KRO pakt de sleurhut naar Oost-Europa

Op vakantie met een sleurhut, ik moet er niet aan denken. Een week (of twee) lang onthand zitten in iets dat op een tijdelijk huis moet lijken. Ondertussen knoeien met elektriciteit, stuntelen met een chemisch toilet en de langere mensen onder ons moeten oppassen hun hoofd niet te stoten of opgevouwen op een dun matrasje liggen. Toch kiezen jaarlijks honderdduizenden mensen voor deze 'romantische vorm' van vakantie. De KRO reist deze zomer met ze mee.

Gezellig naar de Krim heet het programma waarin Derk Bolt (de speurneus uit Spoorloos) er met een caravan opuittrekt. Niet naar de welbekende campings of andere toeristische bestemmingen, maar een trektocht door Oost-Europese gebieden die nog niet verpest zijn door toerisme.

Derk sluit zich aan bij 17 andere stellen die gezamenlijk door Oost-Europa trekken. Ze kennen elkaar niet, ze weten alleen dat Andries en Ans er voor de technische zaken zijn en Harry en Thea de toeristische begeleiding doen. Afgaande op de foto's op de website is het wel een beetje een grijze bedoening, de KRO belooft mooie verhalen.

Da's nog eens iets anders dan 'Vakantieman, gezellig he?!'

Gezellig naar de Krim, 22.00 uur, KRO (Nederland 1)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “KRO pakt de sleurhut naar Oost-Europa

  1. Valpa

    deelnemers zijn wel erg oud..

      /   Reply  / 
  2. Hester

    Deelnemers zijn al bijna dood! Kolere! Wat een belegen bedoening. Wij kennen ook zo’n zombie, he Herman? En die heeft er net haar op! Nee, ons niet gezien! Doe ons maar een weekje sletten op de latten (of nog beter, zonder latten – op een terras) in Oostenrijk. Oostblok….blegh!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>