afstand de best bekeken uitzending van de eerste avond TV Lab. De overige programma’s scoorden tussen de 82 en 139 duizend kijkers.

Paul de Leeuw gaf gisterochtend op Radio 3 aan te hopen op 500 duizend kijkers, om dat uiteindelijk uit te bouwen naar een dagelijkse score tussen de 800 duizend en 1 miljoen kijkers. Ambitieus, maar niet onmogelijk, wanneer je kijkt naar het succes van Pauw & Witteman.

De presentator zelf is tevreden. “Hier zit een heel gelukkig en opgelucht team omdat de eerste uitzending zo lekker bekeken is. Maar ja: vanavond weer #godhelpeenhandje!”, tweet hij. Na afloop van de eerste volgde al de tekst: “Thuisgekomen zit mijn man nog met toastjes te wachten en lees ik reacties. Geef het de tijd, maar het is wel prettig dat we morgen weer mogen.”

Zie ook:
- Veel valkuilen voor Madiwodovrijdagshow; hoop op succes
- Roek Lips: TV Lab 2010 meer eigen product en social media
- NPO-baas Gerard Timmer blikt vooruit op seizoen 2010/11
- Van der Togt met Rad van Fortuin in MaDiWoDoVrijdagShow
- Paul de Leeuw wijkt straks voor Champions League voetbal
- Erben Wennemars naar BNN; show met Paul en Filemon
- Galjaard: Voorlopig geen late night show op RTL 4

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Madiwodovrijdagshow goed uit de startblokken

  1. Oscar

    ik vond het een heel leuke uitzending..
    beetje chaotisch maar welk programma van paul is niet choatisch? dat is zijn kracht.
    erben is een goede toevoeging aan het programma, leuke persoonlijkheid, ben benieuwd hoe filemon het doet vanavond.

    Heel storend en vervelend vond iK Frank Evenblij na afloop.. die 5 negatieve tweets voorlas tegenover 1 positieve.. heel denigrerend voor de programmamakers, echt heel slecht, helemaal direct na afloop.. dat zet de toon van een programma..

    ik kijk vanavond weer.. hopelijk zonder Frank Evenblij, want daar word ik niet even blij van

      /   Reply  / 
  2. stefan

    Het is weer hetzelfde als altijd: Publiek in de zaal en een paar gasten. Ik vind het niks en al hoewel Paul pretendeert creatief te zijn is dit gewoon weer een kopie van zijn eerdere shows. Het is rommelig, flauw en niet origineel maar het grote Nederlandse publiek is Paul de Leeuw fan dus kijkers zijn er altijd te vinden, zeker op zo’n tijdslot op 3. Maar ik denk dat de meeste mensen het een tegenvallend programma zullen vinden, ook al moet je daar doorheen kijken omdat het nog hier en daar verbeterd kan worden. Ik ben Paul de Leeuw moe dus ik kijk niet meer.

      /   Reply  / 
  3. stefan

    Paul de Leeuw MADIWODOVRIJDAG show keldert…
    ma 707.000
    di 516.000
    wo 400.000

      /   Reply  / 
    1. Hans

      Dit zei je ook al op een stel andere artikelen hier. Ga je dit nu overal plaatsen? Het is maar wat je leuk vind in je leven…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>