Nieuw seizoen Bij Ons in de PC met Jorts Koopjeskelder

De gewone Nederlander krijgt vanaf vanavond weer een inkijkje in het rijke leven in Bij Ons in de PC. Jort Kelder maakt een nieuwe serie voor de KRO, dat dit seizoen op de latere zaterdagavond wordt uitgezonden.

Nieuw in het programma is student Joris die luncht met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten die in deze wereld niet misstaan kunnen we vanaf heden terecht in Jort’s Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna 300 euro tot een hapjespan ingelegd met diamanten voor 200.000 euro.

Zoals al eerder neemt Jort regelmatig een kijkje buiten de PC en belandt hij op plekken waar de trendy jetset bivakkeert. Zo volgen we de ons wel bekende Jeanine met haar nieuwe PA naar de shopwalhalla’s in Dubai en dichter bij huis geeft Henrik ons weer een verrassend kijkje in de wereld van oud geld.

Bij Ons in de PC, 22.00 uur, KRO (NL1)

Zie ook:
- Stoelendans weekend NL 1: Bij Ons in de PC naar zaterdag
- Doek valt voor Bij Ons in de BV met Jort Kelder

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw seizoen Bij Ons in de PC met Jorts Koopjeskelder

  1. lelijk eendje

    Wat een zielePOOT die Joris zeg en zo lelijk als de nacht. Dat zulk soort figuren nog bestaan, wat een verwend nest van een wijf!

      /   Reply  / 
  2. Martin

    Zeer negatief persoon die Joris, dus waarschijnlijk zeer ongelukkig en onzeker. Vooral zijn opmerking over halfbloedjes in de Ikea. Triest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>