Bedrijvendokter Hennie van der Most van Max naar SBS 6

De meeste tv-coryfeeën maken een overstap naar Omroep Max. De zelfbenoemde bedrijvendokter Hennie van der Most begon juist bij de ouderenormoep, maar gaat nu aan de slag bij SBS 6. De commerciële zender komt dit jaar met een nieuwe reeks afleveringen van Operatie van der Most. In het programma gaat hij op bezoek bij ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken. In één aflevering trekt hij de zaak weer vlot om aan een volgende klus te kunnen beginnen.

Operatie van der Most valt in het genre coaching-tv, waar we in Nederland doordeweeks nu al een vijftal jaar naar kunnen kijken.

Bij Omroep Max was Operatie van der Most een succes gemeten in kijkcijfers, het programma kreeg alleen niet het mooiste plekje in de schema’s. Bovendien was er slechts ruimte voor een handjevol afleveringen per jaar. SBS 6 heeft dat succes opgemerkt en denkt klaarblijkelijk met Operatie van der Most de doelgroep boodschappers 20-49 aan te kunnen trekken. Of er is natuurlijk een sponsor gevonden die het programma wil meefinancieren. Van der Most zelf lijkt bij SBS Shownieuws in elk geval blij te zijn dat hij weer aan de slag kan.

Zie ook:
- Kijkcijferhit Operatie van der Most terug bij Omroep Max
- Operatie van der Most blijkt kijkcijferhit
- De bedrijvendokter aan het werk in Operatie Van der Most

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bedrijvendokter Hennie van der Most van Max naar SBS 6

  1. Hoek86

    Klinkt als herrie in het hotel van Herman en Dubbeltje op z’n kant van John op RTL4…

      /   Reply  / 
  2. Lex

    Deze man komt ergens binnen, kijkt om zich heen en besluit dan na heel lang nadenken dat de zaak moet worden veranderd in een kiprestaurant. Of het nu een caravandealer is, of een kinderboerderij. Briljant concept.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>